Nissan: «Γκάζι» στην ηλεκτροκίνηση

Η Nissan συνεργάζεται με εταιρείες που σχετίζονται με την κατασκευή και την προμήθεια εξοπλισμού ηλεκτροκίνητων οχημάτων, ενώ προωθεί με γοργούς ρυθμούς την εγκατάσταση ταχυφορτιστών για δημόσια χρήση ανά την Ευρώπη..

Ηλεία: Νεκρή καρέτα καρέτα στο Κατάκολο

Ακόμα μια νεκρή καρέτα – καρέτα εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στην παραλία του Κατακόλου στην Ηλεία. Η άτυχη χελώνα δεν έφερε πάνω της χτυπήματα ή σημάδια κακοποίησης και δεν μπορεί να δοθεί έως τώρα εξήγηση για τα αίτια θανάτου της.
Νωρίς σήμερα το πρωί οι τελευταίοι παραθεριστές του Σεπτέμβρη, ξύπνησαν και είδαν στην ακτή να βρίσκεται μια θαλάσσια χελώνα. Το κύμα την μετακινούσε ελαφρά και αρχικά όλοι πίστεψαν πως ήταν ζωντανή. Όταν έφτασαν κοντά όμως διαπίστωσαν το αντίθετο. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για νεαρή καρέτα – καρέτα.

Πηγή

Θεσσαλονίκη: τον Απρίλιο στους δρόμους το απορριμματοφόρο που καίει τηγανέλαιο

Από τον ερχόμενο Απρίλιο θα αρχίσει να κυκλοφορεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης το απορριμματοφόρο του κεντρικού Δήμου που θα κινείται με βιοκαύσιμο από τα τηγανέλαια των εστιατορίων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Εξπρές», αυτή τη στιγμή..

Νεκρή καρέτα - καρέτα στο Αντίρριο

Ένα δυσάρεστο θέαμα αντίκρισαν νωρίς το πρωί λουόμενοι στην παραλία του Αντιρρίου. Οι ελάχιστοι που βρέθηκαν το πρωί στην ακρογιαλιά..