Η Σεβίλλη απειλεί τη Μπαρτσελόνα Σε στάση αναμονής η Ρεάλ, ντέρμπι στην Ιταλία και το ραντεβού της Μπάγερν Μονάχου με τον Οτο Ρεχάγκελ.

Η σαββατιάτικη (21.00) έξοδος της Μπαρτσελόνα στο «Σαντσέθ Πιθχουάν» της Σεβίλλης, όπου την περιμένει η πάντα επικίνδυνη ομώνυμη τοπική ομάδα δεν αποκλείεται να αποδειχθεί καθοριστική για την έκβαση της εφετινής κούρσας της Πριμέρα Ντιβισιόν..
Σε περίπτωση που απωλέσει βαθμούς η πρωταθλήτρια Ευρώπης, η πρωτοπόρος του ισπανικού πρωταθλήματος Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει την ευκαιρία την Κυριακή να αποσπαστεί ακόμη περισσότερο από τους Μπλαουγκράνα. Όπως είναι γνωστό η Βασίλισσα έχει προβάδισμα δέκα βαθμών έπειτα από 26 αγωνιστικές, ενώ την Κυριακή (22.30) φιλοξενεί τη Μάλαγα.
Στην Αγγλία η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπειτα από τον αποκλεισμό της στο Γιουρόπα Λιγκ από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, δοκιμάζεται (Κυριακή, 18/3, 15.30) εκτός έδρας απέναντι στους Γουλβς για την 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Σίτι θα περιμένει μέχρι την επόμενη Τετάρτη για το δικό της ματς, το οποίο είναι απέναντι στην αναγεννημένη Τσέλσι (Τετάρτη 21/3, 21.45), καθώς οι Μπλε φιλοξενούν την Κυριακή (18/3, 16.00) τη Λέστερ για το Κύπελλο Αγγλίας.
Φωτιά αναμένεται να πάρει και το Καμπιονάτο, καθώς η πρωτοπόρος Μίλαν δοκιμάζεται το Σάββατο εκτός έδρας απέναντι στην Πάρμα (19.00), ενώ δύο ώρες αργότερα η Γιουβέντους που ακολουθεί τους Ροσονέρι με τέσσερις βαθμούς λιγότερους μολονότι παραμένει αήττητη (13 νίκες, 14 ισοπαλίες) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Φιορεντίνα. Το δεύτερο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Κυριακή (18/3, 21.45) ανάμεσα στην Ουντινέζε και τη Νάπολι στο «Φρίουλι» με έπαθλο το προβάδισμα στη μάχη για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.
Στη Γερμανία η φορμαρισμένη Μπάγερν Μονάχου έχει επικίνδυνη έξοδο στο Βερολίνο, όπου την Κυριακή (18/3, 19.30) την περιμένει ο κ. Οτο Ρεχάγκελ και η παθιασμένη Χέρτα, η οποία μάχεται για τη σωτηρία της, ενώ δύσκολη αποστολή έχει και η πρωτοπόρος Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι πρωταθλητές Γερμανίας φιλοξενούν το Σάββατο (16.30) τη Βέρντερ Βρέμης ελπίζοντας να αυξήσουν το προβάδισμα πέντε βαθμών από τους βαυαρούς.
Στο γαλλικό Σαμπιονά τέλος, ξεχωρίζει το παραδοσιακό ντέρμπι Σεντ Ετιέν – Λυών (Σάββατο, 22.00) για την 28η αγωνιστική.
 Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη Λιονέλ Μέσι και η Μπαρτσελόνα έχουν δύσκολη αποστολή αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Σεβίλλη
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...