ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Τραγουδά «Μισιρλού» για τη Σμύρνη του έρωτα

Τραγουδά «Μισιρλού» για τη Σμύρνη του έρωτα Ο ερμηνευτής θα δώσει δύο συναυλίες τη Δευτέρα και την Τρίτη, συνοδευόμενος από την ορχήστρα Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου..

Η Ακαδημία Αθηνών στην πρώτη γραμμή της διεθνούς αρχιτεκτονικής

Το νεοκλασικό κτίριο της Ακαδημίας Αθηνών και τα έργα της πρόσφατης ανακαίνισής του παρουσιάζονται αναλυτικά, συνοδεία πλούσιου φωτογραφικού υλικού, σε συλλογικό τόμο που μόλις κυκλοφόρησε..

Νικήστε τα «Gringlish» και μάθετε Αγγλικά! Κλασικά ελληνικά λάθη στα Αγγλικά και πρωτότυπη μέθοδος διδασκαλίας από τρεις καθηγητές

«I am living here for ten years». «The teacher put me a 15 on the test». «I am very interesting in theater». «It writes here that you have to turn left». Αναγνωρίζετε τα λάθη στις παραπάνω προτάσεις; Ή μήπως η γραμματική και η σύνταξή τους σας φαίνεται σωστή;..

Διαδραστική Κύπρος στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης Εγκαίνια της επανέκθεσης κυπριακών αρχαιοτήτων

Με σύγχρονη μουσειολογική ματιά όσον αφορά τον σχεδιασμό, τους χρωματισμούς, το φωτισμό και την προβολή των εκθεμάτων επάνω σε γραφίστικες επιφάνειες..

Τα βραβεία του φετινού Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Γεμάτο και απόψε το Ολύμπιον, όπου σε μια σεμνή, λόγω των καιρών, αλλά χαρούμενη τελετή, ο διευθυντής του Φεστιβάλ κ. Ευπίδης, ανακοίνωσε τα βραβεία του Φεστιβάλ..
Τα βραβεία είναι τα εξής:
ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ..

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ξανασυστήνεται στο κοινό μέσα από το δίσκο της "Τα-ρί-ρα". Πιο ώριμη μουσικά, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα διαφορετικό από αυτό που την έχουμε συνηθίσει.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ξανασυστήνεται στο κοινό μέσα από το δίσκο της "Τα-ρί-ρα". Πιο ώριμη μουσικά, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα διαφορετικό από αυτό που την έχουμε συνηθίσει.
Το μόνο που έχει μείνει ίδιο είναι η αιθέρια φωνή της και η αγάπη της για το τραγούδι..

Για την επέτειο της εξαγοράς του PRVA TV από τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ Ο Αντώνης Ρέμος στη Σερβία!

Προσκεκλημένος του Όμίλου ΑΝΤΕΝΝΑ ήταν ο Αντώνης Ρέμος στο στο Βελιγράδι σε μια ειδική live εμφάνιση του στην ξεχωριστή εκδήλωση για τη 2η επέτειο εξαγοράς του μεγαλύτερου τηλεοπτικού σταθμού της Σερβίας PRVA TV..

Ένας οίκος ανοχής διαφορετικός απ' όλους τους άλλους... Οι δρόμοι του πορνό οδηγούν στην Πράγα!

Στη διασταύρωση των οδών «Královské» και «Nádražní», στο κέντρο της Πράγας, βρίσκεται ένας οίκος ανοχής που υπόσχεται έντονες στιγμές ηδονής με ένα από τα 40 κορίτσια, μόνο με 20 ευρώ. Η διαφορά, ωστόσο, με άλλους οίκους ανοχής, είναι το γεγονός ότι στα δωμάτια του οίκου αυτού..

Πέγκυ Ζήνα: Επέστρεψε ανανεωμένη με νέο video clip!

Δυναμικό come back για την  Πέγκυ Ζήνα η οποία επιστρέφει στις πίστες σύντομα μαζί με την Πάολα..

