Δείτε πώς θα είναι το αεροπλάνο χωρίς παράθυρα - ( picture+video )

Προς το παρόν υπάρχει μόνο στα χαρτιά αλλά το φουτουριστικό σχέδιο είναι εντυπωσιακό
Ένα αεροπλάνο χωρίς παράθυρα; Μπορεί να ακούγεται έως και τρομακτικό, όμως αν δει κανείς τα βραβευμένα σχέδια της εταιρίας IXION για το «Windowless Jet» είναι βέβαιο πως θα εντυπωσιαστεί: Μεγάλες οθόνες υψηλής ευκρίνειας καλύπτουν κάθε εκατοστό της ατράκτου, ενώ δεν φαίνεται ούτε καν ένα μικρό πορτάκι.

Δείτε πανέμορφα μέρη που έχουν ερημώσει * Από ένα μεσαιωνικό χωριό στην Ιταλία σε μια αρχαία υποβρύχια πόλη στην Κίνα

Από ένα μεσαιωνικό χωριό στην Ιταλία σε μια αρχαία υποβρύχια πόλη στην Κίνα
Οταν όλοι οι κάτοικοι μιας πόλης την εγκαταλείπουν μετά από λίγα χρόνια μετατρέπεται σε... φάντασμα. Αυτό ακριβώς συνέβη και στις παρακάτω πόλεις, που κάποτε γνώρισαν την ακμή και ήταν η πατρίδα χιλιάδων ανθρώπων, όμως τώρα έχουν μείνει ερειπωμένες και ξεχασμένες από όλους.

Η Apple περιορίζει τη χρήση τοξικών ουσιών στην παραγωγή του iPhone

Η παρατεταμένη έκθεση σε βενζόλιο και εξάνιο, τα οποία χρησιμοποιούνται στον καθαρισμό των οθονών αφής, ενοχοποιείται για μια σειρά από σοβαρές παθήσεις
Πιθανότατα το νέο iPhone που θα παρουσιαστεί στις αρχές Σεπτεμβρίου θα έχει κατασκευαστεί σε ένα λιγότερο τοξικό και επιβλαβές περιβάλλον για τις εκατοντάδες χιλιάδες των εργατών που απασχολούνται στις μονάδες συναρμολόγησης στην Κίνα.

Θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο Το πιο... iPhone Galaxy ανακοίνωσε η Samsung

Με μεταλλικό πλαίσιο, πάχος μόλις επτά χιλιοστά και οκτώ επεξεργαστικούς πυρήνες, το Galaxy Alpha διεκδικεί την πρώτη θέση στη σειρά των premium συσκευών της κορεατικής εταιρείας
Ακόμα μια προσθήκη στο portfolio των Galaxy συσκευών της ανακοίνωσε η Samsung. Πρόκειται για το Galaxy Alpha, που δικαίως διεκδικεί πλέον την πρώτη θέση στη σειρά των premium συσκευών της, ενώ κάποιοι αναλυτές το χαρακτήρισαν ήδη ως το... “πιο iPhone Galaxy” που έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα.