Σε νέα αγκαλιά η Katy Perry;

Πριν από περίπου ένα μήνα, χώρισε με τον επί χρόνια σύζυγό της, Russell Brand, αλλά αυτό δεν μοιάζει να έχει εμποδίσει κάποιον από το να αφεθούν σε νέες ερωτικές περιπέτειες και αγκαλιές..

Η Paulina Gretzky είναι το… κερασάκι στην τούρτα!

Κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις μουσικές επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Paulina Gretzky κάνει μια «καυτή» φωτογράφηση και ανεβάζει κατακόρυφα τη θερμοκρασία για λογαριασμό του περιοδικού «Complex» για το τεύχος Αυγούστου/ Σεπτεμβρίου..

Απίστευτο θράσος των Τούρκων: "Η Ολυμπιακή φλόγα είναι δική μας και βγαίνει από τον δικό μας Όλυμπο"

Κάτι τέτοιο υποστήριξε ο Ταγίπ Εντογάν σε συνάντηση που είχε με τον Ζακ Ρογκ
- Διαβάστε τον τρόπο με τον οποίο προσπαθούν να δικαιολογήσουν αυτό τον απίστευτο ισχυρισμό
- Μάλιστα λένε ότι έχουν και εκείνοι βουνό Όλυμπο που βγαίνει φυσικά η φλόγα από εκεί
- Να θυμίσουμε πως η Τουρκία διεκδικεί..
και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020...

Όλο το παρασκήνιο και το ιστορικό της διαγραφής Νικολόπουλου από τον Σαμαρά

Ο Αντώνης Σαμαράς διέγραψε από την κοινoβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και από μέλος του κόμματος τον βουλευτή Αχαΐας Νίκο Νικολόπουλο. Ηταν στην ουσία μια προαναγγελθείσα διαγραφή από τη στιγμή μάλιστα που ο βουλευτής συνέχιζε σε σχεδόν καθημερινή βάση να προβαίνει σε...
εμπρηστικές δηλώσεις κατά της ηγεσίας του κόμματός του.Η αφορμή για τη διαγραφή ήταν ένα σχόλιο του βουλευτή στο twitter για την επαναδιαπραγμάτευση: «Εμφανές το στρατηγικό αδιέξοδο. Η σημασία της επαναδιαπραγμάτευσης «όνειρο ήταν», τη λησμονήσαμε. Ο λαός ξεπνεομένος τι να περιμένει; Την τροϊκανη επιείκια ή την τιμωρία;»...

Συλλήψεις για δωροδοκία στον ΕΟΤ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Για παθητική δωροδοκία, απόπειρα εκβίασης και ηθική αυτουργία κατ' εξακολούθηση συνελήφθησαν
η Προϊσταμένη Διεύθυνσης της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας του Ε.Ο.Τ. και μία υπάλληλος...

Πυρά κατά Σαμαρά εκτοξεύει ο Νίκος Νικολόπουλος

Μια ανάρτηση στο Twitter από το βουλευτή Αχαίας Νίκο Νικολόπουλο προκάλεσε την επίσημη ρήξη του με τη ΝΔ αφού ο Αντώνης Σαμαράς τον απέπεμψε από την ΚΟ και τον παρέπεμψε με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από το κόμμα. Ο κ.Νικολόπουλος στην ανάρτηση αναφέρει: " Εμφανές το στρατηγικό αδιέξοδο. Η σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης "ονειρο ήταν "τη λησμονήσαμε. Ο λαός ξεπνεομένος" . Η ανάρτηση προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά καθώς Μαξίμου και Συγγρού είχαν προεξοφλήσει την αποχώρησή του από τη ΝΔ. Η σχετική ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:..

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Θέλει για δώρο γενεθλίων την... Φλόριντα ο Ομπάμα

Θέλει για δώρο γενεθλίων την... Φλόριντα ο Ομπάμα Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, που θα γιορτάσει τα γενέθλιά του το σαββατοκύριακο, ζήτησε σε ομιλία του στο Ορλάντο ως δώρο την...Φλόριντα, μια από τις κρισιμότερες πολιτείες στη μάχη των προεδρικών εκλογών της 6ης Νοεμβρίου..

Η τίγρης της Ινδίας απειλείται από τις... ιδιωτικοποιήσεις

Η τίγρης της Ινδίας απειλείται από τις... ιδιωτικοποιήσεις Τα ορυχεία γαιάνθρακα για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή για τις ινδικές τίγρεις, προειδοποιεί η Greenpeace, απαιτώντας την αναστολή των διαδικασιών για την εξουσιοδότηση νέων ορυχείων..

Εξω φρενών για τα...αρκουδάκια που «παραβίασαν» τον εναέριο χώρο της Λευκορωσίας

www.indexoncensorship.org Έξω φρενών με τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου από...λούτρινα αρκουδάκια, είναι ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο. Ο πρόεδρος ζήτησε μάλιστα από τον νέο..