Η Αφροδίτη συναντά σήμερα τον Δία σε ένα σπάνιο ουράνιο υπερθέαμα

Ένα σπάνιο φαινόμενο στους ουρανούς θα συντελεστεί σήμερα μετά τη δύση του ηλίου. Η συνεύρεση Δία και Αφροδίτης. Το φαινόμενο δεν θα επαναληφθεί νωρίτερα από το 2065! 
 
Στρέφοντας κανείς από εμάς τη ματιά του στον δυτικό ορίζοντα

ΥΓΕΙΑ- Ρόδι: Σύμμαχος της σωστής διατροφής που χαρίζει μακροζωία

Σύμμαχος της σωστής διατροφής το ρόδι, χαρίζει αποδεδειγμένα πλέον, μεταξύ άλλων, και μακροζωία! Επιστήμονες από την Ελβετία υποστηρίζουν ότι ένα συστατικό του ζουμερού αυτού φρούτου δυναμώνει τους μύες και χαρίζει μακροζωία, καθώς διατηρεί σε φόρμα τα μιτοχόνδρια, τα

Η Σουζάνα Χιμενέζ συζητούσε με τον Ντελ Πότρο όταν αποκαλύφθηκε το ... στήθος της (vid)

Κάτι παραπάνω από «αποκαλυπτική» αποδείχθηκε η συνέντευξη που πήρε μια από τις διασημότερες παρουσιάστριες της τηλεόρασης στην Αργεντινή από τον διάσημο τενίστα Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο. Η Σουζάνα Χιμενέζ συζητούσε με τον Ντελ Πότρο για την ήττα του στον

Νικόλ ντι Μάριο: Η γυναίκα που σώθηκε από την τραγωδία του Costa Concordia και το φονικό σεισμό στην Ιταλία

Η Νικόλ ντι Μάριο συμμετείχε το βράδυ της Πέμπτης στα καλλιστεία για την ανάδειξη της "Μις Ούμπρια", όμως το –υποχρεωτικό σε τέτοιους διαγωνισμούς– χαμόγελο δεν μπορούσε να φωτίσει το πρόσωπο της νεαρής φοιτήτριας, που την προηγούμενη νύχτα σώθηκε από τον σεισμό στο

Ερευνητές βρήκαν πώς να δεκαπλασιάσουν την ισχύ του Wifi

Ερευνητές του Πανεπιστημίου του ΜΙΤ υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν έναν τρόπο να δεκαπλασιάσουν τη δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων μέσω ενός ασύρματου δικτύου.
Οι επιστήμονες της τεχνολογίας επιχείρησαν να επιλύσουν το πρόβλημα που παρουσιάζεται στην ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε σημεία που υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση ανθρώπων:

Ζιμπάμπουε: Σύλληψη των «αρουραίων που αποκαλούμε αθλητές» για τη μη συγκομιδή μεταλλίων

Τη σύλληψη και κράτηση των 31 αθλητών και αθλητριών της Ολυμπιακής αποστολής στο Ρίο ντε Τζανέιρο, για την αποτυχία τους να κατακτήσουν μετάλλιο, φέρεται να διέταξε ο πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, Ρόμπερτ Μουγκάμπε.
Η κυβέρνηση τη χώρας της Αφρικής το διαψεύδει, πάντως τονίζοντας ότι το ανέφερε ΜΜΕ της Νιγηρίας χωρίς πηγή.
Όπως μετέδωσε το «pmnewsnigeria.com», ο Ρόμπερτ Μουγκάμπε φέρεται να έγινε έξω φρενών,

Ο τσαμπουκάς έφερε κόκκινη και μετά έπεσε… ξερός (video)

Και θεατρινισμούς έχει το ποδόσφαιρο στη Σιγκαπούρη. Πιο συγκεκριμένα οι Ceres έχασαν στην παράταση με 3-2 από τους Tampines Rovers και αποκλείστηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου.
Μάλιστα στο 84′ οι Ceres έμειναν με δέκα παίκτες. Ο Μούλντερς είδε την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα σε αντίπαλο. Αμέσως έφυγε σφαίρα στον διαιτητή, τον οποίο και έβρισε με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Η Μέρκελ θέλει τον Βαυαρό της - Γιατί διστάζει να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για την καγκελαρία

