F1 Φέτελ: Υπερέχει η McLaren!

 Ο παγκόσμιος πρωταθλητής παραδέχεται πως η ομάδα της McLaren έχει αυτή τη στιγμή το πάνω χέρι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος..

Πόλεμος ανάμεσα στους fan Madonna και Lady Gaga

Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους φαν της Madonna και της Lady Gaga από χθες που δόθηκε στην δημοσιότητα το νέο  video clip της Μαντόνα για το τραγούδι «Girl Gone Wild»..

Ο «τυφώνας» Αντέλ σάρωσε και τους «Πινκ Φλόιντ»

Η Αντέλ με το «21» κατάφερε να περάσει τους «Πινκ Φλόιντ» και το «The Dark Side of The Moon», που έπεσε στην όγδοη θέση της λίστας με τα εμπορικότερα άλμπουμ όλων των εποχών στη Βρετανία 5,8 εκατ. αντίτυπα μετρά το «21», ενώ είναι έβδομο στη λίστα με τα εμπορικότερα άλμπουμ όλων των εποχών στη Βρετανία..

Ο Τζορτζ Μάικλ ανακοίνωσε τις νέες ημερομηνίες της περιοδείας του

Ο Τζορτζ Μάικλ ανακοίνωσε τις νέες ημερομηνίες της περιοδείας του, η οποία είχε διακοπεί πριν από λίγους μήνες, λόγω της βαριάς πνευμονίας που έπαθε. Η πρώτη του συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου, στη Βιέννη..

ΒΟΛΤΕΣ ΠΑΛΙ ΕΝΤΟΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ Βορειοδυτικά της Λέσβου το «Πίρι Ρέις»

Βορειοδυτικά της Λέσβου το «Πίρι Ρέις» Σε περιοχή ελληνικής υφαλοκρηπίδας, βορειοδυτικά της Μυτιλήνης..

Κατά 20 μέτρα θα ανέβει η στάθμη των ωκεανών Αμερικανοί επιστήμονες αναφέρουν ωστόσο ότι θα χρειαστούν εκατοντάδες ή και χιλιάδες χρόνια

Σύμφωνα με νέα μελέτη η στάθμη της θάλασσας αναμένεται να ανέβει ως και κατά 22 μέτρα..

Η Βενετία συνεχίζει να «βουλιάζει» Επιταχύνεται ο ρυθμός βύθισης της ιστορικής πόλης, όπως μαρτυρούν δορυφορικές μετρήσεις

Σύμφωνα με νέα επιστημονικά ευρήματα, η Βενετία συνεχίζει να βυθίζεται και μάλιστα έχει αποκτήσει μια ελαφριά κλίση προς τα ανατολικά..

Νέα αμερικανική παρέμβαση στο Κυπριακό Οι ΗΠΑ επιμένουν σε διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία

Νέα αμερικανική παρέμβαση στο Κυπριακό εκδηλώθηκε από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ..

Οι «Ράδιο Αρβύλα» για τον πολεοδόμο της Μυκόνου

Αίσθηση προκάλεσε το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της προηγούμενης Κυριακής (18/11/2012) για τον διευθυντή Πολεοδομίας Μυκόνου, ο οποίος έλεγξε τον εαυτό του, έπειτα από καταγγελίες και έρευνα της Αστυνομίας για πολεοδομικές..

Rock’n’roll πάρτι για αμετανόητους ροκάδες

Ο Λάκης (Παπαδόπουλος) με τα ψηλά ρεβέρ, και ο «θείος Νώντας» (Δημήτρης Πουλικάκος) με τις αγαπημένες τους επιτυχίες στις αποσκευές τους συμπράττουν στη σκηνή του club του Μύλου σε ένα rock’n’roll πάρτι για αμετανόητους ροκάδες την Παρασκευη 23 Μαρτιου, στο club του Μύλου.
Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012
Club Μύλος, Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία, Θεσσαλονίκη

Ιερουσαλήμ Αλέν Ζιπέ: "Χύθηκε το αίμα των δύο χωρών μας

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Αλέν Ζιπέ υπογράμμισε σήμερα ότι αίμα Γάλλων και Ισραηλινών πολιτών χύθηκε στη σφαγή της Τουλούζης στη νοτιοδυτική Γαλλία, κατά τη συνάντηση που είχε στην Ιερουσαλήμ με τον πρόεδρο Σιμόν Πέρες..

