Το ελληνικό πενταετές ομόλογο που βγήκε στις αγορές μπορεί να έγινε ανάρπαστο... αλλά θα κοστίσει πανάκριβα, αφού θα δώσουμε τόκους 742,5 εκατ. ευρώ.

Το ελληνικό πενταετές ομόλογο που βγήκε στις αγορές μπορεί να έγινε ανάρπαστο, αφού η ζήτηση ήταν οκταπλάσια της προσφοράς, αλλά θα κοστίσει πανάκριβα, αφού θα δώσουμε τόκους 742,5 εκατ. ευρώ

Μίλτος Κύρκος: Καλά κάναμε και βγήκαμε στις αγορές -Ψάχνοντας μια ελπίδα Του Μίλτου Κύρκου*

Κριτικός απέναντι στην αριστερά και θετικός μπροστά στην έξοδο της Ελλάδας στις αγορές εμφανίζεται ο Μίλτος Κύρκος, γιος του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς, Λεωνίδα Κύρκου.

Ο Μίλτος Κύρκος είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι και δε μασάει τα λόγια του, παρά τις πολιτικές καταβολές του πατέρα του: "To Ποτάμι δεν είναι αριστερό, τις αριστερές ιδέες μπορεί να τις πάρει από οποιαδήποτε ιδεολογία".

Εφημερίδα των Συντακτών Άρθρο Τσίπρα: Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με τη Μέρκελ

«Με την πολιτική του τρίπτυχου "λιτότητα-ύφεση-ανεργίας" ή με την Ευρώπη της ανάπτυξης και των εργαζομένων;» θέτει το δίλημμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Τον διλημματικό χαρακτήρα που επιθυμεί να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες ευρωεκλογές αναπτύσσει στο άρθρο του με τίτλο «Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με την Μέρκελ»

ΗΠΑ: Εννέα νεκροί σε σύγκρουση φορτηγού με λεωφορείο που μετέφερε μαθητές -Northern California Bus Crash Kills at Least 9

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 32 τραυματίστηκαν χθες το απόγευμα στη βόρεια Καλιφόρνια όταν ο οδηγός ενός φορτηγού εταιρείας ταχυµεταφορών, που εκινείτο σε αυτοκινητόδρομο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα όπου συγκρούστηκε με λεωφορείο το οποίο μετέφερε μαθητές Γυμνασίου, σύμφωνα με την εφημερίδα San Francisco Chronicle.

Γλέζος: Δεν έχω ένδειξη ότι θα γίνει δεκτό το αίτημά μου να συναντηθώ με την Μέρκελ

Δεν έχω ένδειξη ότι θα γίνει δεκτό ούτε αυτή τη φορά το αίτημά μου να συναντηθώ με την Γερμανίδα καγκελάριο, είπε στον Αlpha 989 ο Μανώλης Γλέζος, εν όψει της άφιξης της Γερμανίδας καγκελαρίου.

Ο (δημοτικός) άρχοντας της Δυτικής Οχθης Παχατουρίδης: Είμαι καψούρης με το Περιστέρι

Μετά από τρεις θητείες ως δήμαρχος, μπορεί να λέει ότι στα χρόνια της κρίσης το Περιστέρι είναι η πόλη με τους ταχύτερους ρυθμούς ανάπτυξης
Υστερα από τρεις επιτυχημένες -κατά γενική ομολογία- θητείες στον Δήμο Περιστερίου και μία τέταρτη να προδιαγράφεται, καθώς είναι το φαβορί στις επερχόμενες εκλογές, ο κ. Ανδρέας Παχατουρίδης διεκδικεί επάξια τον τίτλο του «άρχοντα της Δυτικής Οχθης».

«Καμπάνα» στο «ντοπέ» Ασάφα Πάουελ -Ο Τζαμαϊκανός πιάστηκε θετικός στη χρήση της ουσίας Epiphany D

Ο πρώην κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 100 μέτρα, Ασάφα Πάουελ, τιμωρήθηκε με 18 μήνες αποκλεισμό.
Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ, είχε πιαστεί ντοπέ πέρσι τον Ιούνιο και έκτοτε δεν μπορούσε να συμμετάσχει σε αγώνες μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του.

ΗΠΑ: Αποζημιώνονται οι παραπλανημένοι πελάτες της Bank Of America

Περίπου 550 εκατομμύρια ευρώ θα στοιχίσει στην τράπεζα Bank of America,το γεγονός ότι κρίθηκε ένοχη για παραπλάνηση πελατών και παράνομες χρεώσεις σε πιστωτικές κάρτες.
Τα χρήματα θα δοθούν για αποζημίωση πελατών της και πρόστιμα προς τις αμερικανικές ομοσπονδιακές αρχές.

