Ο Νίκος Παππάς κρατάει τις υποσχέσεις του προς την Ντόρα (Video)

Μια διαφωνία για το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είχαν ο Νίκος Παππάς και η Ντόρα Μπακογιάννη...

...στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ1 "Η επόμενη μέρα". Ο κ. Παππάς θύμισε την άποψη του «Προέδρου σας» όπως είπε χαρακτηριστικά προς την κυρία  Μπακογιάννη. Εκείνη, είτε από διάθεση να μαζέψει τις ακραίες νεοφιλελεύθερες ακρότητες του Κυριάκου, είτε γιατί δεν παρακολουθεί τον πολιτικό κατήφορο του αδελφού της, απάντησε ότι δεν το έχει πει ποτέ. Και τότε ο Νίκος Παππάς της υποσχέθηκε να στείλει στο λογαριασμό της στο twitter το σχετικό βίντεο, και ...κράτησε την υπόσχεσή του.

Απολογία Τσουκάτου: Ζητώ συγγνώμη αλλά έπρεπε να μπουν λεφτά στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ - Τι είπε για Σημίτη

Για τα εκατομμύρια των... χορηγιών που έδιναν στο ΠΑΣΟΚ, επί των ημερών του, διάφορες εταιρείες , κάτι που "αποτελούσε και ακόμα αποτελεί πάγια πρακτική και για άλλα κόμματα", μίλησε σήμερα στην απολογία του στο δικαστήριο για το ...δωράκι του ενός εκατομμυρίου μάρκων από την Simenes, ο άλλοτε πανίσχυρος άντρας του ΠΑΣΟΚ , ο αποκαλούμενος και "στρατηγός", Θεόδωρος Τσουκάτος.

Σε αυτό άλλωστε το πλαίσιο -όπως τόνισε- των δημοσίων σχέσεων δόθηκε από την Siemens και το επίμαχο ποσόν στο κόμμα του .

Σ. Λαζαρίδης, πρόεδρος Χ.Α.: Εκροές 7 εκατ. ευρώ από τις τραπεζικές μετοχές την ημέρα

Επτά εκατομμύρια ευρώ την ημέρα διαρροή… σε κεφαλαιοποίηση έχουν οι τραπεζικές μετοχές, δήλωσε νωρίτερα την Τετάρτη ο πρόεδρος του Χ.Α. κ. Σ. Λαζαρίδης.

Ο κλάδος της ενέργειας ήταν αυτός που υπεραπέδωσε με ενίσχυση της κεφαλαιοποίησής του 16% και με συμβολή στον τζίρο του χρηματιστηρίου 15%. Αυτό, όταν οι τράπεζες έχασαν σε κεφαλαιοποίηση 5,2 δις. ευρώ το 2018 και η συμβολή τους στον τζίρο μειώθηκε στο 32%. Που σημαίνει, σύμφωνα με τον ίδιο ότι κάθε μέρα έχαναν σε κεφαλαιοποίηση οι τράπεζες περί τα 7 εκατ. ευρώ!

Venezuela looks to India after $20bn hit from US sanctions

Οι κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον της Βενεζουέλας είχαν ως αποτέλεσμα απώλεια 20 δισ. Δολαρίων για την οικονομία της νοτιοανατολικής επαρχίας, δήλωσε σήμερα ο υπουργός πετρελαίου, καθώς προσπάθησε να εδραιώσει μεγαλύτερο εμπόριο με την Ινδία.

Ο Manuel Quevedo, ο οποίος είναι επίσης επικεφαλής του PDVSA, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι συναντήθηκε με τον Ινδό ομόλογό του κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης της βιομηχανίας τη Δευτέρα.

Sotheby's Greece: Aκίνητα για πλούσιους και υπερ-πλούσιους - Μύθοι και πραγματικότητα

Πριν από δύο χρόνια ο διεθνής οίκος Sotheby’s έβαλε στο λεξιλόγιό του τα ελληνικά, ανοίγοντας γραφείο στην Αθήνα. Ήταν φθινόπωρο του 2016. Στην καρδιά της ελληνικής κρίσης, ενώ άλλοι αποχωρούσαν από τη χώρα μας, ο γνωστότερος οίκος δημοπρασιών και real estate του πλανήτη επέλεξε το ακριβώς αντίθετο!
Το όνομα Sotheby’s έχει πίσω του δύο ξεχωριστές εταιρίες: Η πρώτη είναι η εταιρία δημοπρασιών έργων τέχνης (Auction House) που αναλαμβάνει επιπρόσθετα δημοπρασίες κρασιών, συλλεκτικών αυτοκινήτων, πολύτιμων λίθων ή διαμαντιών. Υπάρχει από το 1744 και είναι ένας από τους δύο μεγαλύτερους οίκους πλειστηριασμών έργων τέχνης στον κόσμο.

Πολιτικό σκάνδαλο στον Καναδά - Αναφορές για πιέσεις Τριντό σε Υπουργό υπέρ κατασκευαστικής εταιρείας

Έκπληκτος» και «απογοητευμένος» δήλωσεο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό για την ξαφνική παραίτηση της 47χρονης πρώην υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησής του, της Τζόντι Ουίλσον-Ρέιμπουλντ, μιας από τις πιο επιτυχημένες αυτόχθονες πολιτικούς της χώρας, εν μέσω της πολεμικής που μαίνεται εξαιτίας των καταγγελιών περί παρέμβασης του πρωθυπουργικού γραφείου προκειμένου να αποφευχθεί η παραπομπή σε δίκη της εταιρείας SNC-Lavalin, η οποία έχει εμπλακεί σ′ ένα τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς στη Λιβύη.

Πώς οι ευρωσκεπικιστές μπορούν να παραλύσουν την ΕΕ εκ των έσω μετά τις Ευρωεκλογές

Ένα βασικό χαρακτηριστικό των Ευρωεκλογών είναι ότι μια μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων αδιαφορεί και δεν προσέρχεται καν στην κάλπη πολιτών. Μάλιστα στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση, το 2014, το ποσοστό συμμετοχής «έπιασε» το ιστορικό χαμηλό του 42,54%. Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό είναι πως σε πολλές χώρες, η ψήφος είναι ψήφος διαμαρτυρίας, τιμωρίας της εκάστοτε κυβέρνησης και θεωρείται ως ένας τρόπος να στείλουν ένα μήνυμα στους κυβερνώντες.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο βασικών χαρακτηριστικών των Ευρωεκλογών, σε συνδυασμό με το

Το πιο πολυτελές γιοτ τελευταίας τεχνολογίας στον κόσμο έχει σχήμα κανό..


..