Ice Wake Winter Project - Nikita Martyanov 2013

Every winter Nikita leaves Russia for some hot and sunny place, but this year circumstances left him in his home city - Saint Petersburg. As he was walking around the city center, he noticed that after the thaw the river ice broke up, exposing the stream in some places.

Κίνα: Δεν σερβίρουμε Φιλιππινέζους, Βιετναμέζους και Ιάπωνες πελάτες

Σφοδρές διαμαρτυρίες τόσο στο Βιετνάμ όσο και στις Φιλιππίνες προκάλεσε η επιγραφή που τοποθετήθηκε σε ένα εστιατόριο του Πεκίνου και ανέφερε ότι απαγορεύεται η είσοδος στους σκύλους και σε όσους προέρχονται από ασιατικές χώρες με τις οποίες η Κίνα έχει εδαφικές διαφορές.

Ο Ιταλός πρόεδρος Τζόρτζιο Ναπολιτάνο ακύρωσε ένα προγραμματισμένο δείπνο με τον υποψήφιο καγκελάριο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) της Γερμανίας Πέερ Στάινμπρουκ

Ο Ναπολιτάνο «στήνει» τον Στάινμπρουκ Ο Ιταλός πρόεδρος Τζόρτζιο Ναπολιτάνο ακύρωσε ένα προγραμματισμένο δείπνο με τον υποψήφιο καγκελάριο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) της Γερμανίας Πέερ Στάινμπρουκ μετά την δήλωση που έκανε ο κεντροαριστερός πολιτικός αποκαλώντας "κλόουν" τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τον κωμικό

Ποιός είναι ο δικαστής της δίκης Παπαγεωργόπουλου

Άνετος σε υπερβολικό βαθμό πολλές φορές, χαριτολογώντας σε σημείο παρεξηγήσεως από ορισμένους συνηγόρους, αλλά και σκληρός μέχρι και σε συναδέλφους του, διαχειρίζεται την «εξουσία της έδρας», είναι ο πρόεδρος του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων, 58χρονος Γιώργος Αποστολάκης, σύμφωνα με το www.makthes.gr

Speciale Elezioni Politiche 2013....Δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης ο Μπ. Γκρίλο


Το Κίνημα Πέντε Αστέρων δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε καμία κυβέρνηση που θα συμμετέχουν τα παραδοσιακά ιταλικά κόμματα όπως ανακοίνωσε ο ηγέτης του Κινήματος Μπέπε Γκρίλο μέσω twitter.

Ο πρώην δήμαρχος… επέπληξε τους δικαστές Παπαγεωργόπουλος: «Θα πεθάνετε από τύψεις»


Μπορεί το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων να του επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, ωστόσο, ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

Έτσι, μόλις ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία, ο Β. Παπαγεωργόπουλος σήκωσε το χέρι και ζήτησε τον λόγο, τονίζοντας πως δεν έχει «ουδεμία σχέση με την υπόθεση» ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι «κάποιοι θα πεθάνουν με τύψεις».

Θεσσαλονίκη: Δικαστικές αποφάσεις για την υπόθεση υπεξαίρεσης στο Δήμο..... Πολιτική απόφαση η καταδίκη μου

Οι αστυνομικοί μοιάζουν σαν να έχουν σχηματίσει κλοιό γύρω του. Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, βγαίνει από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και μπαίνει σε βανάκι της Ελληνικής Αστυνομίας το οποίο λίγα λεπτά αργότερα τον μετέφερε στις φυλακές Διαβατών.

Από φτώχεια και κοινωνικό αποκλεισμό απειλούνται πολλά παιδιά στην Ελλάδα

Ένα στα τρία παιδιά που ζουν στην Ελλάδα απειλούνται από την φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό, ενώ το ποσοστό φτάνει το ένα στα δύο για τα παιδιά από γονείς χαμηλού επιπέδου εκπαίδευσης και δύο στα πέντε για τα παιδιά των οποίων τουλάχιστον ένας γονέας είναι αλλοδαπής ιθαγένειας.

Australia braces for Cyclone Rusty

Residents are evacuating as northwestern Australia prepares for a direct hit from a powerful cyclone. Lindsey Parietti reports.

China's first aircraft carrier docks

China's first aircraft carrier, the Liaoning, docks in the eastern city of Qingdao for the first time, as the country looks to expand its navy. Sarah Charlton reports.

