Τρισδιάστατος εκτυπωτής από τη Mattel Για να σχεδιάσεις και να φτιάξεις τα δικά σου παιχνίδια

Στον κόσμο της τρισδιάστατης εκτύπωσης μπαίνει δυναμικά η Mattel, συμβαδίζοντας με τις τάσεις της εποχής, με το νέο ThingMaker που κοστίζει 300 δολάρια.
Σύμφωνα με το TheVerge.com, ο 3D εκτυπωτής λειτουργεί σε συνεργασία με την εφαρμογή που είναι διαθέσιμη για Android και iOS, και επιτρέπει σε παιδιά και ενήλικες να σχεδιάσουν και να φτιάξουν τα παιχνίδια τους.
Όπως αναφέρει το USA Today, το ThingMaker προορίζεται για παιδιά 13 ετών και άνω.

Το τανκ του βρετανικού στρατού που κάνει τα πάντα! Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Έχει τη δυνατότητα να «καθαρίζει» νάρκες, να σκάβει χαρακώματα και να ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμά του. Το νέο τανκ του Βρετανικού Στρατού θυμίζει εφέ από ταινία δράσης του Χόλιγουντ.
Σχεδιάστηκε από την εταιρεία ΒAE Systems, ονομάζεται Τerrier και είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση εντός κι εκτός πεδίου μάχης.
Το τανκ είναι τόσο ευέλικτο και έχει τόσες δυνατότητες που έχει χαρακτηριστεί «ελβετικός σουγιάς» των πολεμικών οχημάτων.

Το «σφάλμα 53» σκοτώνει τα iPhone Η Apple μπλοκάρει τηλέφωνα που επισκευάστηκαν σε μη εξουσιοδοτημένο service!

Η Apple έχει κατηγορηθεί ότι «σκοτώνει» τα iphone που έχουν επισκευαστεί από τρίτες εταιρίες και δεν χρησιμοποιούν αυθεντικά ανταλλακτικά αναφέρει δημοσίευμα του independent και του Guardian.
Η εταιρεία κατηγορείται ότι η νέα αναβάθμιση του λειτουργικού περιλαμβάνει μία εφαρμογή που μπλοκάρει τη συσκευή εάν έχει επισκευαστεί από κάποιον που δεν δουλεύει για την Apple.

Τα μυστικά τρικ του Facebook Χρήσιμα και ενδιαφέροντα κόλπα του κοινωνικού δικτύου

Εάν είστε από τους χρήστες που απλά κάνουν like ή που καμιά φορά ανεβάζουν κάποια φωτογραφία στο Facebook, τότε ίσως δεν ξέρετε κάποια άλλα μυστικά και χρήσιμα τρικ του κοινωνικού δικτύου.
Τα τρικ αυτά που είτε αφορούν την ασφάλεια του λογαριασμού σας, είτε απλώς έχουν ενδιαφέρον για να περάσετε την ώρα σας, δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά σε όλους τους χρήστες. Δείτε τα...

Το φθηνότερο smartphone του κόσμου με τιμή… κάτω από 4 ευρώ

Πρόκειται σίγουρα για το πιο φθηνό κινητό του κόσμου και έρχεται από την Ινδία. Το Freedom 251, όπως λέγεται σύμφωνα με το mashable, το νέο smartphone, κατασκευάζεται από τη Ringing Bells και η τιμή του είναι μικρότερη από 4 δολάρια, δηλαδή κάτω από 4 ευρώ! Προσιτό και πλούσιο σε χαρακτηριστικά, θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία στην Ινδία, όπου η χρήση των smartphones και η σύνδεση στο ίντερνετ είναι σε εξέλιξη...

Έναρξη συμμετοχών για το Microsoft Imagine Cup 2016

Το Imagine Cup, ο ετήσιος διαγωνισμός τεχνολογίας της Microsoft που ενισχύει τη νεανική καινοτομία, καλεί για 14η συνεχόμενη χρονιά, φοιτητές από όλη την Ελλάδα να αναδείξουν τις ιδέες τους και το ταλέντο τους, δηλώνοντας συμμετοχή μέχρι τις 10 Απριλίου 2016,για τους Ελληνικούς τελικούς που θα πραγματοποιηθούν στις 22 Απριλίου. Όπως κάθε χρόνο, οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε τρεις συναρπαστικές

Σούπερ γιοτ που μοιάζει με… διαστημόπλοιο Επιταχύνοντας ανυψώνεται και μοιάζει να πετάει - Δείτε τις εικόνες

Η κατασκευή του είναι πυραμιδοειδής και δείχνει σαν να κάνει χαμηλή πτήση πάνω από το νερό: είναι το καινοτόμο πολυτελές σούπερ γιοτ Tetrahedron που μοιάζει να προορίζεται περισσότερο για το διάστημα παρά για τον ωκεανό.
Το φουτουριστικό σκάφος, με την υπογραφή του Λονδρέζου σχεδιαστή Jonathan Schwinge, ανυψώνει το κύριο μέρος του πάνω από την επιφάνεια του νερού διατηρώντας όμως όλες τις πολυτελείς ανέσεις που προσδοκά κάποιος από μια κατασκευή πολλών εκατομμυρίων.

