Γιάννης Μπέζος: Αποκάλυψε τα χρήματα που πήρε από την εκπομπή του στην ΕΡΤ

Ο Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξή του μίλησε για την εκπομπή που παρουσίασε στην ΕΡΤ και για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε σχετικά με την αμοιβή του.
Μάλιστα ξεκαθάρισε και το ακριβές ποσό που πήρε.
«Γελάω με τα λεγόμενα “χτυπήματα κάτω από τη μέση” και τα πυρά τους. Ειδικά στο διαδίκτυο κάνουν πάρτι πατώντας στην ανωνυμία. Πάρτι όμως!».

Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης: Έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Με αφορμή τα ανθρώπινα δικαιώματα σαράντα οκτώ καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό μέσα από διαφορετικές μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης δείχνουν την ιδέα, την έννοια του δικαιώματος να είσαι άνθρωπος σε έκθεση που φιλοξενείται έως 28 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης.
Στην έκθεση, με τίτλο: «Το Δικαίωμα να είσαι Άνθρωπος», σύμπραξη του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης,

Κατάμεστο το «Γκλόρια» στην τελευταία παράσταση «Αποχαιρετιστήριο δείπνο» (εικόνα)

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε το αθηναϊκό κοινό την παράσταση «αποχαιρετιστήριο δείπνο» και τους Λάκη Λαζόπουλο, Λευτέρη Ελευθερίου και Μαρία Λεκάκη.
Η αίθουσα του θεάτρου «Γκλόρια» ήταν κατάμεστη στην τελευταία παράσταση του έργου, όπως φαίνεται και από τη σχετική φωτογραφία,

«Γαλάζιες» πόζες στην Επίδαυρο (εικόνες)

Στην Επίδαυρο βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον πρόεδρο της παράταξης Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος συνοδευόταν και από τη σύζυγό του, Μαρέβα.
Μπροστά στην επιβλητική θέα του αρχαίου θεάτρου, τα «γαλάζια» στελέχη έβγαλαν τα κινητά και άρχισαν να φωτογραφίζονται «κλέβοντας» τη δουλειά των φωτογράφων.

Φεύγει και ο Μπαργιώτας από το Ποτάμι;

Μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις, άλλος ένας βουλευτής του Ποταμιού είναι πολύ πιθανό ν’ αποχωρήσει από την ΚΟ του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη. Ο «Μικροπολιτικός» των «Νέων», σημειώνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο βουλευτής του Ποταμιού να συστρατευτεί με τη Δημοκρατική Συμπαρατάξη και επικαλείται μάλιστα και

Λόενγκριν, του Ρίχαρντ Βάγκνερ από την Λυρική στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η εμβληματική όπερα του Ρίχαρντ Βάγκνερ, Λόενγκριν, έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 27 Ιανουαρίου 2017 και για πέντε μόνο παραστάσεις, 52 χρόνια μετά την πρώτη, και μοναδική έως σήμερα, παρουσίαση του έργου από την Εθνική Λυρική Σκηνή , τον Ιανουάριο του 1965.

Πρόκειται για μια νέα παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, προερχόμενη από την Εθνική Όπερα της Ουαλίας και το Θέατρο Βιέλκι - Εθνική Όπερα Πολωνίας,

Zak Ebrahim: «Ευθύνη μας να αφήσουμε τον κόσμο καλύτερο από ό,τι τον βρήκαμε»

Ο Zak Ebrahim είναι ένας συγγραφέας από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, ο οποίος κουβαλάει μια ιδιαίτερη ιστορία. Μεγάλωσε με επιρροές και από τις δύο πατρίδες του, την Αμερική και την Αίγυπτο, όμως είδε τον κόσμο του να καταρρέει τον Νοέμβριο του 1990, σε ηλικία μόλις 7 ετών, όταν ο πατέρας του ενεπλάκη σε σοβαρή τρομοκρατική ενέργεια. Έκτοτε ξεκίνησε ένας μεγάλος προσωπικός αγώνας να βγει νικητής από το πλήγμα.

Έκθεση στην Αθήνα με σημείο αναφοράς τις πρόσφατες αναταραχές στην Τουρκία

Η Nitra Gallery ανοίγει τις πόρτες της στην Αθηναϊκή εικαστική σκηνή με την ατομική έκθεση της Τουρκάλας εικαστικού Ardan Özmenoğlu.
Με σημείο αναφοράς τις πρόσφατες αναταραχές στην Τουρκία, η δουλειά της Ardan Özmenoğlu αναφέρεται στη συνεχώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα που βιώνουν οι κάτοικοι της χώρας, έτσι όπως αυτή συμβολίζεται μέσα από μία απλή ερώτηση, η οποία θα μπορούσε να είναι και ειρωνική αν δεν στερείτο πραγματικής ουσίας στο παρελθόν.

Τραμπ: Βρήκα στο Οβάλ Γραφείο μια θαυμάσια επιστολή από τον Ομπάμα

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε, συγκινημένος, στη «θαυμάσια επιστολή» που άφησε ο προκάτοχός του Μπαράκ Ομπάμα στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου.
«Πήγα στο Οβάλ Γραφείο και βρήκα αυτήν την θαυμάσια επιστολή του προέδρου Ομπάμα», είπε ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος δείχνοντάς την κατά τη διάρκεια μιας σύντομης δήλωσής του στον Λευκό Οίκο.

Με άδεια ταμεία άφησε τη χώρα του ο πρόεδρος της Γκάμπια

Περισσότερα από 11 εκατομμύρια δολάρια έκαναν φτερά από τα κρατικά ταμεία στη Γκάμπια μετά την αποχώρηση του επί μακρόν ηγέτη της χώρας  Γιαχία Τζάμε.
Όπως μεταδίδει το BBC, επικαλούμενο σύμβουλο του προέδρου Αντάμα Μπάροου, οι ειδικοί ακόμα προσπαθούν να αξιολογήσουν την ακριβή ζημία για τη χώρα.