Έρευνα: Η κρίση και οι οικογενειακές ισορροπίες στην Ελλάδα

Σημαντικές αλλαγές στις οικογενειακές ισορροπίες έχει επιφέρει η οικονομική κρίση στην ελληνική κοινωνία. Το 60% των γυναικών καλύπτει, πλέον, πάνω από το 50% του οικογενειακού εισοδήματος, ενώ σχεδόν δύο χρόνια νωρίτερα το 80% των ανδρών στελεχών εξασφάλιζε το μεγαλύτερο μέρος του οικογενειακού εισοδήματος.

Ο Πρόεδρος της Κούβας έδωσε το δικαίωμα σε ιδιώτες να ανοίξουν δικές τους επιχειρήσεις.

Παρότι μπορεί να προκαλεί έκπληξη, στην Κούβα υπάρχουν και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Που ελπίζουν σε μεταρρυθμίσεις, μετά την επανεκλογή του Ραούλ Κάστρο στον προεδρικό θώκο της χώρας, την Κυριακή. Ο 50χρονος William Arias, δούλεψε 20 χρόνια ως σερβιτόρος σε κρατικό εστιατόριο, πριν μπορέσει να ανοίξει το δικό του:

Μεξικό: Συνελήφθη για υπεξαίρεση η πιο “ισχυρή γυναίκα” της χώρας

Η Έλπμα Έσθερ Γκορντίλο, επικεφαλής της ένωσης εκπαιδευτικών στο Μεξικό και θεωρούμενη από πολλούς ως η πιο “ισχυρή γυναίκα” στη χώρα, συνελήφθη από τις αρχές.

Είκοσι τόνοι κηπευτικών από τη Ιεράπετρα σε Κοινωνικά Παντοπωλεία της Αττικής

Περίπου 20 τόνοι πρώιμων κηπευτικών από την Ιεράπετρα θα μοιραστούν δωρεάν σήμερα Τετάρτη σε Κοινωνικά Παντοπωλεία δήμων της Αττικής, για να δοθούν σε ανθρώπους που στηρίζουν την επιβίωσή τους στις κοινωνικές δομές των δήμων.

Ισχυρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε στην Μυτιλίνη

Ισχυρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε, γύρω στις 7. 30 το πρωί, στην πόλη της Μυτιλήνης με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν έντονα προβλήματα στους δρόμους, ενώ πολλά σχολεία, ιδιαίτερα στα ψηλά τμήματα της πόλης, να μη λειτουργήσουν λόγω δυσκολίας στην πρόσβαση.

Υψηλοί τόνοι και αντιπαράθεση εφ' όλης της ύλης στη Βουλή

Βαριές εκφράσεις αντάλλαξαν οι πολιτικοί ασχηγοί στη συζήτηση για το αγροτικό στη Βουλή. Για εθνική δολιοφθορά κατηγόρησε τα κόμματα της αριστεράς ο πρωθυπουργός, αφήνοντας αιχμές ότι υποκινούν κινητοποιήσεις και επιχειρούν να ακυρώσουν επενδύσεις.

President Obama Speaks on the Impact of the Sequester

President Obama highlights the devastating impact of automatic budget cuts on jobs and middle class families if Congressional Republicans fail to compromise to avert the sequester. February 26, 2013.

Red Bull Ultra Natural 2013 - Event Recap

Sixteen of the world's best snowboarders converged on the run known as "Scary Cherry" at Baldface Lodge, fighting deteriorating weather as the day went along, but only one rider could take home the top honor at Red Bull Ultra Natural.

Deadly balloon crash video: Tourists killed near Luxor, Egypt

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO..

Καμία αλλαγή σε πρόσωπα και «συνταγή» από Δώνη

Η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό ολοκληρώνεται σήμερα, με τον Γιώργο Δώνη να έχει γνωστοποιήσει απο χθες τους 18 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή, ενώ φαίνεται πως έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει αύριο το απόγευμα, στην Τούμπα.

Και ο Σερ Άλεξ στο clasico

H Γιουνάιτεντ περιμένει την άλλη εβδομάδα τη Ρεάλ με... άγριες διαθέσεις να την αποκλείσει από το Champions League και απόψε, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βρέθηκε στο Καμπ Νου για να δει το clasico κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Μπάγερν και Ντόρτμουντ, οι λάτρεις της εξέλιξης

Προ δύο ημερών η Ντόρτμουντ ανακοίνωνε το νέο ρεκόρ εσόδων που κατέγραψε στο οικονομικό εξάμηνο από την πρώτη Ιουλίου έως την τριακοστή πρώτη Δεκεμβρίου 2012. Προ φόρων 17,5 εκατομμύρια ευρώ κέρδη, κατά 800.000 ευρώ περισσότερα απ' το προηγούμενο εξάμηνο, συνολικά έσοδα 124,1 εκατ. ευρώ ως τώρα