Η Έμιλι Ρατακόφκσι είναι σέξι και το φωνάζει! Το κορίτσι που προκαλεί χωρίς να κάνει το παραμικρό

Πειρασμός, εκρηκτική, σέξι, καλλονή. Μερικά επίθετα που συνοδεύουν την Έμιλι Ρατακόφκσι. Πολυσυζητημένη ηθοποιός και μοντέλο, ιδίως μετά την εμφάνιση της στο αμφιλεγόμενο μουσικό βίντεο του Ρόμπιν Θικ για την επιτυχία του «Blurred Lines». Στο τελευταίο newsletter «Lenny» της ηθοποιού Λίνας Ντάναμ, η Έμιλι αναφέρεται στην πολιτική του να φαίνεσαι «σέξι» και υπερασπίζεται το δικαίωμα των γυναικών να εκφράζουν την σεξουαλικότητα τους.

Ιρίνα Σάικ εναντίον Gigi Hadid. Ποια φέρνει το καλοκαίρι νωρίτερα στο νέο Sports Illustrated 2016;

H Iρίνα Σάικ γιορτάζει. Δέκα χρόνια είναι το κορίτσι με τα μικρότερα μπικίνι στην ετήσια έκδοση του Sports Ιllustrated Swimsuit Edition και με την τελευταία της εμφάνιση στο τεύχος που ανακοινώθηκε μόλις σήμερα, η Ρωσίδα καλλονή γράφει ιστορία κλείνοντας μια δεκαετία στην άμμο.
"Νοιώθω σαν να μεγάλωσα με τους ανθρώπους του SI. Από το 2007, όταν και με είχαν επιλέξει για πρώτη φορά, μέχρι σήμερα ο χρόνος έχει περάσει χωρίς να έχω καταλάβει τίποτα. Τότε δεν ήξερα καν Αγγλικά" λέει στο WWD η Ιρίνα Σάικ.

Πώς μια κενή έδρα μπορεί να επηρεάσει το («παγωμένο») σχέδιο Ομπάμα για το περιβάλλον

Ο θάνατος του συντηρητικού δικαστή Άντονι Σκαλία το περασμένο Σάββατο, που αφήνει το δικαστήριο με 4 έναντι 4....
Την περασμένη εβδομάδα, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ «έβαλε φρένο» σε αυτό που πολλοί ονόμασαν «το πιο φιλόδοξο σχέδιο Ομπάμα». Με ψήφους  5 έναντι 4, οι δικαστές αποφάσισαν να μην προχωρήσει το σχέδιο «Καθαρή Ενέργεια» τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Η απόφαση χαρακτηρίστηκε πρωτοφανής, με τις περιβαλλοντικές οργανώσεις  να ετοιμάζονται για μάχη. Και ξαφνικά, συμβαίνει και κάτι απρόβλεπτο.

CNBC: Γιατί δεν θα αποδώσει η συμφωνία Ρωσίας και Σαουδικής Αραβίας για πάγωμα της παραγωγής πετρελαίου

Ράλι 7,6% για το πετρέλαιο στα 34 δολ. μετά το «πάγωμα» παραγωγής από το Ιράν


Η συμφωνία μεταξύ της Ρωσίας και της Σαουδικής Αραβίας για πάγωμα της παραγωγής πετρελαίου δεν αναμένεται να αποδώσει λέει το το αμερικανικό δίκτυο CNBC και εξηγεί τους λόγους.

Σύμφωνα με το CNBC oι δύο χώρες συμφώνησαν να παγώσουν την παραγωγή στα επίπεδα του Ιανουαρίου προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι χαμηλές τιμές πετρελαίου, υπό την προϋπόθεση ότι θα συναινέσουν σε αυτό και άλλοι πετρελαιοπαραγωγοί.

Νέος κύκλος των επιτυχημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων e-Academy

Digital Marketing Practitioner στις 16 Μαρτίου και e-Commerce Project Manager στις 23 Μαρτίου.
Ξεκινά ο νέος κύκλος των προγραμμάτων Digital Marketing Practitioner στις 16 Μαρτίου και e-Commerce Project Manager στις 23 Μαρτίου.
Δύο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, κορυφαία στο χώρο τους, υλοποιούνται στο πλαίσιο της e-Academy, της Εκπαιδευτικής Ακαδημίας που δημιούργησε η Εξέλιξη, με στόχο να προετοιμάσει τους καλύτερους επαγγελματίες στην ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα.

