Oι γερμανικές αερογραμμές καταργούν τον κανόνα των δύο πιλότων στον θάλαμο διακυβέρνησης

Η Γερμανική Αεροπορική Ένωση αναφέρει ότι οι αεροπορικές εταιρείες της χώρας αποφάσισαν να καταργήσουν τους κανόνες που προϋποθέτουν την ύπαρξη δύο ατόμων στον θάλαμο διακυβέρνησης των αεροσκαφών, την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το ynetnews.com.
Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη καθώς ένας πιλότος της αεροπορικής εταιρείας Germanwings πιστεύεται ότι έριξε εσκεμμένα το αεροσκάφος που πιλόταρε, στη Γαλλία, πριν από δύο χρόνια.

Αφορολόγητο: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της συμφωνίας

Πώς θα λειτουργήσουν τα αντίμετρα στην πληρωμή μικρότερου φόρου.  
Πρόσθετο φόρο 650 ευρώ που θα περιοριστεί στα 250 ευρώ μόνο με την εφαρμογή του αντίμετρου της μείωσης του πρώτου φορολογικού συντελεστή για μισθωτούς και συνταξιούχους από το 22% στο 20%, φέρνει η μείωση του αφορολόγητου η οποία θα εφαρμοστεί το 2020.

Φορολογικό σκάνδαλο ρίχνει την κυβέρνηση της Τσεχίας

Παραίτηση του πρωθυπουργού και του υπουργικού συμβουλίου μετά από τις αναφορές για φορολογικές ατασθαλίες του δισεκατομμυριούχου υπουργού Οικονομικών.  
Ο πρωθυπουργός της Τσεχίας Μπόχουσλαβ Σόμποτκα ανακοίνωσε σήμερα την παραίτησή του καθώς και την παραίτηση του υπουργικού του συμβουλίου, ύστερα από διαμάχη με τον υπουργό του επί των Οικονομικών, τον δισεκατομμυριούχο Αντρέι Μπάμπις, ο οποίος είναι ύποπτος για φορολογική απάτη.

Η πρώτη αναλυτική αποτίμηση της συμφωνίας με τους θεσμούς

Θετικό πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στην οικονομία, την ένταξη των ελληνικών ομολόγων στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και την μελλοντική έξοδο της χώρας στις αγορές, αποτελεί η τεχνική προκαταρκτική συμφωνία με τους Θεσμούς η οποία ανοίξει το δρόμο για την οριστική τεχνική συμφωνία (Staff Lenel Agreement). Αυτό τονίζει μεταξύ άλλων στην έκθεση του για το πρώτο τρίμηνο του έτους ( Ιανουάριος – Μάρτιος 2017)

Τι αλλάζει στην αγορά φαρμάκου μετά τη συμφωνία με τους θεσμούς

Δέσμη μέτρων για την φαρμακευτική πολιτική, που συμφωνήθηκαν με τους «θεσμούς» στις πρόσφατες διαπραγματεύσεις για το κλείσιμο της αξιολόγησης, παρουσίασε στους εκπροσώπους του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός.
Οι αλλαγές αφορούν:

Νέα επιστολή του Γιωτόπουλου. Τι λέει για Κουφοντίνα, Ξηρό, Πυρήνες, για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γκιόλια

Νέα επιστολή στη δημοσιότητα έδωσε ο φυλακισμένος ως αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν Αλέκος Γιωτόπουλος. Σε αυτή την μακροσκελή επιστολή που δημοσίευσε η εφημερίδα το «ΈΘΝΟΣ» και τον Λευτέρη Μπιντέλα καταγγέλλει τον τρόπο που λειτουργεί το σωφρονιστικό σύστημα, κάνει προτάσεις για τον εξανθρωπισμό του, ενώ καταφέρεται κατά του Κουφοντίνα και του Χριστόδουλου Ξηρού, χαρακτηρίζοντας τους στην ουσία ως «πράκτορες» του συστήματος.

