Το Σογιούζ έφθασε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Το διαστημικό σκάφος Σογιούζ που μεταφέρει δύο ρώσους κοσμοναύτες και έναν αμερικανό αστροναύτη έφθασε στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, ανακοίνωσε η Ρωσική Διαστημική Υπηρεσία Roskosmos..

Ξεκίνησε η αποστολή αστροναυτών στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Ρωσικός πύραυλος που μεταφέρει τρεις αστροναύτες στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό εκτοξεύτηκε νωρίς σήμερα το πρωί στο πλαίσιο σημαντικής αποστολής για τη διατήρηση της επάνδρωσης του σταθμού και για τη φήμη της χώρας ως διαστημική δύναμη..

Υβριδική πολυτέλεια με μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας

Το νέο Lexus CT 200h, το πρώτο στον κόσμο πλήρως υβριδικό πολυτελές μικρομεσαίο, δημιουργήθηκε για όσους έχουν περιβαλλοντική συνείδηση, αναζητούν εκπληκτική οικονομία καυσίμου αλλά δεν επιθυμούν να κάνουν κανένα συμβιβασμό σε σχέση με την οδηγική απόλαυση, το δυναμισμό, την πολυτέλεια και την άνεση..

Mercedes SLK 200 BlueBlue Efficiency: Tο απόλυτο roadster με ποιότητα κύλισης για... Oσκαρ!

H Mercedes-Benz SLK κατάφερε το 1996 να εδραιωθεί ως το πρώτο αυτοκίνητο της μεταπολεμικής περιόδου με σκληρή αναδιπλούμενη οροφή και να φέρει την επανάσταση στην κατηγορία των roadster σπορ μοντέλων..

Αποσύρθηκε η μήνυση πατρότητας κατά του Justin Bieber

Η 20χρονη που ισχυρίστηκε πως ο Justin Bieber είναι ο πατέρας του παιδιού που γέννησε πριν από τρεις μήνες, απέσυρε την μήνυση πατρότητας που είχε υποβάλλει κατά του 17χρονου νεαρού σταρ.
Η 20χρονη είχε ισχυριστεί πως είχε σχέση της μιας βραδιάς με τον Justin Bieber, όταν ο 17χρονος είχε δώσει συναυλία στο Λος Αντζελες, τον Οκτώβριο του 2010. Στην μήνυση αναφέρει πως εκείνη τη βραδιά έμεινε..

Η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Brad Pitt

Ο Brad Pitt παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας, “Moneyball”, στη Σεούλ.
Ο διάσημος ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί της λαμπερής πρεμιέρας του, πόζαρε στους φωτογράφους ενώ δεν παρέλειψε να βρεθεί κοντά στους θαυμαστές του.
Ο γοητευτικός σταρ του Hollywood υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε μαζί με τους θαυμαστές του, οι οποίοι τον αποθέωσαν..

«Sweet Dreams» με την φωνή του Marilyn Manson Η σκοτεινή πλευρά της Britney Spears

Μπορεί να άργησε δύο χρόνια αλλά το «σκοτεινό» και άκρως αισθησιακό βίντεο της Britney Spears έκανε την εμφάνισή του στο YouTube..

Φοιτητικό πάρτι στην «καρδιά» της Πανόρμου!

Μανχάταν Beyonce: Η εγκυμοσύνη της πάει πολύ!

Λίγες μόνο ημέρες μετά την εμφάνισή της σε αυστραλιανή εκπομπή, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, σχετικά με τον αν είναι πραγματικά έγκυος ή όχι, η Beyonce πέρασε στην αντεπίθεση..

Επιτέλους Aποχωρίστηκε τα τακούνια της η Beyonce

Ότι θα συνέβαινε κι αυτό… δεν το πιστεύαμε! Η Beyonce αποχωρίστηκε τα ψηλοτάκουνά της και φόρεσε επιτέλους φλατ παπούτσια. Διανύοντας τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και με την κοιλιά εμφανώς..

Bradley Cooper: Ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο

Τον 36χρονο Bradley Cooper ανακήρυξε το αμερικανικό περιοδικό «People» ως τον πιο σέξι άντρα της χρονιάς. Ο πρωταγωνιστής του «Hangover» γεννήθηκε το 1975 στην Αμερική. Εχει πάρει μέρος στις ταινίες «Valentine’s Day», «New York, I Love You», «Απλώς δεν σε γουστάρει», «Ναι σε όλα», «Γαμομπελάδες», «Wet Hot..

NASA προς αναζήτηση πληρώματος Ζητούνται αστροναύτες!

Η NASA ζητά νέους αστροναύτες. Σύμφωνα με αγγελία που δημοσιοποιήθηκε σε αμερικανικές και αυστραλιανές ιστοσελίδες, το ερευνητικό κέντρο της NASA ψάχνει για υποψηφίους οι οποίοι θα..

O Eugene Katchalov μιλά αποκλειστικά στο Pokerlobby.gr

Ένας από τους καλύτερους παίκτες πόκερ παγκοσμίως, ο Eugene Katchalov, μέλος της Team PokerStars Pro βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Λουτράκι όπου διεξάγεται το..

Γαλλία προφίλ της χώρας

Ένας βασικός παράγοντας στην παγκόσμια σκηνή και μια χώρα σε πολιτικό καρδιά της Ευρώπης, η Γαλλία κατέβαλε βαρύ τίμημα τόσο από οικονομική όσο και από ανθρώπινη άποψη κατά τη διάρκεια των δύο παγκοσμίων πολέμων.
Τα χρόνια που ακολούθησαν είδαν παρατεταμένες συγκρούσεις με αποκορύφωμα την ανεξαρτησία της Αλγερίας και οι περισσότερες άλλες γαλλικές αποικίες στην Αφρική, καθώς και απο-αποικιοποίηση στη νοτιο-ανατολική Ασία..

Ισπανία προφίλ της χώρας

Βρίσκεται στο σταυροδρόμι του Ατλαντικού και της Μεσογείου, την Ευρώπη και την Αφρική, την ιστορία και τον πολιτισμό της Ισπανίας αποτελούνται από ένα πλούσιο μείγμα από διαφορετικά στοιχεία.
Μέσα από την εξερεύνηση και κατάκτηση, η Ισπανία έγινε μια παγκόσμια δύναμη στον 16ο αιώνα, και διατήρησε μια τεράστια αυτοκρατορία στο εξωτερικό μέχρι τις αρχές του 19ου αιώνα.
Σύγχρονη ιστορία της Ισπανίας χαρακτηρίζεται από την πικρά πολέμησαν ισπανικό εμφύλιο..

Ιταλία προφίλ της χώρας

Πάρτε την τέχνη έργα του Μποτιτσέλι, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Tintoretto και Καραβάτζιο, τις όπερες των Verdi και Puccini, το σινεμά του Φεντερίκο Φελίνι, προσθέστε την αρχιτεκτονική της Βενετίας, της Φλωρεντίας και της Ρώμης και μόλις ένα κλάσμα από τους θησαυρούς της Ιταλίας από πάνω των αιώνων.
Ενώ η χώρα είναι γνωστή για αυτές και άλλες απολαύσεις, είναι επίσης διαβόητος για την επισφαλή πολιτική ζωή της και είχε αρκετές δεκάδες κυβερνήσεις από το τέλος..