Τουρισμός Ταξίδια Ρόδος: Σπάει κάθε ρεκόρ η φετινή τουριστική κίνηση στο νησί

163 πτήσεις αναμένονται να προσγειωθούν στο νησί στις 3 Αυγούστου-Ακολουθούν τα αεροδρόμια του Ηρακλείου και της Κω στις 27 Ιουλίου και στις 6 Αυγούστου, αντίστοιχα
Ο κρατικός αερολιμένας Ρόδου, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΤΕ, θα είναι αυτός που θα καταγράψει πανελλαδικά την μεγαλύτερη τουριστική κίνηση το φετινό καλοκαίρι. 

Τουρισμός Ταξίδια Ανδρος: Η «πράσινη» αρχόντισσα των Κυκλάδων

Όσο πράσινο μπορεί να «αντέξει» μια Κυκλαδίτισσα… έχει συγκεντρωθεί στην Άνδρο!
Η Ανδρος, το βορειότερο νησί των Κυκλάδων και το δεύτερο σε μέγεθος, είναι βουτηγμένο στο πράσινο, κυρίως λόγω των επιφανειακών και υπόγειων νερών της κι αυτό μάλιστα -πέραν της απαράμιλλης αρχοντιάς- αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του!

Σινεμά:Empire: Οι δέκα καλύτερες ταινίες όλων των εποχών -Official Trailer

Το αμερικανικό περιοδικό ανέδειξε μέσω ψηφοφορίας τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες, με αρκετές όμως ενστάσεις για την τελική επιλογή
Το δικό του top-10 με τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών έφτιαξε το περιοδικό Empire μετά από σχετική ψηφοφορία που διενεργήσε για τους σινεφίλ αναγνώστες του.

ROLAND GARROS Πρόκριση με ανατροπή για Σαράποβα


Η Μαρία Σαράποβα αν κι έχασε το πρώτο σετ από τη Σαμάνθα Στόσουρ, στη συνέχεια κυριάρχησε και επικρατώντας με 3-6, 6-4, 6-0 πέρασε πανηγυρικά για 4η σερί χρονιά στην προημιτελική φάση του Roland Garros.

Η Σαράποβα, μετά τους αποκλεισμούς των Σερίνα Γουίλιαμς, Να Λι και Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στην «πόλη του Φωτός» και σε κάθε της εμφάνιση στα Παριζιάνικα courts, δεν δείχνει διατεθειμένη να αφήσει ανεκμετάλλευτη τη «χρυσή» ευκαιρία και να προσθέσει τον 5ο Grand Slam τίτλο στην τροπαιοθήκη της.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 65-67 (2-2) Εφτάψυχος και μάγκας στο ΣΕΦ!

Και τώρα ο τελικός των... τελικών! Ο Παναθηναϊκός νίκησε -για πρώτη φορά φέτος- τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με 67-65 ανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας και πλέον οι δύο ομάδες θα παίξουν τους κόπους όλης της σεζόν την Τετάρτη (4/6) στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε όπως ακριβώς ο Ολυμπιακός πριν από τέσσερα βράδια στο ΟΑΚΑ. Πήρε διαφορά από το ξεκίνημα αλλά στο τέλος παραλίγο να γκρεμίσει ότι έχτιζε σε όλο το παιχνίδι.

Kate Upton: «Δεν είμαι ενθουσιασμένη με το στήθος μου!» -Δείτε τις καυτές φωτογραφίες

«Μερικές φορές μάλιστα δεν μου αρέσει καν» εξομολογείται η ξανθιά σεξοβόμβα - Φωτογραφίζεται να κρατά ένα γλιφιτζούρι ενώ κοιτάζει το φακό ηδονικά... 
Το περιοδικό MEN θέλησε να τιμήσει τον τίτλο του και να κάνει ένα δώρο στα αρσενικά του πλανήτη, στο νέο του τεύχος. Και είναι αλήθεια ότι η φωτογράφιση της Kate Upton στις σελίδες του, μόνο ως δώρο μπορεί να εκληφθεί. 