Η πρόεδρος του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (CDU) Ανγκελα Μέρκελ δεν προτίθεται να ανακοινώσει την νέα υποψηφιότητά της ως καγκελαρίου πριν την άνοιξη του 2017, σύμφωνα με πληροφορίες του Spiegel. Η Γερμανίδα καγκελάριος, θέλει προηγουμένως να εξασφαλίσει την υποστήριξη του προέδρου του βαυαρικού βραχίονα του κόμματος, της χριστιανοκοινωνικής ένωσης (CSU), Χορστ Ζέεχοφερ,

Παππάς: Την επόμενη Τρίτη αδειοδοτούνται τα κανάλια για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια λειτουργίας

«Την επόμενη Τρίτη, η Ελλάδα προχωρά για πρώτη φορά στην αδειοδότηση των ιδιωτικών καναλιών και παύει να αποτελεί τη μοναδική ευρωπαϊκή χώρα που ουδέποτε υλοποίησε τέτοια διαδικασία. Είναι μείζονα ηθική υποχρέωση προς τον ελληνικό λαό, αλλά και δέσμευση της χώρας στο πλαίσιο της Συμφωνίας με τους εταίρους της» δήλωσε στο Euronews ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς,

«Απόβαση» πρακτόρων της Europol σε ελληνικά νησιά - Ψάχνουν τζιχαντιστές

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Europol Ρομπ Γουέινραϊτ, απόβαση στα ελληνικά νησιά θα κάνουν το επόμενο διάστημα  200 περίπου αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας προκειμένου να ελέγχουν τις μεταναστευτικές ροές για τυχόν ύπαρξη τζιχαντιστών.

Λεϊλά Χαλέντ: Ο ISIS είναι μια εγκληματική οργάνωση, που δημιούργησαν και χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ

Ο ISIS είναι μια εγκληματική οργάνωση, που δημιούργησαν και χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ. Όσο για τη Συρία, δεν ήταν μόνο η επέμβαση της Ρωσίας, που ήρθε άλλωστε μετά από αρκετά χρόνια πολέμου, ήταν και η ικανότητα της κυβέρνησης Άσαντ να αμυνθεί, εξασφαλίζοντας ιδίως την οικονομική βιωσιμότητα και τη διατροφική επάρκεια της Συρίας,

Κρήτη: Εντυπωσιακές βουτιές από γκρεμό 16 μέτρων (Video)

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ξεκίνησε η «καταδυτική» γιορτή στη λίμνη του Αγ. Νικολάου, με το «Agios Nikolaos – Cliff Diving 2016” που οργανώνεται πρώτη φορά, στα πρότυπα και προδιαγραφές ενός διεθνούς Cliff Diving Show,  με στόχο να αποτελέσει μακροχρόνια το σήμα κατατεθέν της πόλης του Αγίου Νικολάου και της λίμνης του.
Την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, οι κορυφαίοι αθλητές καταδύσεων, όλοι τους μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καταδύσεων,

Bruce Willis: Καλοκαιρινές διακοπές στην Κέρκυρα!

Στην Κέρκυρα βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Bruce Willis που απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο όμορφο νησί.
Ο Αμερικανός ηθοποιός που έχει αγοράσει μία πολυτελέστατη βίλα στο Νότο της Κέρκυρας το 2013 που επισκέπτεται συχνά,

Έρχεται το νέο Samsung Galaxy Note 7 Συνεχίζονται οι προπαραγγελίες μέχρι 30 Αυγούστου

Το φθινόπωρο ξεκινά με την έλευση του νέου Samsung Galaxy Note 7 σε όλα τα καταστήματα WIND στις 16 Σεπτεμβρίου, ενώ όσοι ενδιαφερόμενοι προχώρησαν σε προπαραγγελία της συσκευής, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το μοναδικό smartphone ήδη από τις 2 Σεπτεμβρίου.

Προβλήματα έχει προκαλέσει η νέα ενημέρωση για τα Windows 10

Η Microsoft παραδέχτηκε πρόσφατα ότι η τελευταία ενημέρωση για το λειτουργικό της σύστημα, τα Windows 10, την οποία διέθεσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, έχει κάνει περισσότερο κακό παρά καλό στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που εγκαταστάθηκε.
Η εταιρεία διέθεσε την ενημέρωση Windows 10 build 14393.82 για τους υπολογιστές την Τρίτη, υποσχόμενη αρχικά ότι η έκδοση αυτή θα περιείχε διορθώσεις για το εργαλείο PowerShell.

