MailOnline - news:Where's the party at? Nominees Beyonce and Jay Z skip the MTV VMAs... but can't resist the after-party

It's one of the music industry's biggest nights of the year.

However, despite being nominated, neither Beyonce or Jay Z attended the MTV Video Music Awards.

While skipping the big event at the Barclays Centre in Brooklyn, New York, the pair were in the mood to party afterwards at the PH-D Rooftop.

MailOnline - news:That's more like it! Rihanna steps up the glam in glitzy LBD for VMAs after party after attending awards in boring jeans and T-shirt

Rihanna certainly knows how to make an impact.

Despite appearing at the MTV VMAs in a dowdy pair of jeans and a T-shirt, she transformed into the style icon that she is and dazzled in a low-cut LBD at the show's after party.

The queen of entrances sauntered through PH-D Rooftop Lounge in lower Manhattan wearing the
skintight number with some black strappy heels on Sunday night.

Σόκαρε το κοινό η Μάιλι Σάιρους στα βραβεία του MTV

Με ανοιχτό το στόμα άφησε η Μάιλι Σάιρους το κοινό των μουσικών βραβείων του MTV όταν ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το νέο της κομμάτι «We can't stop» καθώς και το «Blurred Lines» με τον Ρόμπιν Θικ.Με προκλητική εμφάνιση, punk look στα μαλλιά και χορευτικές κινήσεις που σόκαραν τους θεατές, ανάμεσά τους τον Γουίλ Σμιθ και τη Ριάνα, η 20χρονη τραγουδίστρια έκανε μια ακόμα προσπάθεια να αποβάλει τον ρόλο της χαριτωμένης «Χάνα Μοντάνα» της Disney που την έκανε διάσημη.

WSJDigitalNetwork-Video-News:Time-Lapse Video Shows Massive Fire Near Yosemite

Time-lapse video shows the Rim Fire raging across California's Stanislaus National Forest on the edge of Yosemite National Park. Almost 3,000 firefighters are battling to contain the blaze which has burned through more than 220 square miles

Redbull-News-Video:Freestyle Kayaking w/ Aniol Serrasolses 2013

Get to know what drives Spanish freestyle kayaker Aniol Serrasolses. Born in Girona in April 1991, at 10-years-old he began kayaking and nowadays he is considered one of the leaders of extreme kayaking in both the national and international scene.

Η Μισέλ Ομπάμα κυκλοφορεί χιπ χοπ άλμπουμ για την παιδική παχυσαρκία

Η μάχη κατά της παιδικής παχυσαρκίας θα δοθεί αυτή τη φορά σε ρυθμούς… χιπ χοπ. Κι αυτό επειδή η Μισέλ Ομπάμα αποφάσισε να συνεχίσει την καμπάνια Let’s Move! για μια πιο υγιεινή διατροφή κυκλοφορώντας ένα χιπ χοπ άλμπουμ με τίτλο «Songs for a Healthier America».

Περίπου 33 εκατομμύρια Ιταλοί δεν πήγαν διακοπές ούτε για μία ημέρα

H παραλία της Ραβένα (φωτογραφία), στην Ιταλία, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα. Εκατομμύρια Ιταλοί δεν πήγαν φέτος διακοπές....
Τριάντα τρία εκατομμύρια Ιταλοί φέτος δεν πήγαν θερινές διακοπές, σύμφωνα με την ένωση καταναλωτών Codacons.

Χωρίζουν η Μόνικα Μπελούτσι και ο Βενσάν Κασέλ

H Μόνικα Μπελούτσι και ο Βενσάν Κασέλ επιβεβαίωσαν τη Δευτέρα τη φήμη που το τελευταίο 48ωρο είχε κάνει τον γύρο του κόσμου: Χωρίζουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου.

Το περασμένο Σάββατο το γαλλικό περιοδικό Closer αποκάλυψε στο εξώφυλλό του ότι το δημοφιλές ζευγάρι του σινεμά χωρίζει.

Άρχισε η πώληση των εισιτηρίων για το Μουντιάλ της Βραζιλίας

296 ημέρες απομένουν για την έναρξη του Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία και οι διοργανωτές έχουν ήδη αρχίσει την πώληση των εισιτηρίων για τους αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου.
Η διάθεση άρχισε την Τρίτη στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και οι τιμές κυμαίνονται από 90 δολάρια για τους αγώνες στην πρώτη φάση των ομίλων και φτάνουν μέχρι και τα 990 δολάρια για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης στο Μαρακανά.

Πήρε προβάδισμα στον Γύρο της Ισπανίας ο Νιμπάλι

Ο ιταλός Βιντσέντσο Νιμπάλι πήρε το προβάδισμα στην γενική κατάταξη του Γύρου της Ισπανίας, μετά και το δεύτερο ετάπ της Κυριακής.
Ο «καρχαρίας» βρίσκεται στην καλύτερη χρονιά της καριέρας του. Κέρδισε τον Γύρο της Ιταλίας, ενώ ήταν ο μόνος που μπόρεσε να κατεβάσει στη διάρκεια της φετινής σεζόν τον Κρις Φρουμ από το ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Γάμος αλά ρωσικά στο «πριγκιπάτο» της Κορώνης-Η «πριγκίπισσα» Αλίνα προετοιμάζεται πυρετωδώς για το γάμο της με τον Ελβετό επιχειρηματία Πάτρικ Ποπράσκι.

