Κύπελλο Ελλάδας: Οριστική διακοπή μετά το γκολ του Χάρα - Πρόκριση για τον Ολυμπιακό (Φωτό+Βίντεο)

Οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο στο 89΄ - Και οι δύο ομάδες αποχώρησαν από το γήπεδο - Ακολούθησε σύσκεψη των διαιτητών στα αποδυτήρια - Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι στο 76΄ από τον Ντοσεβί σε κενή εστία
Διεκοπή οριστικά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αγώνας ΑΕΚ-Ολυμπιακού

Κεφαλονιά «Στοπ» στις ανεμογεννήτριες του Μπόμπολα

Μια ιστορική απόφαση πήρε το Περιφερειακό Συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση, η οποία δεν βγήκε ποτέ προς τα έξω και αφορούσε την εγκατάσταση οκτώ νέων ανεμογεννητριών στην περιοχή της Φάλαρης.
Συγκεκριμένα, η εταιρία «ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ», συμφερόντων Μπόμπολα ζήτησε από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Π.Ε. Κεφαλληνίας την άδεια για να εγκαταστήσει οκτώ (8) νέες ανεμογεννήτριες στην περιοχή της Φάλαρης, πάνω από τα Διλινάτα.

Κάτσικας: Μαζί με το αρχικό CD χάθηκαν και τα ίχνη του προσώπου που διέγραψε τα ονόματα

Τα ίχνη του προσώπου, που διέγραψε από τη λίστα Λαγκάρντ τα ονόματα των συγγενών του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος δικάζεται για δέκατη μέρα στο Ειδικό Δικαστήριο, χάθηκαν μαζί με το αρχικό CD, που εξαφανίστηκε.

Μίκης Θεοδωράκης: Με τη στάση του Βαρουφάκη στον Ντάισελμπλουμ αισθάνθηκα ωραίος ως Έλλην ( Βίντεο )

«Είμαστε ατίθασος λαός και αυτό φάνηκε από τη στάση του Βαρουφάκη προς τον Ντάισελμπλουμ» είπε ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με αφορμή την παράσταση «Το τραγούδι του νεκρού αδελφού».

«Η καλύτερη στιγμή τώρα να είσαι Έλληνας» λέει ο «γκουρού» του παγκόσμιου μάρκετινγκ

«Το ... δεν γίνεται, πρέπει να φύγει από το μυαλό των Ελλήνων και να αντικατασταθεί από το γίνεται», λέει ο Πίτερ Οικονομίδης
«Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να είσαι Έλληνας» είπε ο Πίτερ Οικονομίδης -που θεωρείται, από πολλούς, «γκουρού» του παγκόσμιου μάρκετινγκ- στην έναρξη ομιλίας του, χθες στο πλαίσιο των μηνιαίων ομιλιών και σεμιναρίων που διοργανώνει το BCA.

«Πρωταθλητές ψυχής και ζωής» - 8η Παναττική Αθλητική διοργάνωση Α.με.Α!

Πρωταθλητές ψυχής και ζωής είναι ο τίτλος της 8ης Παναττικής Αθλητικής διοργάνωσης για ΑμεΑ η οποία θα λάβει χώρα  την Τετάρτη 18 Μαρτίου, στο 3ο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων, (Διονύσου 17, Άνω Λιόσια – Ζωφριά),  στις 9:00 πμ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ο Έλληνας ερευνητής, Ι. Ιερόπουλος μιλάει στο eirinika για την παγκόσμια εφεύρεση του: ''Λεκάνη τουαλέτας μετατρέπει τα ούρα σε ρεύμα''

Μια πρωτοποριακή λεκάνη τουαλέτας, η οποία αξιοποιεί τα ούρα και παράγει ρεύμα, δημιούργησαν βρετανοί επιστήμονες, με τη συμμετοχή του Έλληνα ερευνητή στο Κέντρο Βιοενέργειας του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ Γιάννη Ιερόπουλου.

Με "πρωταγωνίστρια" την υπεροχή Ζουλιέτ Μπινός το BBC ξεκινά εκπομπή για την Αρχαία Ελλάδα!

Το BBC παρουσιάζει ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην Αρχαία Ελλάδα με τον τίτλο «Η εποχή των ηρώων: Η Αρχαία Ελλάδα αποκαλύπτεται» και θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2015 από το BBC Four.
Η ηθοποιός που έχει κερδίσει Όσκαρ και BAFTA, Τζουλιέτ Μπινός, η ειδική παπυρολόγος Μαργαρίτα Μουντφόρντ,

Επίθεση Αντ.Κυπριανού στον Ν.Αναστασιάδη για το Κυπριακό

Σε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξή του, ο γ.γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού επέκρινε τους μέχρι τώρα χειρισμούς του Κύπριου προέδρου Νίκου Αναστασιάδη στο Κυπριακό, λέγοντας πως «τα πολιτικά κόμματα έχουν θέσεις και είναι πολύ καλά γνωστές».