Άφησε ένα φόρεμα στη Νεκρά Θάλασσα για δύο χρόνια και αυτό είναι το αποτέλεσμα

Για το τελευταίο της έργο, η καλλιτέχνης από το Ισραήλ, Sigalit Landau, αποφάσισε να βυθίσει ένα μαύρο φόρεμα στη Νεκρά Θάλασσα.
Το φόρεμα τοποθετήθηκε μέσα στο νερό το 2014 και αφαιρέθηκε πρόσφατα. Όπως μπορείτε να δείτε, το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.
Το έργο ονομάζεται «Νύφη από Αλάτι» και οι εικόνες αποδεικνύουν το λόγο. Η καλλιτέχνης έλεγχε εντωμεταξύ ενδιάμεσα και ανά περίπου τρεις μήνες το φόρεμα για να δει τα στάδια της «κρυσταλλοποίησης».

Μετά τον Κυριάκο και ο Σαμαράς στη χλιδή του «Costa Navarino»

Στο υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα της Costa Navarino περνά τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του ο βουλευτής Μεσσηνίας, Αντώνης Σαμαράς. Αναχωρεί αύριο από το συγκρότημα μετά από πολυήμερη διαμονή.
Σε στέκι νυν και πρώην αρχηγών της Νέας Δημοκρατίας τείνει να μεταβληθεί το ξενοδοχείο της χλιδής που βρίσκεται στη Μεσσηνία, η Costa Navarino.

Η ΝΔ απέσυρε την ερώτηση για την Αίγινα λόγω Βαρβιτσιώτη

Με την ερώτηση που κατέθεσαν 33 βουλευτές της Ν.Δ. πριν από λίγες ημέρες για το φονικό περιστατικό με το ταχύπλοο στην Αίγινα ρωτούσαν τον Θοδωρή Δρίτσα γιατί προ διετίας (επί κυβέρνησης Σαμαρά) ανανεώθηκε η άδεια που κατείχε ο 77χρονος του ταχύπλοου, παρά το γεγονός ότι “είχε σοβαρά προβλήματα υγείας”.
Αφού βούιξε το σύμπαν και η διακωμώδηση πήρε διαστάσεις είπαν να επανορθώσουν και καταθέτουν νέα ερώτηση στον υπουργό Ναυτιλίας,

Η ΝΔ ρίχνει την πολιτική ευθύνη για την Αίγινα σε Βαρβιτσιώτη και Μητσοτάκη

Τις απεριόριστες δυνατότητες του... γαλάζιου εγκεφάλου επιβεβαιώνουν οι 33 βουλευτές που κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή για το τραγικό συμβάν της Αίγινας
Ο χειρισμός της τραγωδίας της Αίγινας με πρωταγωνιστή τον ξάδελφο του Λυκουρέζου είναι αποκαλυπτικός. Οι βουλευτές της ΝΔ ρωτούν γιατί επί ΝΔ ανανεώθηκε το δίπλωμα ταχύπλοου στον ασθενή 77χρονο Λυκουρέζο!!!

Αυτή είναι η βίλα της χλιδής και της αμαρτίας του Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ (ΦΩΤΟΣ)

Όπως αποκάλυψε το Reuters ξένα λόμπυ, ξένοι κύκλοι συγκεντρώνουν χρήματα για την οικονομική ενίσχυση του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου. Συγκεντρώνουν χρήματα για τη νομική του υπεράσπιση.

Εμείς ρωτάμε: Το πρώην στέλεχος του ΔΝΤ δεν έβαλε τίποτα στην άκρη;
Πως δεν έβαλε. Δείτε την έπαυλη του σε προάστιο της Ουάσινγτον με αντικειμενική αξια $753.900 δολαρίων και χαράτσι $9.126 ετησίως.

Ηθική υποχρέωση προς τον ελληνικό λαό ο διαγωνισμός για τα κανάλια

«Την Τρίτη, η Ελλάδα προχωρά για πρώτη φορά στην αδειοδότηση των ιδιωτικών καναλιών και παύει να αποτελεί τη μοναδική ευρωπαϊκή χώρα που ουδέποτε υλοποίησε τέτοια διαδικασία» δήλωσε στο Euronews ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.
Οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί λειτούργησαν επί 27 χρόνια χωρίς άδειες. Οι κυβερνήσεις τους έδωσαν 15 «παρατάσεις νόμιμης λειτουργίας». Έτσι γεννήθηκε, καλλιεργήθηκε και απλώθηκε παντού το σύστημα της διαπλοκής,

Συντριπτικό το ποσοστό υπέρ της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Την αλλαγή της υπάρχουσας κατάστασης στο τηλεοπτικό τοπίο επικροτεί η συντριπτική πλειονότητα της κοινής γνώμης, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε, για λογαριασμό της «Εφ.Συν.», στο διάστημα 23-25 Αυγούστου, η εταιρεία Bridging Europe.
Η μεγάλη πλειονότητα των ερωτηθέντων θεωρεί νόμιμο και επιτακτικό τον επικείμενο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες,

