Λουτράκι Ράλι Ακρόπολις 2014 : Τέσσερις και... σήμερα

Λίγα 24ωρα έχουν απομείνει για την έναρξη του ράλι Ακρόπολις, αγώνας που προσμετρά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (όχι στο WRC). Συνολικά 29 πληρώματα θα λάβουν μέρος στο θεσμό του ERC, εκ των οποίων δύο θα είναι ελληνικά. Αγωνιστικά αυτοκίνητα όπως, Citroen, Skoda, Ford, Peugeot, Mitsubishi κ.ά.

Μελβούρνη: 15.000 Ομογενείς γιόρτασαν την 25η Μαρτίου-Η παρέλαση ξεκίνησε στις 12.00 το μεσημέρι (ώρα Μελβούρνης) με τη συμμετοχή 64 γκρουπ από την ευρύτερη περιοχή της Βικτώριας.

Με μεγαλειώδη συμμετοχή από 15.000 ομογενείς, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των αρχών της Αυστραλίας, εορτάστηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Shrine of Remembrance της Μελβούρνης η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Στο εντυπωσιακό μνημείο πεσόντων στο κέντρο της πόλης, η Οργανωτική Επιτροπή Εορτασμού της Εθνικής Επετείου φρόντισε για ακόμα μια χρονιά να ακουστεί δυνατά η καρδιά της Ελλάδας από την άλλη άκρη της γης.

Η απίστευτη ερμηνεία της Ιταλίδας καλόγριας στο «Τhe Voice of Italy»

Παγκόσμια επιτυχία σημειώνει η 25χρονη καλόγρια από τη Σικελία, η οποία έκλεψε την παράσταση, τραγουδώντας το «No One» της Αλίσια Κις στο ιταλικό «The Voice». Σύμφωνα με την Corriere della Sera, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερα από 13 εκατομμύρια χτυπήματα στο YouTube μέσα σε τρεις ημέρες, η ερμηνεία της αδελφής Κριστίνα Σκούτσα χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο επιτυχημένα video της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, ο αριθμός είχε ξεπεράσει τα 29 εκατ..

Αλλαγή ώρας 2014: Ποια μέρα πάμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά!

Όλοι γνωρίζουμε ότι δύο φορές το χρόνο πρέπει να αλλάζουμε την ώρα στα ρολόγια μας.

Η θερινή ώρα για φέτος αλλάζει την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου.

Στις 30/3 όταν το ρολόι μας δείξει 03:00, το γυρνάμε μία ώρα μπροστά ώστε να δείξει 04:00.

Για να ξέρετε πάντα πότε αλλάζει η ώρα?