Η άγνωστη ιστορία του ακτιβιστή που ξεκίνησε το κίνημα της πατάτας

Ακτιβιστής, ρομαντικός και εθελοντής. Δεν πληρώνει το χαράτσι στη ΔΕΗ, είναι δότης οργάνων και κάνει περιπολίες στον Ολυμπο για να αποτρέψει πυρκαγιές. Ο Ηλίας Τσολακίδης επιχείρησε και πέτυχε το πείραμα της πατάτας προσπερνώντας ακόμα και τους μεσάζοντες, ενώ σειρά έχουν οι διαπραγματεύσεις για το αλεύρι..

Δεν έμεινε ικανοποιημένος με την εικόνα της ΑΕΚ στο ματς της Τρίπολης ο Λεονάρντο. Ο σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης της Ένωσης

Δεν έμεινε ικανοποιημένος με την εικόνα της ΑΕΚ στο ματς της Τρίπολης ο Λεονάρντο. Ο σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης της Ένωσης ευχαρίστησε παράλληλα τον κόσμο που ήρθε μέχρι την πρωτεύουσα της..
Το Κίνημα της Ισλαμικής Τζιχάντ κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει αυτό που περιγράφουν πως εκτοξεύονται ρουκέτες στο νότιο Ισραήλ, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα..
Αυτή την εβδομάδα, ο Bradley Manning ήρθε ένα βήμα πιο κοντά στο να δικαστεί για δήθεν διαρροή  στο WikiLeaks όταν ένας αξιωματικός του στρατού έκανε την επίσημη σύσταση ότι ο Manning θα 
πρέπει να αντιμετωπίσει στο 

στρατοδικείο της 22 ποινικές κατηγορίες..

Δεν υπάρχουν δεδομένα στον κόσμο που λέει ότι η κόκα έχει κάνει κακό στην υγεία και τον άνθρωπου Δηλώνη ο Πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες

ο Πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες ζήτησε από την Επιτροπή για τα Ναρκωτικά των Ηνωμένων Εθνών να μην κάνουν το «ιστορικό λάθος» να ποινικοποιήσουν την καλλιέργεια των φύλλων κόκας και την εκτίμηση της πολιτιστικής χρήση τους στη Βολιβία Απώ την εποχή τον Ισπανών..

«Σώστε την ΑΕΚ» φώναξε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Α. Δημητρέλος Καλεί τους φίλους της Ενωσης να (ξανα)βοηθήσουν οικονομικά

Δραματική έκκληση για οικονομική βοήθεια απηύθυνε στους φίλους της ΑΕΚ ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Δημητρέλος..

Η Σεβίλλη απειλεί τη Μπαρτσελόνα Σε στάση αναμονής η Ρεάλ, ντέρμπι στην Ιταλία και το ραντεβού της Μπάγερν Μονάχου με τον Οτο Ρεχάγκελ.

Η σαββατιάτικη (21.00) έξοδος της Μπαρτσελόνα στο «Σαντσέθ Πιθχουάν» της Σεβίλλης, όπου την περιμένει η πάντα επικίνδυνη ομώνυμη τοπική ομάδα δεν αποκλείεται να αποδειχθεί καθοριστική για την έκβαση της εφετινής κούρσας της Πριμέρα Ντιβισιόν..

Σούπερ Λίγκα: Οι προβολείς στραμμένοι στο ντέρμπι των «αιωνίων» Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (Κυριακή, 19.30)

Ο Παναθιηναϊκός έχασε το προβάδισμα των πέντε βαθμών σε διάστημα ενός μήνα και πλέον τα παίζει όλα για όλα στο κυριακάτικο (19.30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ..

Qualifying - Hamilton heads McLaren one-two

McLaren’s Lewis Hamilton and Jenson Button got their 2012 world championship campaign off to the best possible start as they took the top two positions on the grid for the Australian Grand..

F1 McLaren: Στα ίσα με Red Bull

Στη βρετανική ομάδα πιστεύουν ότι οι RB8 δε θα έχουν προβάδισμα στην Αυστραλία. Θεωρούν ότι η μάχη της ερχόμενης Κυριακής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Μελβούρνη θα είναι στα ίσα..

GP Αυστραλίας F1: Όλα έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα H Formula 1 στον Alpha!