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Φέισα: «Οπου με θέλει ο Μίτσελ»

Ετοιμος να ανταποκριθεί σε όποιο πόστο τον επιλέξει ο Μίτσελ, εμφανίστηκε ο Λιούμπομιρ Φέισα. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με δηλώσεις του εμφανίστηκε έτοιμος να αναλάβει καθήκοντα, ενώ για το ματς με τον ΠΑΣ ξεκαθάρισε πως «πάμε να κερδίσουμε»…

ΠΩΣ Ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Δυο... Ατρομητοι στο Περιστέρι

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει προλάβει σε λιγότερο από δύο μήνες να κάνει τη... διαφορά. Ο ο «αλενατόρε» έχει κατορθώσει να παρουσιάσει δύο διαφορετικούς... Ατρόμητους, με αυτόν της περασμένης Κυριακής να είναι ιδιαιτέρως ελκυστικός.

Ολυμπιακός Βόλου: Πάει για ρεκόρ στο ντέρμπι

Το θεσσαλικό ντέρμπι κόντρα στη Λάρισα έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των «ερυθρόλευκων» και με δεδομένο ότι δεν θα υπάρξει παρουσία των οπαδών των φιλοξενουμένων, αναμένεται να υπάρξει ρεκόρ προσέλευσης τη φετινή σεζόν με περισσότερους από 10.000 θεατές στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού..

Θρίαμβος Ρεάλ: 3-1 τη Μπαρτσελόνα μέσα στο Καμπ Νου

Ο Ζοσέ Μουρίνιο «εξαφάνισε» τον Μέσι με διπλά και τριπλά μαρκαρίσματα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε πάρτι απέναντι σε Πικέ και Πουγιόλ για το 3-1 που στέλνει τη Ρεάλ στον τελικό του Copa Del Rey, απέναντι σε μια... θλιβερή Μπαρτσελόνα!

ΜΠΕΡΣΑΝΙ - ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ: Ιστορικός συμβιβασμός αλά ιταλικά

Μετά τους κλυδωνισμούς που προκάλεσε το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ιταλία, ήρθε η ώρα της αναζήτησης λύσεων για την άρση του αδιεξόδου. Στον ορίζοντα είναι ορατός ένας ιστορικός συμβιβασμός.

Δείτε τις δύο γυναίκες που συμμετείχαν στην απόπειρα απόδρασης του Βλαστού

«Πακέτα» με το ποσό των 32.000 ευρώ, καλάσνικοφ και σφαίρες βρεθήκαν στο εσωτερικό του ελικοπτέρου που χρησιμοποιήθηκε για την απόδραση του Παναγιώτη Βλαστού την Κυριακή.
Η αστυνομία έδωσε επίσης  στη δημοσιότητα οπτικό υλικό από το εξωτερικό και τους εσωτερικούς χώρους του ελικοπτέρου, από οχήματα και χώρους κατά των οποίων πυροβόλησαν οι δράστες,

Αερόστατο με τουρίστες εξερράγη στον αέρα πάνω από το Λούξορ!

Μετά το τραγικό δυστύχημα στο Λούξορ της Αιγύπτου, στο οποίο 18 τουρίστες έχασαν τη ζωή τους σε συντριβή αερόστατου, η κυβέρνηση της χώρας αποφάσισε να απαγορεύσει άλλες πτήσεις στην περιοχή, σύμφωνα με τα αυγυπτιακά ΜΜΕ.

Γνωστοί αλλά ασύλληπτοι οι φοροφυγάδες

Είναι απίστευτο, είναι τραγικό. Από τα 11 δισ. ευρώ της φοροδιαφυγής δεσμεύτηκαν μόνο 97 εκατ. ευρώ. Τα στοιχεία που φανερώνουν την ανικανότητα των ελεγκτικών και εισπρακτικών μηχανισμών και τα οποία χαρακτήρισε αποκαρδιωτικά ο πρόεδρος της Αρχής για την καταπολέμηση του «μαύρου» χρήματος, Παναγιώτης Νικολούδης,

Εντολή για χειροπέδες σε όσους χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ στο Δημόσιο

Εντολή στους εφόρους να προχωρήσουν άμεσα στην άσκηση ποινικών διώξεων σε κάθε φορολογούμενο με ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 5.000 ευρώ εφόσον έχει περάσει διάστημα 4 μηνών από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας εξόφλησής τους έδωσε ο γενικός γραμματέας Εσόδων Χ. Θεοχάρης.