Διχασμένη η Ευρώπη για Τσίπρα - Μητσοτάκη

Σε δύο μέτωπα είναι μοιρασμένοι οι θεσμικοί παράγοντες της Ευρώπης, που ο ένας μετά τον άλλον παίρνουν θέση ενόψει των ευρωεκλογών στην κόντρα ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.Πρόοδος ή συντήρηση; Κεντροαριστερά ή κεντροδεξιά; Λαϊκισμός ή μεταρρυθμίσεις;
Νεοφιλελευθερισμός, σοσιαλδημοκρατία, αριστερά και ακροδεξιά: αυτά είναι μερικά από τα διλήμματα που τίθενται και τα συνθήματα των δύο πολιτικών αρχηγών.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-2: Απόλυτος κυρίαρχος, πέρασε και από το ΟΑΚΑ

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ανάσα από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος καθώς επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου επιβεβαίωσαν για μια ακόμα φορά ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα τη φετινή χρονιά και πέρασαν και από την έδρα των «πρασίνων» κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από το 1985.
Οι Θεσσαλονικείς χάρις σε γκολ των Μαουρίσιο (2΄) και Λέο Ζαμπά (47΄) πήραν τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό που ήταν καλός αλλά δεν μπόρεσε να δείξει αυτό που μπορεί και που έχει κάνει στους προηγούμενους αγώνες του.

Στίβος: Με τέσσερα μετάλλια και αρκετές διακρίσεις επιστρέφει η ελληνική αποστολή

Με την πρωτιά του Μίλτου Τεντόγλου να ξεχωρίζει ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διεξήχθη στην Γλασκώβη.Με αποκορύφωμα την πρωτιά στο μήκος του Μίλτου Τεντόγλου με άλμα στα 8.38μ. οι Έλληνες αθλητές τα έδωσαν όλα και κράτησαν ψηλά την ελληνική σημαία για μια ακόμα διοργάνωση και πλέον έστειλαν το μήνυμα τους ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλή για τη χώρα μας σε αυτά που έρχονται.

Τραμπ: Η ακρόαση του δικηγόρου Κόεν συνέβαλε στην αποτυχία της συνόδου κορυφής με τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε χθες Κυριακή ότι η δημόσια ακρόαση του πρώην δικηγόρου του, του Μάικλ Κόεν, ενώπιον επιτροπής του Κογκρέσου πιθανόν συνέβαλε στην αποτυχία της συνόδου κορυφής με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν στο Ανόι την περασμένη εβδομάδα.
Σε σειρά αναρτήσεών του στο Twitter, ο Τραμπ χαρακτήρισε τον Κόεν «ψεύτη» και «απατεώνα», ενώ παράλληλα κατήγγειλε την απόφαση της συγκεκριμένης επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων -στην