Με 15.000 ευρώ το τετραγωνικό τα σπίτια στο Ελληνικό

Σε αγοραστές με πολύ υψηλά βαλάντια θα απευθύνονται οι κατοικίες στο νέο Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού μετά την ολοκλήρωση της επένδυσης από την Lamda Development.
Oι κατοικίες θα απευθύνονται σε αγοραστές κυρίως του εξωτερικού και θα είναι υπερπολυτελείς, φτιαγμένες από τα πιο σύγχρονα υλικά και θα διαθέτουν όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες.

Bloomberg: Το Eurogroup πρέπει να ανάψει το πράσινο φως για τη δόση στις 20 Φεβρουαρίου

«Η Ευρωζώνη (το Eurogroup) πρέπει να εγκρίνει στις 20 Φεβρουαρίου την επόμενη δόση για την Ελλάδα, ανοίγοντας τον δρόμο για την ένταξη των ελληνικών ομολόγων στο QE της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας», υποστηρίζει ο Μαρκ Τζίλμπερτ σε άρθρο του στο Bloomberg (στη στήλη BloombergView).
Ο αρθρογράφος σημειώνει ότι με τις εκλογές να πλησιάζουν στην Ολλανδία, τη Γαλλία και τη Γερμανία, καθώς και μία πιθανή διαμάχη να

Πιτέλα: Απαράδεκτα τα αιτήματα του ΔΝΤ για πρόσθετα μέτρα

Η κατάσταση στην Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα στις Βρυξέλλες μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της ΕΕ, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος με τον πρόεδρο της Ομάδας των Σοσιαλδημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Τζιάνι Πιτέλα.

Εικονογραφημένη αυτοβιογραφία του Γιάννη Τσαρούχη στο μουσείο Μπενάκη

Στο πλαίσιο των θεματικών παρουσιάσεων από τις συλλογές του Ιδρύματος Γιάννη Τσαρούχη, το οποίο φιλοξενείται στο Μουσείο Μπενάκη, από τον Νοέμβριο του 2012, παρουσιάζεται στο κτήριο της οδού Πειραιώς η έκθεση «Γιάννης Τσαρούχης. Εικονογράφηση μίας αυτοβιογραφίας. Δεύτερο μέρος (1910 - 1989)», η οποία θα διαρκέσει έως τις 26 Φεβρουαρίου 2017.

Τo «Τελευταίο ψέμα» του Μ. Κακογιάννη για πρώτη φορά στη σκηνή

«Το τελευταίο ψέμα», μία από τις πιο δημοφιλείς ταινίες του Μιχάλη Κακογιάννη, στο οποίο η Έλλη Λαμπέτη κατέθεσε μία αξιομνημόνευτη ερμηνεία, θα μεταφερθεί για πρώτη φορά στη σκηνή και μάλιστα στο «σπίτι» του δημιουργού, το Ίδρυμα Κακογιάννη. Ο Ένκε Φεζολάρι, με οδηγό το διάσημο σενάριο, χρησιμοποιώντας και τις επιπλέον σκηνές που δεν είχαν συμπεριληφθεί στην ταινία, υπογράφει τη σκηνοθεσία της παράστασης, η οποία θα ανέβει, από τις 24 Φεβρουαρίου, στον ειδικά διαμορφωμένο υπόγειο χώρο του Ιδρύματος.

Πολάκης για άρση ασυλίας: Θα γλεντήσουμε άγρια

Για «άγρια γλέντια» κάνει λόγω ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με αφορμή τη συνεδρίαση στη Βουλή, οπότε και θα συζητηθεί η αίτηση άρσης ασυλίας του μετά από μήνυση που έχουν καταθέσει εναντίον ο Άδωνις Γεωργιάδης και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου.

Ένοχοι οι υπεύθυνοι των Energa – HellasPower

Μετά από δύο χρόνια, οι δικαστές του τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αποφάσισαν να κηρύξουν ενόχους τους βασικούς πρωταγωνιστές της υπόθεσης Energa-Hellas Power, τον Άρη Φλώρο και τον Νικόλαο Δεκόλη.
 Το δικαστήριο έκρινε επίσης δύο κατηγορούμενους για το αδίκημα της συναυτουργίας στην κακουργηματική υπεξαίρεση με την επιβαρυντική διάταξη περί καταχραστών του Δημοσίου,

Στις φλόγες η νέα εντυπωσιακή Όπερα του Κουβέιτ (pics)

Φωτιά ξέσπασε στο κτίριο που στεγάζει την ολοκαίνουρια όπερα του Κουβέιτ, τη Δευτέρα, μόλις τρεις μήνες μετά την παράδοσή του στο κοινό.
Το φουτουριστικό κτίριο, η κατασκευή του οποίου κόστισε 770 εκατομμύρια δολάρια, τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ ένα πυκνό σύννεφο μαύρου καπνού κάλυψε όλο το κτιριακό σύμπλεγμα του Πολιτιστικού Κέντρου Sheikh Jaber Al Ahmad.