Μακρόν σε Βαρουφάκη: Δεν θέλω η γενιά μου να ευθύνεται για το Grexit

Τις προσωπικές συζητήσεις που είχε ο πρώην ΥΠΟΙΚ με τον τότε ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν αποκαλύτπει ο Γιάνης Βαρουφάκης σε άρθρο του στη Le Monde. "Ο Εμανουέλ ήταν ο μόνος υπουργός που έτεινε χείρα βοηθείας" το 2015
Στην κούρσα του β' γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών και στη μάχη των δυνάμεων της δημοκρατίας και του φιλοευρωπαϊσμού ενάντια στο φάσμα της εκλογής της ακροδεξιάς υποψηφίου Μαρίν Λεπέν παρεμβαίνει με άρθρο του στην γαλλική εφημερίδα Le Monde ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Γιάνης Βαρουφάκης.

ΜEXICO: ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΧΥΡΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ

“Το ταξίδι είναι το μόνο πράγμα, που ξοδεύοντας χρήματα, θα σας κάνει πιο πλούσιους”. Aσπαζόμενοι το προσφιλές απόφθεγμα των απανταχού ταξιδιωτών, βρεθήκαμε στο μακρινό Μεξικό, περιπλανώμενοι στα ερείπια των Μάγια, ανακαλύπτοντας την ιστορία τους και κολυμπώντας στις σενότε, τις φυσικές πισίνες που υπάρχουν μόνο στη χερσόνησο Γιουκατάν.
Προσγειωθήκαμε στο αεροδρόμιο του Κανκούν, παραλάβαμε το αυτοκίνητο που είχαμε νοικιάσει μέσω διαδικτύου (στην τιμή των 60 ευρώ για τέσσερις μέρες) και κατευθυνθήκαμε προς την Τουλούμ, μιάμιση περίπου ώρα από το αεροδρόμιο.

Το Game of Thrones στις Σπέτσες: Ο Jon Snow κάνει διακοπές στο νησί

O πρωταγωνιστής της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς απολαμβάνει τις διακοπές του στις Σπέτσες και βγάζει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του (pics)
Χαλαρές στιγμές στις όμορφες Σπέτσες απολαμβάνει ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones, Kit Harington.
O τηλεοπτικός Jon Snow βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο νησί μαζί με την σύντροφό του, Rose Leslie, η οποία επίσης πρωταγωνιστεί στη σειρά.

Πάνω από έναν αιώνα στους ουρανούς: Όλα τα μαχητικά που πέρασαν από την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία

Ως έτος «γέννησης» της πολεμικής αεροπορίας θεωρείται το 1911. Ο τρίτος κατ'αρχαιότητα κλάδος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων θεωρείται δικαίως πρωτοπόρος στην αεροπορική ιστορία, με την πρώτη πολεμική αποστολή του να πραγματοποιείται την 5η Οκτωβρίου 1912, κατά τη διάρκεια του Α' Βαλκανικού Πολέμου, από τον υπολοχαγό Δημήτριο Καμπέρο. Κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών, οι Έλληνες αεροπόροι πραγματοποιούσαν αναγνωριστικές πτήσεις, αλλά και βομβαρδισμούς των εχθρικών στρατευμάτων με αυτοσχέδιες βόμβες,

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο: Μια στιγμή πριν τον θάνατο

Τα ανατριχιαστικά καρέ στρατιωτών δευτερόλεπτα πριν σκοτωθούν από την έκρηξη όλμου (Pics)
Ένα σοκαριστικό φωτογραφικό ντοκουμέντο έδωσαν στη δημοσιότητα οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ: Πρόκειται για δύο φωτογραφίες που τράβηξε μια Αμερικανίδα στρατιωτικός λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου πριν σκοτωθεί από την έκρηξη ενός όλμου που βρισκόταν σε μικρή απόσταση μπροστά της.

Μητσοτάκης: Με τη ΝΔ θα είχαμε ήδη βγει από τα μνημόνια....

Δεν θα συναινέσουμε στο τέταρτο μνημόνιο και στην αποτυχία των Τσίπρα Καμμένου τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι οι συμφωνίες της χώρας τον δεσμεύουν μόνο ως προς τους στόχους
Επίθεση στον πρωθυπουργό ότι φοβάται τη λαϊκή ετυμηγορία και έχει μετατρέψει την εξουσία σε αυτοσκοπό εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στους τομεάρχες της ΝΔ.