Σπέκχαρντ: «Η Ελλάδα είναι πιο σημαντική από όσο πιστεύει ο κόσμος»

Ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα δήλωσε στο περιοδικό «Fortune» πως «οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών κοιτάζουν τα δέντρα και χάνουν το δάσος». Σύμφωνα με τον αρθρογράφο του περιοδικού, Κρις Μάθιους, σε δηλώσεις του σχετικά με την ελληνική κρίση χρέους, ο Ντάνιελ Σπέκχαρντ υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα είναι πολύ πιο σημαντική από όσο

Καμμένος: Δεν παίρνουμε την άδεια κανενός για την εθνική μας κυριαρχία

Με αφορμή τις αιτιάσεις της Άγκυρας περί «ανεύθυνης συμπεριφοράς και απαράδεκτων δηλώσεων του υπουργού Εθνικής Άμυνας», ο Πάνος Καμμένος απάντησε ότι «δεν θα πάρουμε την άδεια κανενός για να δείξουμε την εθνική μας κυριαρχία».

«Φρούριο» το κατάμεστο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Ο στόχος της πρόκρισης απέναντι στον Ολυμπιακό και με την «Ενωση» -ακόμη– στη Β΄ Εθνική... συναρπάζει τα πλήθη, που συρρέουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και από το εξωτερικό.
Για πρώτη φορά απόψε απειλείται σοβαρά το απόλυτο ρεκόρ προσέλευσης θεατών σε εντός έδρας αγώνα της ΑΕΚ και για οποιαδήποτε διοργάνωση.

Το Tweed Run έρχεται για δεύτερη φορά στις Σπέτσες

Στις 28 και 29 Μαρτίου, οι λάτρεις του ποδηλάτου θα έχουν για άλλη μία φορά την ευκαιρία να βάλουν τα καλά τους και να κάνουν ποδηλατάδα στο νησί των Σπετσών.

Ομόφωνη αποδοχή της πρότασης επανασυγκρότησης διακομματικής Επιτροπής για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Την ομόθυμη στήριξη της Βουλής των Ελλήνων συγκέντρωσε η πρόταση της προέδρου του Σώματος, Ζωής Κωνσταντοπούλου, για την επανασύσταση και αναβάθμιση της Διακομματικής Επιτροπής για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου και την

Τσίπρας για γερμανικές αποζημιώσεις: Πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο και οι υποχρεώσεις των άλλων στην Ελλάδα Βιντεο

Ιστορική χαρακτήρισε τη συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις κατά την ομιλία του στη Βουλή ο πρωθυπουργός, Αλέξη Τσίπρα, μια ομιλία με πολλά μηνύματα προς το Βερολίνο, αλλά και τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να διεκδικήσει όσα οφείλονται στην Ελλάδα.

«Προειδοποιητική βολή» Παρασκευόπουλου προς Γερμανία για το Δίστομο. Απειλεί με δήμευση περιουσιακών στοιχείων εντός Ελλάδας

Χειροκροτήματα προκάλεσε η δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου στη Βουλή ότι η απόφαση του Αρείου Πάγου για την αποκατάσταση των οικογενειών των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας στο Δίστομο παραμένει εκτελεστή.

Προβολή της λίστας: 13 αρχεία με το όνομα Παπανδρέου - 2 αρχεία με το όνομα Παπακωνσταντίνου

Ομιχλώδες παρέμεινε το τοπίο στη δίκη για τη λίστα Λαγκάρντ ακόμη και μετά την προβολή του περιεχομένου της σε ειδική επιφάνεια στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο. Με κλειδί αναζήτησης το όνομα ''papaconstantin'' ο ειδικός επιστήμονας της ΕΛ.ΑΣ. Απόστολος Δελτσίδης, ο οποίος βρίσκεται για τρίτη ημέρα στο Δικαστήριο, έψαξε να βρει τις συγκεκριμένες εγγραφές όπως του ζήτησε ο Πρόεδρος λίγο νωρίτερα.

Επίθεση Σόιμπλε σε Βαρουφάκη: Είναι ανόητα αφελής (Βίντεο)

Με διόλου κολακευτικές εκφράσεις μίλησε για τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη ο Γερμανός ομόλογός του, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, δείχνοντας ότι ο σκληρός Σόιμπλε περνά στο σχέδιο «αποδόμηση» του Έλληνα υπουργού.

«Άρωμα» Ψυχρού Πολέμου, με εκατοντάδες ΝΑΤΟϊκά τεθωρακισμένα στις χώρες της Βαλτικής

Εκατοντάδες αμερικανικά τεθωρακισμένα οχήματα έχουν καταφθάσει στις χώρες της Βαλτικής και πρόκειται να παραμείνουν εκεί, σε μια αποστολή που κύριο σκοπό έχει να καθησυχάσει τις ΝΑΤΟϊκές χώρες που ανησυχούν για τις ρωσικές ενέργειες στην Ουκρανία.

Γιάννης Σμπώκος για το κύκλωμα νονών: Ο Σκαφτούρος μου ζήτησε 10 εκατ. ευρώ για να μην μου διαλύσει το σπίτι

Κατάθεση στους ανακριτές Διαφθοράς που χειρίζονται την υπόθεση του κυκλώματος «νονών» που είχε στρατηγείο τις φυλακές, έδωσε ο Γιάννης Σμπώκος, πρώην επικεφαλής της Διεύθυνσης Εξοπλισμών του ΥΕΘΑ, καταδικασμένος στην υπόθεση των παράνομων αμοιβών από εξοπλιστικά προγράμματα.

«Απασφάλισε» ο Αμβρόσιος: 'Ασπλαχνη η Μέρκελ, κομπλεξικός ο Σόιμπλε

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε εναντίον της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, και του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, μέσω ανάρτησης στο blog του.