Πέθανε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης

Έφυγε από τη ζωή, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, ο τραγουδοποιός Λουκιανός Κηλαηδόνης, ο οποίος τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρούνταν από προβλήματα καρδιάς.
Ανήμερα των Φώτων, είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω καρδιακής ανεπάρκειας όμως σήμερα, έναν μήνα μετά έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Η αεροσυνοδός που έσωσε ένα κορίτσι από τη σεξουαλική εκμετάλλευση-trafficking

Η αντιθετική εικόνα ενός καλοντυμένου κυρίου με ρούχα που προδίδουν μία πλούσια ζωή και ένα κορίτσι (ή αγόρι) 14 ή 15 ετών, με ατημέλητα ρούχα και μαλλιά και εμφανώς ταλαιπωρημένο, είναι το πρώτο ανησυχητικό σημάδι για μία αεροσυνοδό σε πτήσεις στις ΗΠΑ, για υπόθεση εμπορίας λευκής σαρκός.
Και αυτό συνέβη στην περίπτωση της Σέλια Φέντρικ, αεροσυνοδού της Alaska Airlines,

«Θερμό» επεισόδιο Κικίλια με απόστρατο: Δεν θέλουμε την ψήφο σας, το κατάλαβες;

Ένα σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Βασίλη Κικίλια, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Άρτας.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η εν λόγω Ένωση, ο πρόεδρός της, Αλέξανδρος Παναγής ήρθε αντιμέτωπος με την εκρηκτική διάθεση του «γαλάζιου» εκπροσώπου Τύπου, όταν συναντήθηκαν στα γραφεία της ΝΟΔΕ Άρτας

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΡΟΣ- Βροχές και ισχυρές καταιγίδες

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές μέχρι το πρωί στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την κεντρική Μακεδονία και πιθανόν το Ιόνιο και κατά διαστήματα στην Πελοπόννησο, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο και ανατολικό Αίγιο, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν πρόσκαιρα στις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη.
 Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Κρατούν τα δύο μπλόκα στην Κρήτη

Για 16η ημέρα παραμένουν στα μπλόκα στα Πραιτώρια Ηρακλείου και στα Μεγάλα Χωράφια Χανίων, οι αγρότες που μετέχουν στο δίκτυο των πανελλαδικών μπλόκων.
Σήμερα στις 7 το απόγευμα θα προχωρήσουν ξανά και κλείσιμο της εθνικής οδού στα Μεγάλα Χωράφια, για λίγη ώρα, ενώ την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στην διεύθυνση αγροτικής ανάπτυξης Χανίων στην Αγιά.

Κρίσιμη η σύσκεψη στη Νίκαια για τις κινητοποιήσεις των αγροτών

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών, οι οποίοι ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ενώ σήμερα συνεδριάζει στη μία μετά μεσημέρι στην Νίκαια, η Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων, με σκοπό να συγκροτήσουν κοινό μέτωπο.
Κλειστά επ’ αόριστον παραμένουν τα μπλόκα σε Νίκαια, Πλατύκαμπο, τελωνείο Ευζώνων και Πράσινα Φανάρια.

Προβάδισμα Σουλτς έναντι Μέρκελ δείχνει νέα δημοσκόπηση

Οι Σοσιαλδημοκράτες υπό την ηγεσία του Μάρτιν Σουλτς φέρονται να ισχυροποιούνται σύμφωνα με μια ακόμη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) θα κέρδιζαν τους συντηρητικούς

Φωνάζει ο Άδωνις για να κρυφτεί ο νοικοκύρης… στον Σηκουάνα!

Είναι Σάββατο πρωί… η είδηση της αποκάλυψης της εφημερίδας Documento, πως η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, εκτός από καλή νοικοκυρά είναι και «επενδυτής» ακινήτων στη Γαλλία, έχει ήδη προκαλέσει αναστάτωση στο στρατόπεδο της ΝΔ. Οι «επενδύσεις» που εμφανίζεται να έχει κάνει η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ, συμπίπτουν τυχαία με την περίοδο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν συμπεριλάμβανε τη Μαρέβα στη δήλωση «πόθεν έσχες», επικαλούμενος, παρατύπως, διάσταση.

«Χέρι» Χατζηνικολάου on air στους αρχισυντάκτες του ΑΝΤ1 για το πόθεν έσχες του Μητσοτάκη (video)

Καλεσμένοι του Νίκου Χατζηνικολάου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ήταν οι Κώστας Ζαχαριάδης και Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να καταθέσουν τις απόψεις τους για το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι, αλλά και το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη, από το οποίο απουσιάζει, ως γνωστόν, η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.
Οι αρχισυντάκτες του δελτίου ειδήσεων,