Σταματάει για λίγο τις ταινίες Αποσύρεται για να κάνει παιδί η Jennifer Aniston;

Ένα διάλειμμα από τα επαγγελματικά της σχέδια ετοιμάζεται να κάνει αυτή την περίοδο η Jennifer Aniston..

«Μετά το εγκεφαλικό πίστευα ότι δε θα είμαι ποτέ ξανά όμορφη» H εξομολόγηση της Sharon Stone για το εγκεφαλικό

Μπορεί να διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τη Sharon Stone να αποτελεί μια από τις σέξι παρουσίες του Hollywood. Η διάσημη ηθοποιός..

Συνέντευξη όλο υπονοούμενα Η Vanessa Paradis μιλά για τον πρώην (;) Johnny Depp

Και ενώ τα δημοσιεύματα μιλούν για το χωρισμό τους, ο γνωστός ηθοποιός Johnny Depp και η ηθοποιός..

Για να κόψει το τσιγάρο Σε κλινική απεξάρτησης ο Simon Cowell

Έχοντας φτάσει στο σημείο να ξεπερνά τα 15 τσιγάρα την ημέρα, ο Simon Cowell μπήκε σε κλινική..

Το «Sex and the city» επιστρέφει στους δέκτες μας

Το «Sex and the city» επιστρέφει και όχι στις κινηματογραφικές αίθουσες… αλλά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μάλιστα με ολόφρεσκα επεισόδια..

Heidi Klum - Seal: Η επίσημη ανακοίνωση για το χωρισμό τους

Ο χωρισμός τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί χωρισμός - «βόμβα», αφού το μοντέλο Heidi..

Concordia: Το «γύρνα στο πλοίο, διάολε!» σε μπλουζάκι Η έκκληση του λιμενικού προς τον καπετάνιο εκτονώνει τους Ιταλούς

Τα μπλουζάκια με την έκκληση «Γύρνα πίσω στο πλοίο, διάολε!» που απηύθυνε ο διοικητής του Λιμενικού στο Λιβόρνο, Γκρεγκόριο Ντε Φάλκο, προς τον πλοίαρχο του Costa Concordia σημειώνουν ήδη μεγάλη επιτυχία, λέει ο ιδιοκτήτης της διαδικτυακής εταιρείας που τα..

Πράσινο φως από την Επιτροπή Ανταγωνισμού Εγκρίθηκε η συχώνευση Eurobank και Alpha

Την έγκρισή της στη συγχώνευση των Eurobank και Alpha έδωσε η Επιτροπή Ανταγωνισμού, κρίνοντας πως με τη συνένωση των δύο τραπεζών δεν δημιουργούνται σοβαροί..

Eros Ramazotti, o τραγουδιστής του έρωτα είναι στο ΘΕΜΑ!

Παιδί του «έρωτα» ο Ερος Ραμαζότι, όπως προστάζει και το ελληνικό του όνομα, και σίγουρα το πιο πολυαναφερόμενο και αγαπητό ιταλικό όνομα παγκοσμίως!..

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε την Πηλιχού να δακρύσει

Τη νικήτρια του «Dancing on ice», Ιωάννα Πηλιχού, φιλοξένησε το πρωί της Δευτέρας το «Πρωινό Ant1»..

Έπεσε η αυλαία του λαμπερού show Η Ιωάννα Πηλιχού η μεγάλη νικήτρια του «Dancing on ice»

Έπειτα από 12 live, 108 χορογραφίες και δεκάδες ώρες προπονήσεις στον πάγο… το πρώτο «Dancing on ice» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής με μεγάλη νικήτρια την Ιωάννα Πηλιχού..

Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Πηλιχού μετά τη νίκη

Η Ιωάννα Πηλιχού έπειτα από πολλές προπονήσεις και πρόβες, τελικά τα κατάφερε και βγήκε η νικήτρια του πρώτου «Dancing on ice». Η ηθοποιός, αμέσως μετά τη λήξη του show,..

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ Ο ΧΑΜΙΛΤΟΝ!

Τον τελευταίο καιρό ο Lewis Hamilton δείχνει να έχει κλειστεί στον εαυτό του, χωρίς διάθεση για πολλά πολλά..

Οι δέκα ομορφότερες πισίνες στην Ελλάδα

O 2ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας Πισίνας BeautyPool.gr που διοργάνωσε η Ideales με στόχο να αναδείξει τις ομορφότερες..

Τα παπούτσια ...του δράκου...

Δράκους δε συναντάς μόνο στην Κίνα και στη μυθολογία, αλλά και στα καινούρια παπούτσια της Nike! Και όντως βγάζουν φωτιές.  Σε σχέση με τους αρχαίους..

Μαντόνα ...παπούτσια ...πιστόλια...