Η στιγμή που σβήνουν τα κόκκινα φώτα για τον πρώτο αγώνα της σεζόν είναι ξεχωριστή. Σταματούν τα λόγια και ξεκινά η δράση. Οι περισσότεροι πιλότοι αδημονούν να συμβεί αυτό..

F1 GP Αυστραλίας: Οι McLaren στην πρώτη σειρά

Ο Λιούις Χάμιλτον πήρε την πρώτη pole position της σεζόν και ο Τζένσον Μπάτον δίπλα του έδειξε την κατάσταση της McLaren..

Είχαν κλαπεί από τούρκο αρχαιοκάπηλο Επέστρεψαν στην Κύπρο δύο κλεμμένες βυζαντινές τοιχογραφίες

Μέσα σε δύο μεγάλα εμπορευματοκιβώτια και με ειδικά ναυλωμένη πτήση επαναπατρίστηκαν στην Κύπρο οι περίφημες βυζαντινές τοιχογραφίες του 13ου αιώνα από το ναΐδριο του Αγίου Ευφημιανού (Θεμωνιανού), που βρίσκεται στην κατεχόμενη Λύση..

"Ανεβείτε" στο Καρπενήσι! Ζήστε μια νέα εμπειρία στο απέραντο λευκό!

Ανανεωμένο από κάθε άποψη σας περιμένει το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου! Πάνω στις πανέμορφες πλαγιές του όρους Τυμφρηστού (Βελούχι) οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του σας υποδέχονται προσφέροντας σας όλες τις ανέσεις για να απολάυσετε το..

Αργολίδα: Ανοίγουν λογαριασμοί πολεοδόμων και εφοριακών - Παράδεισος φοροδιαφυγής το Κρανίδι. (Βίντεο)

Η πόλη της Αργολίδας με τους 5.000 είναι για πολλούς το ελληνικό Λίχτενστάιν ή αλλιώς ο παράδεισος των ελληνικών offshore. Πολλές από αυτές τις εταιρείες έχουν στην κατοχή τους μεγάλες εκτάσεις ή πανάκριβες βίλες, οι ιδιοκτήτες των οποίων αποφεύγουν να πληρώσουν..

Κρήτη: έκθεση «Ο Πλανήτης αλλάζει – Κλιματική Αλλαγή και ένα Νέο Ενεργειακό Μέλλον»

Το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε) και το Ενυδρείο Κρήτης σε συνεργασία με το Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης μεταφέρει στην Κρήτη και παρουσιάζει την έκθεση με θέμα «Ο Πλανήτης αλλάζει – Κλιματική Αλλαγή και ένα Νέο Ενεργειακό Μέλλον»..

Ύδρα: «μπλόκο» στην ανέγερση νέων κατοικιών

Φρένο στην ανέγερση νέων κτισμάτων στον οικισμό της Ύδρας βάζει το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) με απόφασή του, που ακυρώνει ως παράνομη την από 1.12.2006 απόφαση τού υπουργού Πολιτισμού, με την οποία εγκρίθηκε η ανέγερση εννέα διώροφων κατοικιών,.

Οι πιο τρυφερές μητέρες στην άγρια φύση

«Η αγάπη της μητέρας είναι ανεξάντλητη». Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει ο Βρετανός φωτογράφος Steve Bloom..

Σε βάση του Κάνσας ο υπαίτιος της σφαγής 16 αφγανών αμάχων

Ο αμερικανός υπαξιωματικός Ρόμπερτ Μπέιλς, ο οποίος κατηγορείται για τις δολοφονίες 16 αφγανών αμάχων, περιλαμβανομένων γυναικών και παιδιών, την περασμένη Κυριακή..

Τσάβες: Μετά την μάχη με τον καρκίνο η μάχη των εκλογών

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγο Τσάβες ανακοίνωσε χθες ότι επιστρέφει στην πατρίδα του από την Κούβα μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στη νήσο για την αφαίρεση ενός καρκινικού όγκου, ώστε να αναρρώσει ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου στις οποίες θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στο αξίωμα..

Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα Δύο εκρήξεις σκόρπισαν τον τρόμο στην Δαμασκό

Δύο εκρήξεις συντάραξαν τη Δαμασκό, όπως μετέδωσε η κρατική συριακή τηλεόραση. Σύμφωνα με κατοίκους, η μία σημειώθηκε κοντά σε κτήριο της ασφαλείας. Προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί θύματα.Δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν από βομβιστικές επιθέσεις στην πρωτεύουσα της Συρία το Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο.
Πηγη 

Ανεβαίνουν οι προεκλογικοί τόνοι στη Γαλλία Επίθεση Ολάντ σε Σαρκοζί

Ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού κόμματος για την Προεδρία στη Γαλλία Φρανσουά Ολάντ δεσμεύτηκε χθες να προωθήσει μέτρα όπως η ανακαίνιση των καταρρεόντων κτισμάτων και η παροχή καλύτερων..

Λόγω ενδεχόμενης μεταφοράς όπλων Οι ΗΠΑ προειδοποιούν το Ιράκ για τις ιρανικές πτήσεις προς Συρία

Οι Ηνωμένες Πολιτείες προειδοποίησαν σήμερα το Ιράκ κατά των πτήσεων πάνω από την επικράτεια του ιρανικών αεροσκαφών με προορισμό τη Συρία, εκτιμώντας ότι θα μπορούσαν να μεταφέρουν φορτία όπλων, ενώ η Τεχεράνη διαβεβαιώνει ότι πρόκειται για ανθρωπιστική βοήθεια..

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ Προσγείωση ΝΔ από τα γκάλοπ

Προσγείωση ΝΔ από τα γκάλοπ  Σύμφωνα με τις μετρήσεις, το κόμμα δεν ξεπερνά το 20% στην πρόθεση ψήφου και το 25% με την αναγωγή των αναποφάσιστων. Ανησυχία για το κύμα διαρροών προς τα δεξιά...

Ομπάμα: Χολιγουντιανό προεκλογικό βίντεο, χωρίς... Αφγανιστάν Ο μακρύτερος πόλεμος στην αμερικανική ιστορία απουσιάζει από τα «επιτεύγματα» του προέδρου

Με ένα νέο, χολιγουντιανών προτύπων, μακροσκελές βίντεο συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, «εξυμνώντας» τα επιτεύγματα της κυβέρνησής του αλλά αποφεύγοντας να θίξει το ζήτημα του..

Ηξεραν για το έλλειμμα Καραμανλής - Παπανδρέου

Ο Γ. Προβόπουλος είπε χθες στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ότι οι Κ. Καραμανλής και Γ. Παπανδρέου ήταν εγκαίρως ενημερωμένοι για το διψήφιο έλλειμμα Οι δύο πρωθυπουργοί ήταν εγκαίρως ενημερωμένοι για το διψήφιο έλλειμμα, είπε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, ο οποίος διατύπωσε τη θέση ότι η δυναμική του χρέους θα είχε ανακοπεί αν λαμβάνονταν εγκαίρως γενναία και σκληρά μέτρα..

H «θηλυκή» πλευρά του Ηλιου Αμερικανός αστροφωτογράφος συνέλαβε τη...ροζ εκδοχή της πρόσφατης ηλιακής έκλαμψης.

Οχι, η εικόνα του ροζ Ήλιου δεν είναι προϊόν του photoshop..

Περνάει και δεν…ακουμπάει τη Γη ο 2012 DA14 Ο αστεροειδής θα πλησιάσει τη Γη τον Φεβρουάριο του 2013 αλλά δεν θα μας απειλήσει.

Ερευνητές που παρακολουθούν την πορεία του αστεροειδή 2012..

Μαλιμπού Προκαλεί ξανά η 17χρονη Courtney Stodden

H 17χρονη τραγουδίστρια-ηθοποιός-μοντέλο Courtney Stodden απόλαυσε το πρώτο της μάθημα σερφ σε παραλία του Μαλιμπού και αναστάτωσε τους θαυμαστές της με τις προκλητικές της πόζες..

Νέα Ορλεάνη Παραδόθηκε στην αστυνομία ο πρώην της Katy Perry

Ο πρώην σύζυγος της Katy Perry και διάσημος κωμικός Russell Brand παραδόθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Ορλεάνης καθώς εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την Δευτέρα..