Λίγο πριν τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου… Ξανανοίγει για το κοινό το Παλάτι της Lady D

Η ιστορία του τεράστια και τα όσα έχουν «καταγράψει» οι τοίχοι που…συχνά έχουν «αυτιά» θα μπορούσαν από μόνα τους να αποτελέσουν υλικό για ολόκληρο τόμο..

Αφήνει τους άλλους πίσω με διπλάσιους εκλέκτορες στη γενική κατανομή Μία «ανάσα» πριν από το χρίσμα ο Ρόμνεϊ

«Δυνατή» νίκη στις προκριματικές εκλογές στο Ιλλινόι πέτυχε ο προεδρικός υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος Μίτ Ρόμνεϊ.

Μέχρι στιγμής παίρνει υψηλά ποσοστά περίπου 48%, έναντι ποσοστού 34% που μαζεύει ο Σαντόρουμ.
.

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ Ταμπουρωμένος ο 24χρονος μακελάρης της Τουλούζης

Ταμπουρωμένος ο 24χρονος μακελάρης της Τουλούζης Ένας 24χρονος Γάλλος, αλγερινής καταγωγής ονόματι Μοχάμεντ Μεράχ είναι σύμφωνα με την γαλλική αστυνομία ο ύποπτος για τις δολοφονίες στην Τουλούζη..

«Φταίω…» Οι πρώτες ομολογίες του Παπακωνσταντίνου

Τα δύο μοιραία λάθη της θητείας του στο υπουργείο  Οικονομικών παραδέχθηκε ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου λέγοντας ότι θα έπρεπε να δείξει μεγαλύτερο ζήλο στην είσπραξη των φορολογικών  εσόδων αλλά και στην υλοποίηση των..

ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Εξι χρόνια κάθειρξη σε υπουργό του Αθνάρ

Ο Χάουμε Μάτας, πρώην υπ. Περιβάλλοντος επί πρωθυπουργίας Αθνάρ Σε κάθειρξη έξι ετών καταδικάστηκε πρώην υπουργός της κυβέρνησης του Χοσέ Μαρία Αθνάρ στην Ισπανία..

Στα «ορεινά» της αίθουσας της Γερουσίας, όπου συνεδρίασε χθες η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, εντόπισε τον Γ. Παπανδρέου

Στα «ορεινά» της αίθουσας της Γερουσίας, όπου συνεδρίασε χθες η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, εντόπισε τον Γ. Παπανδρέου ο φωτογραφικός φακός. Συμπτωματικό είναι, ασφαλώς, το γεγονός ότι στα «ορεινά» συνηθίζει να κάθεται και ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ «Εκπρόσωπος τοκιστών και σουλατσαδόρων ο κ. Δασκαλόπουλος και όχι βιομηχάνων»

«Εκπρόσωπος τοκιστών και σουλατσαδόρων ο κ. Δασκαλόπουλος και όχι βιομηχάνων» Με σκληρή γλώσσα «απάντησε» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή..

Ο Φίλιππος Σαχινίδης νέος υπουργός Οικονομικών

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου στο υπουργείο Οικονομικών Ο Φίλιππος Σαχινίδης θα είναι τελικά ο ο νέος υπουργός Οικονομικών, αναβαθμιζόμενος από τη θέση του αναπληρωτή που κατείχε τα τελευταία 2,5 χρόνια..

ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015 Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε 3,5 ώρες

Πιο κοντά στην πρωτεύουσα «έρχεται» η Βόρεια Ελλάδα, αφού με τη διπλή σιδηροδρομική γραμμή υψηλών ταχυτήτων η διάρκεια του ταξιδιού περιορίζεται κατά μία ώρα..

Ο Πάνος Κιάμος, ύστερα από ένα σύντομο διάλειμμα περίπου δύο μηνών για ξεκούραση, επιστρέφει δριμύτερος στην πίστα του νυχτερινού κέντρου «Posidonio»

Επιστρέφει στο Posidonio Ο Πάνος Κιάμος, ύστερα από ένα σύντομο διάλειμμα περίπου δύο μηνών για ξεκούραση, επιστρέφει δριμύτερος στην πίστα του νυχτερινού κέντρου «Posidonio»..