Παπούτσια εξαιρετικά άλλα και εκκεντρικά από την απίστευτη Μαντόνα. Πάντα πρωτοπόρος της μόδας...εδώ με  ντιζαινάτα  παπούτσια σατίν μαύρα πέδιλα, peep toe..... και ...τακούνια...πιστόλια....

(Photo by Getty Images, Flynet Pictures)
Madonna in Chanel
If Nancy Sinatra's boots were made for walking, then Madonna's Chanel pumps were made for shooting. The music icon attended a film screening in a demure black dress, spiced up by a pair of fierce black satin shoes with pistol-shaped heels.

Chicago Fire.επιμένει να δελεάζει τον Χαριστέα

Το όνομά του Αγγελου Χαριστέα είναι συνυφασμένο με την επιτυχία της Εθνικής ομάδας στο Euro 2004 της Πορτογαλίας, καθώς με δικό του γκολ την έχρισε πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Το γεγονός αυτό δεν έχει ξεχαστεί... Για κάποιους μάλιστα παραμένει ζωντανό, κρατώντας τη φήμη του ψηλά και πέρα από τον Ατλαντικό. Απόδειξη το ενδιαφέρον που έχει δείξει τα..

Βλάσης Τσάκας Το σικ γραφείο και η όμορφη συνεργάτιδα

Από τα... σεντόνια των δηλώσεων, την ακατάσχετη μεταγραφολογία και τις... χωρίς ανάσα εμφανίσεις του Βλάση Τσάκα στα ΜΜΕ, φθάσαμε στο άλλο άκρο, αυτό της απόλυτης σιωπής και της «εξαφάνισης» από το προσκήνιο, «μετάλλαξη» που γεννάει νέα σενάρια τόσο για την τύχη της υπόθεσης όσο και για τη δυναμική του εκπροσώπου των Αράβων στην αναμενόμενη νέα τάξη πραγμάτων στον Παναθηναϊκό. Πίσω από το σκηνικό που επικρατεί τον τελευταίο καιρό, οι Αραβες φέρονται να ετοιμάζονται «πυρετωδώς» για την ανάληψη της ηγεσίας της ΠΑΕ και ο Βλάσης Τσάκας είναι εδώ και μάλιστα πιο ενισχυμένος από κάθε άλλη φορά!
Η «υποχώρησή» του από τα φώτα των προβολέων και τα μικρόφωνα, που άρχισε να γίνεται αισθητή από την επομένη της εμφάνισης των νέων επενδυτών και της δέσμευσής τους στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Βαρδινογιάννη, για την αγορά του 54,7% με την ψήφιση του σχετικού νόμου, αποτελεί επιλογή κυρίως του ίδιου, προκειμένου να ρίξει το «βάρος» στην προετοιμασία της επόμενης μέρας.
Η Χριστίνα Δεληγιάννη, στενή σύμβουλος και συνεργάτιδα του Βλάση Τσάκα, στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζει το στρατηγείο του εκπροσώπου των Σαουδαράβων..

ΟΦΗ Γιόρταζαν και... δώρισαν τη νίκη

Νίκη... στολισμένη με κεράκια σημείωσε ο ΟΦΗ στη Βοιωτία, όπου κέρδισε τον Λεβαδειακό με 2-0 και νιώθει απόλυτα ασφαλής όσον αφορά την υπόθεση παραμονή..

Παναιτωλικός Εκαναν 20 φάσεις, έβαλαν μόνο δύο γκολ

Ο γκολκίπερ Νίκος Αναστασόπουλος, που ζει φέτος στη... σκιά του Μάριο Γκαλίνοβιτς, διατήρησε χθες (1-1) με τις αποκρούσεις του κόντρα στον Παναιτωλικό, την παράδοση της Κέρκυρας να μη χάνει ποτέ στο Αγρίνιο. Είχε, βέβαια, και τη βοήθεια της διαιτησίας, καθώς στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Αναστασιάδη..

AEK.FS. Δίνουν τη μάχη της επιβίωσής τους

Με όλα αυτά που συνέβησαν στην ΑΕΚ τα τελευταία 24ωρα και μπροστά στον κίνδυνο της ολοκληρωτική κατάρρευσης, θα περίμενε κανείς από τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Κωστένογλου να σκέφτονται οτιδήποτε άλλο εκτός από το ποδόσφαιρο, στον αγώνα του Ηρακλείου με τον Εργοτέλη! Εκείνοι, όμως, για πολλοστή φορά το τελευταίο 4μηνο..

Αρης Οι παροπλισμένοι πήραν το... όπλο τους

Eφυγε ο Μίκαλ Πρόμπιερζ και είδαν... άσπρη μέρα ο Αρης και ο Καστίγιο. Ο Μεξικανός επιθετικός με δύο προσωπικά του τέρματα -έφτασε τα τέσσερα μετά την απομάκρυνση του Πολωνού τεχνικού- οδήγησε τον Αρη σε μια σπουδαία νίκη, με 3-1 επί της Δόξας Δράμας στο Καυτανζόγλειο και έδωσε το δικαίωμα στους «κίτρινους» να ατενίζουν το μέλλον με..

