Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια από τον πολιτικό κόσμο

Για ένατη συνεχόμενη φορά ο «χρυσός» Λευτέρης Πετρούνιας κατάφερε να σηκώσει την Ελλάδα στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και να σκορπίσει χαμόγελα σε όλους Έλληνες.

Το κατόρθωμα να κατακτήσει το ένατο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο χαιρέτισε σύσσωμος όλος ο πολιτικός κόσμος

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, συγχαίρει τον πρωταθλητή των κρίκων

Μελάνια Τραμπ: Έξι ώρες στην Αίγυπτο κόστισαν 95.000 δολάρια

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δεν ασχολείται με τα έξοδα... και είναι πολλά!
Η διαμονή της Μελάνια Τραμπ στο Κάιρο κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στην Αφρική τον περασμένο Οκτώβριο, κόστισε στους Αμερικανούς φορολογούμενους 95.050 δολάρια, σύμφωνα με τα ομοσπονδιακά αρχεία δαπανών.


H Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και η ομάδα της διέμειναν στο ξενοδοχείο Semiramis Intercontinental Cairo, το οποίο προσφέρει δωμάτια με τιμές που ξεκινούν από τα 119 δολάρια και φτάνουν τα 699 για την προεδρική σουίτα.

Σακίρα: «Η εκπαίδευση είναι αυτό που μας κάνει όλους ίσους»

Την περασμένη Παρασκευή, η διάσημη τραγουδίστρια Σακίρα βρέθηκε στην πατρίδα της, την Κολομβία, με στόχο να θέσει τον θεμέλιο λίθο των δύο σχολείων που θα χτίσει το φιλανθρωπικό ίδρυμά της και για να ολοκληρώσει την περιοδεία της «El Dorado».

«Όταν κάποια παιδιά δεν λαμβάνουν την ίδια εκπαίδευση με εκείνα που ζουν σε καλύτερες συνθήκες, τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για μια χώρα με ειρήνη, με ισότητα, γιατί η εκπαίδευση είναι αυτό που μας κάνει
όλους ίσους», ανέφερε η Σακίρα ζητώντας από την κυβέρνηση να αυξήσει τις δαπάνες για την

Η εκρηκτική εμφάνιση της Φουρέιρα στα βραβεία της Ισπανίας (vid)

Όσοι παρακολουθούσαν τηλεοπτικά το μουσικό event, έσπευσαν να την αποθεώσουν στα social media
Η Ελένη Φουρέιρα για άλλη μια φορά μάγεψε με την εντυπωσιακή εμφάνισή της και το «φλογερό» της ταμπεραμέντο. Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκαν στην Μαδρίτη τα βραβεία «Los40 Music Awards». Το μεγαλύτερο μουσικό event της χώρας.
Η ταλαντούχα τραγουδίστρια ανέβηκε στο stage του κατάμεστου WiZink Center και ερμήνευσε το «Fuego» με μία ιδιαίτερη ενορχήστρωση. Στη συνέχεια της βραδιάς, απένειμε τα βραβεία στους νικητές δύο κατηγοριών.

Ραταϊκόφσκι, Μπιγιονσέ και Ριάνα αλλάζουν πρόσωπο (pics)

Διάσημες κυρίες, μεταξύ των οποίων η τραγουδίστρια Ρίτα Όρα, η βασίλισσα της ποπ Μπιγιονσέ και το μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι, γιόρτασαν το αμερικανικό Halloween φορώντας τις πιο πρωτότυπες αμφιέσεις έκπληξη. Το Halloween γιορτάζεται τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου και έχει περισσότερο μυστικιστική χροιά από τις δικές μας Απόκριες.

Για τους Κέλτες η μέρα αυτή ήταν μια γέφυρα ανάμεσα στον πάνω κόσμο και στον κόσμο των νεκρών. Για τους διάσημους του Χόλιγουντ, πάντως, είναι μια καλή ευκαιρία να βάλουν πανάκριβα ρούχα και να φωτογραφηθούν μεταμφιεσμένοι διασκεδάζοντας σε ολονύχτια πάρτι.

Το ελληνικό ξενοδοχείο που βραβεύτηκε ως το καλύτερο στην Ευρώπη

 Στο μαγευτικό Ενετικό λιμάνι των Χανίων

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου από το ξενοδοχείο, «τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, που είχε περισσότερες από 200  υποψηφιότητες, ανακοινώθηκαν σε μία λαμπρή τελετή  στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών την 1η Νοεμβρίου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι του διεθνούς τουρισμού, διεθνή Μέσα Ενημέρωσης και ιδιοκτήτες ιστορικών ξενοδοχείων από όλον τον κόσμο.