Νυφικό πολλών χιλιάδων ευρώ, λαμπεροί προσκεκλημένοι και πολλή χρυσόσκονη στο παραμύθι της 26χρονης κόρης του πολυεκατομμυριούχου ομογενούς από τη Ρωσία Φιλάρετου Καλτσίδη.

Στις 30 Αυγούστου η περιοχή θα μοιάζει με οχυρωμένη πόλη. Ήδη, τα μέτρα ασφαλείας και οι έλεγχοι είναι εξονυχιστικοί.

Γεωργιάδης: «Έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερύκοκο»

Επέκρινε και χαρακτήρισε ντροπή τις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στην Πολυκλινική Αθηνών και υποτίμησε την εκκένωση οκτώ νοσοκομείων και την μεταφορά ασθενών, λέγοντας χαρακτηριστικά «φασαρία επειδή θα μετακινηθούν ένα χιλιόμετρο, από την Ομόνοια στον Ευαγγελισμό», ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό. Προκλητικός απέναντι στους εργαζόμενους, δεν δίστασε να δηλώσει «έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο».

Πού πήγαν τα χρήματα από το Ταμείο Μολυβιάτη

Στοιχεία με τα συνολικά ποσά χρηματοδοτήσεων έργων από τον Λογαριασμό Αρωγής Πυροπλήκτων (πρώην ΕΤΕΑ- Ταμείο Μολυβιάτη) διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, μετά από αίτημα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Πληρώνει τον κακό προγραμματισμό ο Αρης

Είναι αδιανόητο µια οµάδα να έχει δικαίωµα να αποκτήσει µόνο τρεις ξένους -καθώς δεν πήρε άδεια συµµετοχής στο πρωτάθληµα, γιατί η τότε διοίκησή της δεν κατέθεσε φάκελο- και τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήµατος οι δύο από αυτούς να είναι ανέτοιµοι να βοηθήσουν.

Αυτό που δεν γίνεται ούτε σε ερασιτεχνική οµάδα έγινε σε έναν σύλλογο του µεγέθους του Αρη, µε αποτέλεσµα να διασύρεται αγωνιστικά.

«Το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Forza ΑΕΚ»!

Ο Μπρούνο Τσιρίλο το... μαρτύρησε! Ο Ιταλός αμυντικός που πέρασε το πρωί από ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις ανήκει πλέον στην ΑΕΚ, καθώς όπως «τιτίβισε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο «twitter» «το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Ξανά μαζί! Είμαι πολύ χαρούμενος! Ζήτω η ΑΕΚ»!

Ο νέος εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα είναι... «Σαλονικιός»

Έναν φιλέλληνα επέλεξε το ΔΝΤ για αντικαταστάτη του Μπομπ Τράα
Ο νέος εκπρόσωπος του ΔΤΝ στην Ελλάδα... είναι «Έλληνας». Ο λόγος για τον Αμερικανό Γουές Μακ Γκρου, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον σκληρό του ΔΝΤ Μπομπ Τράα και θα είναι το νέο πρόσωπο στις διαπραγματεύσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με την Τρόικα που αρχίζουν σε λίγες ημέρες.

Daily Mail: Οι μυστικές πτήσεις με τα δέκα δισ. ευρώ που έσωσαν την Ελλάδα

Η βρετανική εφημερίδα γράφει ότι, όταν η Ελλάδα «κάηκε» και οι τράπεζές της «έλιωσαν», η ΕΕ απειλούσε με διακοπή της χρηματοδότησης, αλλά έστελνε «φρέσκα» τραπεζογραμμάτια ακόμη και με στρατιωτικά αεροσκάφη - Πώς διπλασιάστηκε, από το 2009 έως το 2011, η αξία των χαρτονομισμάτων που κυκλοφορούσαν στη χώρα μας
Σε μια άκρως εντυπωσιακή αποκάλυψη προέβη την Κυριακή η Daily Mail.

Emily DiDonato: Σέξι και ανερχόμενη

Πριν από μερικούς μήνες η DiDonato απασχόλησε τον αμερικανικό tabloid Τύπο με τη σχέση της με τον Αμερικανό ηθοποιό Jake Gyllenhaal, με τον οποίο χώρισε πολύ γρήγορα
Η καριέρα της απογειώθηκε όταν το 2010 έγινε το πρόσωπο του αρώματος Acqua Di Gioia του γνωστού οίκου Armani. Από τότε εμφανίζεται συνέχεια στις σελίδες των περιοδικών που δεν σταματούν να της κάνουν προτάσεις για να φωτογραφηθεί.