Τα ξένα και ντόπια συμφέροντα που στηρίζουν τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ

Εδώ και ένα σχεδόν μήνα παρακολουθούμε αποσβολωμένοι το σίριαλ που διαδραματίζεται συνεπεία της απόφασης να παραπεμφθεί εκ νέου ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου για κακούργημα.
Υπενθυμίζουμε πως η υπόθεση για την εμπλοκή του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ και πρώην στελέχους του ΔΝΤ στην παραποίηση των δημοσιονομικών στοιχείων της Ελλάδας,

ΠΡΟΚΛΗΣΗ για κάθε Έλληνα οι χλιδάτες διακοπές του Μητσοτάκη -στο Costa Navarino…

Ο υπόκοσμος που αν ο Καμμένος «τολμούσε» να κάνει μπάνιο ακόμα και στον Σκαραμαγκά, θα έσκουζαν νυχθημερόν με αποκλειστικές φωτογραφίες από πράκτορες – παπαράτσι, για «πρόκληση στο κοινό αίσθημα»!
Ο δημοσιογραφικός υπόκοσμος που έκραζε επειδή ο Αλέξης πήγε μέχρι το Σούνιο, δεν «αντελήφθη» ότι ο φύλαρχος της διαφθοράς, Μητσοτάκης, κάνει διακοπές χλιδής στο Costa Navarino…

Πορτοσάλτε: Η οικονομία χρειάζεται «νταβατζήδες» και συμφέροντα (video)

Σε μια πρωτοφανή και άνευ προηγουμένου παραδοχή προχώρησε ο Άρης Πορτοσάλτε κατά τη διάρκεια της εκπομπής OΝline του ΣΚΑΙ.
Σε ένα από τα γνωστά του λογύδρια, όπου ως συνήθως η συνοχή λόγου και σκέψης χάνεται σε ένα λαβύρινθο ασυναρτησίας, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ είπε χωρίς δισταγμό πως η οικονομική δραστηριότητα της χώρας μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τους «νταβατζήδες» και τα «συμφέροντα».

«Βόμβα» μεγατόνων Κακλαμάνη για Γεωργίου, ΕΛΣΤΑΤ… και ΝΔ (video)

Ν.Κακλαμάνης - Ξεμπροστιάζει τους μαφιόζους υπερασπιστές του Γεωργίου #ΕΛΣΤΑΤ Πραγματικά χωρισμένη στα δύο βρίσκεται η ΝΔ, όσο και αν δεν το παραδέχεται ανοιχτά κανένας. Από τη μία οι μετριοπαθείς κεντροδεξιοί και από την άλλη όλο το νεοφιλελεύθερο και ακροδεξιό κακό συναπάντημα του Κυριάκου Μητσοτάκη που «ξοφλάει» γραμμάτια στη διαπλοκή.

Απευθείας πτήσεις από τις ΗΠΑ στην Κούβα το επόμενο βήμα της ιστορικής επαναπροσέγγισης

Έτοιμη να υποδεχτεί τις εμπορικές πτήσεις από τις ΗΠΑ για πρώτη φορά μετά το 1961 δηλώνει η κυβέρνηση της Κούβας, χαιρετίζοντας άλλο ένα βήμα στη διαδικασία διμερούς επαναπροσέγγισης.
Η εταιρεία JetBlue είναι προγραμματισμένο να αρχίσει απευθείας πτήσεις ανάμεσα στις δύο χώρες, ορκισμένους εχθρούς την περίοδο του ψυχρού πολέμου, την 31η Αυγούστου, όταν ένα από τα αεροσκάφη της θα αναχωρήσει από το Φορτ Λοτερντέιλ της Φλόριντας για τη Βίγια Κλάρα, στην κεντρική Κούβα.

Η Κέιτ Μός στην Ύδρα Δείτε το βίντεο

Στην Ελλάδα βρίσκεται από τις αρχές Αυγούστου η Κέιτ Μος για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

 Συνοδευόμενη από τον 29χρονο σύντροφο της Νικολάι Φον Μπίσμαρκ απολαμβάνουν τις ελληνικές θάλασσες.

Μετά τις φωτογραφίες της σε πολυτελές γιοτ στην Κόρινθο, το γνωστό μοντέλο αποφάσισε να επισκεφθεί την Ύδρα.