Ύπουργείο Παιδείας. Στα σχολεία αύριο οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών

Ολοκληρώθηκε η βαθμολόγηση των γραπτών των πανελλαδικών εξετάσεων και οι βαθμοί θα ανακοινωθούν αύριο, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.
Συγκεκριμένα:
  • Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ-Β΄ (στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα) θα αναρτηθούν την Τρίτη 1-7-2014 περί τις 13:00 μ.μ. σε όλα τα Λύκεια της χώρας.

Με 2.000€ την ημέρα νοικιάζεις τη «Βίλα Πανσέληνος». Ραγκούση στην Πάρο

«Την έχτισα  με τη δουλειά μου και ζω από τα ενοίκια», επισημαίνει ο πρώην υπουργός

  «Με μπαλκόνι με θέα στις παραλίες της Πάρου, η Villa Fullmoon βρίσκεται στην κορυφή του λόφου στη Νάουσα σε μια έκταση 32 στρεμμάτων και προσφέρει εξωτερική πισίνα, κήπο, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και ξυλόφουρνο», είναι η περιγραφή της παρουσίασης της βίλας Ραγκούση στον ιστότοπο booking.com.

Πιλότος προσγηώνει μαχητικό σε ένα... σκαμπό! Η ψυχραιμία και οι ικανότητες του Σμηναγού William Mahoney της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας ξεπερνούν κάθε φαντασία!

Δείτε πώς Αμερικανός πιλότος κατάφερε να κατεβάσει το αξίας 30 εκατ. λιρών πολεμικό τζετ στο κατάστρωμα αεροπλανοφόρου χωρίς εμπρόσθιο τροχό
Κατά καιρούς έχουν καταγραφεί δεκάδες περιστατικά απίστευτων προσγειώσεων αεροσκαφών, επιτυχημένων ή μη. Κατά καιρούς δεκάδες πιλότοι έχουν δείξει ολύμπια ψυχραιμία κι έχουν σώσει εκατοντάδες ζωές από την καταστροφή και το θάνατο.

Αλβανικό «ευχαριστώ» για την ελληνική στήριξη στην ευρωπαϊκή προοπτική των Τιράνων -«Είμαι υπερήφανος για ό,τι καταφέραμε όλοι μαζί» τόνισε ο Αλβανός πρωθυπουργός Ράμα

Ο Έλληνας Πρόεδρος έθεσε στον Αλβανό ομόλογό του το ζήτημα του προσδιορισμού ΑΟΖ μεταξύ των δύο χωρών Το ζήτημα του προσδιορισμού ΑΟΖ (Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης) μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, που βρίσκεται σε εκκρεμότητα, παρά τη σχετική απόφαση του αλβανικού Κοινοβουλίου, έθεσε ο Κάρολος Παπούλιας στον κ. Μπουτζάρ Νισάνι.

Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014:Έπεσαν σαν Έλληνες: Αποκλεισμός για την Εθνική από την Κόστα Ρίκα στα πέναλτι -( picture+video )

Εύστοχα και τα πέντε πέναλτι για την Κόστα Ρίκα με Μπόρχες, Ρουίζ, Γκονζάλες, Κάμπελ και Ουμάνια - Ήρωας για τους Κοσταρικανούς ο τερματοφύλακας Νάβας - Απέκρουσε το πέναλτι του Γκέκα μετά τα τρία εύστοχα από Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλο και Χολέμπας - Η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν 1-1
Σαν Έλληνες έπεσαν οι παίχτες του Φερνάντο Σάντος στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα για τους «16» του Μουντιάλ καθώς ηττήθηκαν με 5-3 στα πέναλτι από την ομάδα της κεντρικής Αμερικής.