Μπαμπάς βγάζει νοκ άουτ το παιδί του με τεράστια χιονόμπαλα και το διαδίκτυο «λιώνει» στο γέλιο (Video)

Περισσότερο από ένα εκατομμύριο θεατές έχει προσελκύσει ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει τον μπαμπά με το γιο να παίζουν στο χιόνι.

Ο πιτσιρικάς στην αρχή του βίντεο φαίνεται πολύ χαρούμενο και τρέχει γύρω από τη μεγάλη χιονόμπαλα που ετοιμάζει ο πατέρας του.

Οι Eagles Of Death Metal επέστρεψαν στο Παρίσι και ολοκλήρωσαν τη συναυλία που είχε πνιγεί στο αίμα

Το συγκρότημα βρέθηκε στο επίκεντρο των επιθέσεων στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου, όταν οι τρομοκράτες εισέβαλαν στη μουσική σκηνή που εμφανίζονταν και δολοφόνησαν 90 θαμώνες. Στη μνήμη των θυμάτων αφιέρωσε τη συναυλία ο frontman που είχε ταχθεί νωρίτερα υπέρ της οπλοκατοχής 
To αμερικανικό συγκρότημα Eagles of Death Metal που έδωσε συναυλία στο Παρίσι για

Μια διαφορετική Μέση Ανατολή: Τα κράτη που θα μπορούσαν να είχαν δημιουργηθεί, σύμφωνα με σχέδιο των ΗΠΑ το 1919

Η Μέση Ανατολή αποτελεί την πλέον πολυτάραχη εστία εντάσεων στον πλανήτη εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και βασικός λόγος για αυτό, όπως θεωρείται από πολλούς σήμερα, είναι ο τρόπος με τον οποίο ορίστηκαν τα σύνορα και δημιουργήθηκαν τα κράτη της περιοχής, περιλαμβάνοντας εθνοτικές και θρησκευτικές ομάδες που – εκ των υστέρων- φαίνεται ότι ήταν δύσκολο να συνυπάρξουν.

Μόσχα: "Αμερικανικά μαχητικά κρούσης από το Ιντσιρλίκ χτύπησαν τα νοσοκομεία σε Αζάζ και Χαλέπι"

 ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Ο ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΙΣ
Βαριές κατηγορίες εξαπέλυσε πριν από λίγο η Μόσχα κατά της Ουάσιγκτον αποδίδοντας την ευθύνη για τον χθεσινό βομβαρδισμό του νοσοκομείου της συριακής πόλης Αζάζ όχι μόνο για το πλήγμα αλλά και για προβοκάτσια "φωτογραφίζοντας" την USAF.

Παρόμοια προβοκάτσια είχε συμβεί και το 2013 όταν οι ισλαμιστές είχαν κάνει επίθεση με χημικά στην ανατολική Γκούτα της Δαμασκού σκοτώνοντας γυναίκες και παιδιά και εν

Νεκροί και αιχμάλωτοι Τούρκοι στρατιώτες από ενέδρα ρωσικών και κουρδικών δυνάμεων (vid, φωτό)

Ένας Τούρκος στρατιώτης σκοτώθηκε μετά από καταδρομική επίθεση "άγνωστης ομάδας" που εισήλθε στο τουρκικό έδαφος ενώ η ρωσική Αεροπορία εξολόθρευσε κομβόι ισλαμιστών και τουρκικών ειδικών δυνάμεων που είχαν εισέλθει στο έδαφος της Συρίας.

Ταυτόχρονα αιχμάλωτοι πιάστηκαν Τούρκοι και ισλαμιστές σε ενέδρα των ρωσικών και κουρδικών δυνάμεων στην Αzaz.

Το Βερολίνο προκαλεί το Brexit και οδηγεί σε διάλυση την Ευρωζώνη - Λύτρωση για την Ελλάδα;

Το Βερολίνο με τις εμμονές του και την “χιτλερική” πολιτική οδηγεί σε διάλυση την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωζώνη, αφού πέραν του ότι έχει προκαλέσει οικονομική ασφυξία σε πολλές χώρες εξωθώντας τους πολίτες τους να θέλουν επιστροφή στο δικό τους νόμισμα, τώρα σπρώχνει τις καταστάσεις προς ένα Brexit. Μια εξέλιξη πάντως, που αν συμβεί, με το δεδομένο ότι η Μεγάλη Βρετανία θα διεξάγει δημοψήφισμα για το αν θέλει ή όχι να παραμείνει στην Ε.Ε. να αποτελέσει και τη λύτρωση για την Ελλάδα.