Γυαλιά καρφιά στο Οικονομικό Φόρουμ - Άδωνις: «Ο Τσίπρας δεν είναι ηγέτης, είναι τυχοδιώκτης»

Την αποχώρηση του υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη και την αντίδραση των διοργανωτών προκάλεσε η ομιλία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη στο 1ο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ στους Δελφούς.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης παρομοίασε τον Αλέξη Τσίπρα με την Ωραία Ελένη της Τροίας, ενώ χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ως «τυχοδιώκτη» λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν είναι ηγέτης είναι τυχοδιώκτης» προκαλώντας την αντίδραση του υφυπουργού Εξωτερικών τον οποίο μάλιστα κάλεσε να μην ενοχλείται.

Όσκαρ 2016: Τι περιλαμβάνει το χρυσό 'τσαντάκι' με τα δώρα των υποψηφίων

Λίγο πριν από τη μεγάλη απονομή των βραβείων Όσκαρ, με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στους υποψήφιους και τα φαβορί, αφήνοντας να περάσει στα ψιλά γράμματα το τσαντάκι με τα δώρα των υποψηφίων, αξίας 232.000 δολαρίων (Pics) 
Βρισκόμαστε μια ανάσα, πριν, από τη μεγάλη απονομή των Όσκαρ, με το κοινό να παρακολουθεί την κάθε κίνηση και την κάθε αντίδραση των υποψηφίων γενικότερα, και των φαβορί ειδικότερα.

Αυτοί (θα) είναι οι νικητές των βραβείων Όσκαρ

Σε αυτό το άρθρο, δεν προβλέπουμε, όπως όλοι, τους νικητές. "Ξέρουμε" ποιοι είναι και σας το λέμε, αρκετές ώρες πριν την απονομή των φετινών σημαντικών διακρίσεων.
Με μία γρήγορη αναζήτηση στο Google θα βρείτε ότι έχουν χυθεί τόνοι μελάνι και έχουν γραφτούν εκατομμύρια άρθρα στα οποία προβλέπονται οι νικητές των βραβείων Οσκαρ, όχι με τόσο μεγάλη επιτυχία τις περισσότερες φορές. Γνωρίζουμε ότι για τα βραβεία αυτά, ψηφίζουν τα μέλη της Ακαδημίας (περίπου 6.000 μέλη)

O Σεραφείμ έχασε τη μάχη με τους 'μασόνους' Τέκτονες και τους 'οπαδούς του Εωσφόρου'

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την προσφυγή του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ κατά του "Τεκτονικού Ιδρύματος"
Το Συμβούλιο της Επικρατείας με την υπ' αριθμ. 549/2016 απόφασή του απέρριψε την αίτηση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, που ζητούσε την διάλυση του «Τεκτονικού Ιδρύματος» και του ιδρύματος «Μέγα Αγαθοεργό Σώμα» το οποίο αποσχίσθηκε από την «Εθνική Μεγάλη Στοά της Ελλάδος», όπως υποστήριζε.

Φόρουμ Δελφών: Αποχώρηση Αμανατίδη λόγω των δηλώσεων Γεωργιάδη (vid)

Την αποχώρηση του υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, από το φόρουμ των Δελφών προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αδωνη Γεωργιάδη,  ο οποίος άσκησε επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι «ο χειρότερος πρωθυπουργός από τον Β” Παγκόσμιο Πόλεμο».

Σφραγίζει τη δεύτερη θέση η ΑΕΚ, 1-0 τον Παναθηναϊκό (Φωτό+Βίντεο)

Εδραιώθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας η ΑΕΚ στη κανονική περίοδο της Σούπερ Λίγκα μετά τη νίκη της με 1-0 επί του Παναθηναϊκού. Το μοναδικό τέρμα στο ΟΑΚΑ πέτυχε ο Βάργκας στο 79’ που αναδεικνύεται σε άνθρωπο των ντέρμπι για την «Ένωση» καθώς σκόραρε τόσο κατά του Ολυμπιακού όσο και κατά του ΠΑΟΚ.

Ο Άδωνις μπέρδεψε το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών με τα τηλεπαράθυρα - Αντέδρασαν και οι διοργανωτές

Το βήμα του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών με τα τηλεπαράθυρα μπέρδεψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, με αποτέλεσμα η τοποθέτησή του να προκαλέσει την ενόχληση και την αντίδραση των διοργανωτών, αλλά και την αποχώρηση του υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη. Ο διοργανωτής ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για την παρουσία του Αδωνι Γεωργιάδη.

Kesha: Δουλεύοντας με τον βιαστή μου Βίντεο.

Η υπόθεση κακοποίησης της νεαρής τραγουδίστριας από τον ίδιο της τον παραγωγό, πήρε τεράστιες διαστάσεις, ανοίγοντας ένα παραθυράκι στον σκοτεινό κόσμο της μουσικής βιομηχανίας και αναδεικνύοντας την αποτυχία του αμερικανικού νομικού συστήματος να προστατεύσει τις γυναίκες από τους βιαστές τους.
Η δικαστική διαμάχη της Αμερικανίδας τραγουδίστριας-συνθέτριας Kesha εναντίον του παραγωγού της, Dr. Luke και της εταιρίας που ελέγχει τα καλλιτεχνικά της δικαιώματα,