Αναστασιάδης: «Παραμένει το χάσμα στις συνομιλίες για το Κυπριακό»

Σαράντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, στην «πράσινη γραμμή» ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει.
Περιοχές που κάποτε έσφυζαν από ζωή, τώρα μοιάζουν με πόλεις – φαντάσματα.
Μετά από δεκαετίες άκαρπων προσπαθειών, οι συνομιλίες για το Κυπριακό ξεκίνησαν εκ νέου τον Φεβρουάριο.

Ινδία: Στις κάλπες οι πολίτες στο Ν. Δελχί

Εκατομμύρια Ινδοί συνεχίζουν να ψηφίζουν στη μεγαλύτερη εκλογική διαδικασία του κόσμου.
Η πρώτη σημαντική φάση διεξάγεται στην πρωτεύουσα της χώρας, Νέο Δελχί και σε ακόμα 91 εκλογικές περιφέρειες της χώρας που αντιπροσωπεύουν σχεδόν το ένα πέμπτο των 543 εδρών της κάτω βουλής του κοινοβουλίου.

Ιαπωνία: Εκατοντάδες επισκέπτες στο Αυτοκρατορικό Παλάτι του Κιότο

Τις πύλες του στο κοινό άνοιξε κι εφέτος το Αυτοκρατορικό Παλάτι του Κιότο, η πρώην επίσημη κατοικία των Ιαπώνων Αυτοκρατόρων.

Καναδάς: Καταργεί θέσεις εργασίας η κρατική τηλεόραση


Τουλάχιστον 657 θέσεις εργασίας σκοπεύει να καταργήσει στα προσεχή δύο χρόνια η δημόσια ραδιοτηλεόραση του Καναδά CBC/Radio-Canada, προκειμένου εξοικονομήσει 130 εκατομμύρια δολάρια Καναδά(περίπου 86 εκατομμύρια ευρώ).

Θεσσαλονίκη: Το εφετείο αρνήθηκε έκδοση Τούρκου πολιτικού πρόσφυγα


«Φρένο» στην έκδοση στη χώρα του Τούρκου πολιτικού πρόσφυγα Καντίρ Καγιά αποφάσισε το Εφετείο Θεσσαλονίκης. Οι δικαστικές αρχές της γείτονος τον ζητούσαν για να συνεχίσει εκεί την έκτιση της ποινής των ισόβιων δεσμών που του επιβλήθηκε για τη δολοφονία δύο αστυνομικών και την ανατίναξη κτιρίου.

Φ. Κουβέλης: Έξοδος στις αγορές δεν σημαίνει και έξοδο από την κρίση


«Έξοδος στις αγορές δε σημαίνει και έξοδο από την κρίση», υποστήριξε σήμερα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης από την Καβάλα όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε περιοχές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ- Η Μέρκελ επιστρέφει στην Αθήνα

Στον απόηχο της επιτυχημένης εξόδου της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές, αναμένεται σήμερα Παρασκευή στην Αθήνα η καγκελάριος της Γερμανίας Αγγελα Μέρκελ, η οποία θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη λίγων ωρών και θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και με Ελληνες επιχειρηματίες.

Με περικοπές στο φυσικό αέριο προειδοποιεί την Ευρώπη ο Πούτιν

Σαφή προειδοποίηση στους ηγέτες των κρατών μελών της ευρωζώνης ότι η Ρωσία είναι πιθανό να προχωρήσει σε περικοπές στην παροχή φυσικού αερίου προς την Ουκρανία, εάν το Κίεβο δεν πληρώσει τα χρέη του στην Gazprom, απηύθυνε με επιστολή του ο Βλαντιμήρ Πούτιν. Οπως αναφέρει ο Ρώσος Πρόεδρος, μια τέτοια απόφαση θα είχε σαν συνέπεια τη μείωση της προμήθειας φυσικού αερίου από τις 18 ευρωπαϊκές χώρες.

ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ- Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Προβάδισμα 1,5% για τον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει νέα πανελλήνια δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse, στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή στις ευρωεκλογές.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action24.

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ, ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕΒΙΛΗ Ματσάρα στο «Μεστάγια», 5-0 η Βαλένθια (vds)

Τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του Europa League έκανε η Βαλένθια. Οι Ισπανοί επικράτησαν στην παράταση 5-0 της Βασιλείας, εξασφάλισαν το εισιτήριο για τα ημιτελικά και συνάμα έβγαλαν εκτός του Ελβετούς, κάνοντας ένα μεγάλο «δώρο» στην Ελλάδα αναφορικά με το κυνήγι της 12ης θέσης στη βαθμολογία της UEFA.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 68-65 «Σφραγίδα» Σπανούλη στο... χαρακίρι του ΠΑΟ!

Αυτό ήταν ντέρμπι και είχε τον... ήρωά του!
Ο Ολυμπιακός με τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη στα 0,8'' για το τέλος, από τα 8,5 μέτρα πήρε τη νίκη με 68-65 και κατέκτησε την τρίτη θέση του ομίλου, με τους «πράσινους» να τερματίζουν τέταρτοι.