Το αγοράκι κι ο σκύλος που συγκίνησαν το διαδίκτυο

Το αγοράκι κι ο σκύλος που συγκίνησαν το διαδίκτυο Η τρυφερή και χαριτωμένη φωτογραφία ενός μικρού αγοριού που κοιμάται αγκαλιά με τον σκύλο του, έχει δημιουργήσει παγκόσμια φρενίτιδα στο διαδίκτυο.

Παράξενα Η φύση έχει την ιδιότητα να μας… μαγεύει με τα χρώματά της,Έχετε δει λουλούδια να μοιάζουν με ζώα, ανθρώπους ή ακόμα και με εξωγήινους;

Η φύση έχει την ιδιότητα να μας… μαγεύει με τα χρώματά της, με τη «λειτουργία» της, με τα αρώματά της, αλλά όταν έχει… κέφια μπορεί να μας αφήσει άφωνους.
Αν κάποιος σας πει ότι είδε μια ορχιδέα ίδια με… μαϊμού, μην βιαστείτε να τον κρίνετε! Δείτε πρώτα τις παρακάτω φωτογραφίες και θα διαπιστώσετε πως πολλές φορές τα λουλούδια μπορεί να σας φέρουν στο μυαλό από άγρια ζώα μέχρι γυμνούς ανθρώπους!

Στο 0-0 έμεινε η Εθνική Ελλάδας στο επετειακό φιλικό με την Πορτογαλία -Μια... άλλη Εθνική στο ματς με τη Νιγηρία - Εντυπωσίασε, παρά το 0-0- video

Με άμυνα που έδειξε πως δεν μασάει, το πειρατικό του Σάντος πήρε το 0-0 από την Πορτογαλία, αλλά για να μην «βραχεί» στη Βραζιλία θα πρέπει να δείξει επιθετικές αρετές και… φαντασία
Σάμπα δεν πρόκειται να την χορέψουν αφού έχει άμυνα που δεν μασάει, αλλά η Εθνική που πήρε το 0-0 από την Πορτογαλία θα χρειαστεί και φαντασία ενόψει Μουντιάλ.

Είναι μύθος ότι το κράνος προστατεύει τους ποδηλάτες;-Τι υποστηρίζει Βρετανός νευροχειρουργός

Γιατρός στο νοσοκομείο του Αγ.Γεωργίου του Λονδίνου όχι μόνο λέει ότι το κράνος δεν παρέχει προστασία αλλά υποστηρίζει πως οι ποδηλάτες που φορούν κράνος έχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να τραυματιστούν από όσους δεν φορούν
Λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη του ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας (Tour de France) και την ώρα που ο καιρός σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη ενδείκνυται για τη χρήση του ποδηλάτου, ένας Βρετανός νευροχειρουργός υποστηρίζει πως το κράνος δεν προσφέρει καμία απολύτως προστασία.

DREAMWALKER :Εικόνες που κόβουν την ανάσα στην παραλία του Ναυαγίου, στη Ζάκυνθο-Most Incredible Basejump Site - Navagio Beach (Greece)

Ένα μοναδικό extremesports, θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 25 Ιουνίου
Εικόνες που κόβουν την ανάσα για όσους αντέχουν τα ύψη και τολμούν να ζήσουν την περιπέτεια. Ένα μοναδικό extremesports, θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 25 Ιουνίου, στην πασίγνωστη παραλία του Ναυαγίου, στη Ζάκυνθο, με τίτλο «DREAMWALKER».

Το γαμήλιο... φιλί της Sienna Miller με τον Bradley Cooper

Στα γυρίσματα της νέας τους ταινίας American Sniper
Τι και αν είναι αρραβωνιασμένη εδώ και δύο χρόνια με τον Tom Sturridge, η Sienna Miller την Παρασκευή ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με άλλον άντρα.
Μάλιστα, τα στιγμιότυπα της γαμήλιας τελετής απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό και δείχνουν την ηθοποιό να ανταλλάζει γαμήλια φιλιά στο στόμα με τον Bradley Cooper!