Ο Αστέρας τα κέρδισε όλα στο 91'

Η Παναγιά έβαλε το χέρι της όχι μία, αλλά τρεις φορές! Αλλά επειδή ...συν Παναγιά και χείρα κίνει, προπονητής και παίκτες του ΠΑΣ έπρεπε να γνωρίζουν πως ένα παιχνίδι λήγει με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή..

ΠΑΟΚ Ο επιμένων νικά με... ελληνικά



Ο ΠΑΟΚ ξεπερνάει το ένα εμπόδιο μετά το άλλο, συμπλήρωσε 13 παιχνίδια αήττητος (9 νίκες και 4 ισοπαλίες) σε όλες τις διοργανώσεις, έβγαλε χωρίς απώλειες ένα εξαήμερο με τρία παιχνίδια, καθώς κέρδισε Εργοτέλη, ΑΕΚ και Πανιώνιο στην Τούμπα (κάτι που δεν έχει ξανακάνει) και ετοιμάζεται για την επόμενη «καυτή» τριάδα αγώνων (Ατρόμητος, ΑΕΚ, Ολυμπιακός).
Προχθές το βράδυ ο ΠΑΟΚ δεν..

Πνίγηκε μέσα στα... Πηγάδια

Στην Ξάνθη κόλλησε ο τίτλος για τον Ολυμπιακό... Οι «ερυθρόλευκοι» για ακόμα ένα παιχνίδι μέσα στο 2012 κινήθηκαν σε «ρηχά νερά» και η τοπική ομάδα δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία. Νίκησε με 1-0 τους Πειραιώτες, συμπληρώνοντας 10 ματς αήττητη..

Φορολογικός... παράδεισος η Πάτμος με αντικειμενική... 300 ευρώ το μέτρο

Celebrity αγοράζουν όσο όσο τα ακίνητα του νησιού, offshore εταιρείες κλείνουν συμβόλαια που κανείς δεν βλέπει, αρχοντικά αλλάζουν χέρια διαρκώς, ενώ η Πάτμος έχει μετατραπεί σε... φορολογικό παράδεισο για τους πλούσιους ιδιοκτήτες..

Στην κορυφή μόνος ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα του Ολυμπιακού Νίκη με 1-0 των πράσινων επί του Ατρομήτου - Ηττα ΟΣΦΠ στην Ξάνθη

Ο τραγικά άστοχος Ολυμπιακός ηττήθηκε στα Πηγάδια από την Ξάνθη με 1-0 χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Βασιλακάκης στη μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων σε όλο το ματς, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ..

Οι Κροάτες είπαν μαζικά «ναι» στην ένταξη

Δύο στους τρεις κατοίκους της βαλκανικής χώρας ψήφισαν υπέρ της εισόδου στην ευρωπαϊκή οικογένεια στο δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή..

Ρωσία: Εκλογή Πούτιν από τον πρώτο γύρο δείχνει δημοσκόπηση

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση αυτού του ινστιτούτου, η οποία..

Αλλαγή σελίδας για την Ελλάδα Nέα δεδομένα στο δημοσιονομικό χάρτη της χώρας με το «κούρεμα» του δημοσίου χρέους κατά 100 δισ. ευρώ

Μάχη μέχρι αργά χθες το βράδυ στο Μαξίμου, ώστε να διαμορφωθεί προκαταρκτική συμφωνία για το PSI, που δημιουργεί νέα δεδομένα στο δημοσιονομικό χάρτη της χώρας..

Τα πέντε κόλπα των πολυεθνικών για υψηλά και αφορολόγητα κέρδη στην Ελλάδα

Διάφορα «παιχνίδια» χρησιμοποιούν πολυεθνικές για να μεγιστοποιούν τα κέρδη τους στην Ελλάδα και να αποφεύγουν τη φορολόγησή τους. Οι CEO's των πολυεθνικών επιχειρήσεων στην εγχώρια..

Έξι εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία o Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε επίθεση φιλίας προς όλους


Έξι εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές, η πολιτική ζωή στη Ρωσία και την ευστροφία, και ο Ρώσος πρωθυπουργός και υποψήφιος για πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν..

Πώς χάνονται βυτιοφόρα στο «Τρίγωνο των Βερμούδων»

Σύμφωνα με τα στοιχεία από το διμερές εμπόριο βενζίνης-ντίζελ δηλώνουμε ότι εξάγουμε σε πολλές περιπτώσεις, πολλαπλάσιες ποσότητες απ' ό,τι δηλώνουν οι πελάτες μας ότι εισάγουν. Ετσι η διαφορά που στην ουσία δεν εξάγεται, κάπου..