Καταγγελία βόμβα από Χατζηνικολάου: Αθλητικοί παράγοντες προσπαθούν να παρέμβουν στις εκλογές της ΝΔ

Σε μια βαρύτατη καταγγελία προχώρησε ο Νίκος Χατζηνικολάου από το μικρόφωνο του Real FM, λέγοντας πως υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι πρόεδροι αθλητικών σωματείων θα κινητοποιήσουν υπέρ κάποιου υποψηφίου, τους οπαδούς τους, προκειμένου να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας.

Γιουσουφάκια, ΔΟΛιότητες και αλητείες

Πάει ο καιρός που ο ΔΟΛ ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις. Που φταρνιζόταν ο Σταύρος Ψυχάρης και ένοιωθε άρρωστη σύμπασα η κυβέρνηση. Πάει ακόμη και η εποχή που ο Ψυχάρης έκανε την υποχώρηση και έμπαινε από την πίσω πόρτα στο Μέγαρο Μαξίμου για να μην ενοχοποιηθούν αυτοί που συναντούσε. 

Σκάνδαλο ΑΤΕ: Ποινική δίωξη κατά υπαλλήλων της Αγροτικής για δάνειο που "στοίχησε" 52 εκατ.

Ποινική δίωξη για απιστία από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση, άμεση συνέργεια σε απιστία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ασκήθηκε από τους εισαγγελείς διαφθοράς σε βάρος 27 υπαλλήλων της Αγροτικής Τράπεζας και επιχειρηματιών για συγκεκριμένο επισφαλές δάνειο που σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος έχει ζημιώσει την ΑΤΕ 52 εκατ. ευρώ.

Δάνεια στον εαυτό του και τους συνεταίρους του έδινε ο Βγενόπουλος

Η Marfin Bank, χρησιμοποιήθηκε για να χρηματοδοτηθούν μέσω δανείων εταιρείες του ίδιου του Ανδρέα Βγενόπουλου αλλά και άλλες συνεταίρων του, όπως προκύπτει από στοιχεία που έχει δώσει στις Ελληνικές και Κυπριακές Αρχές η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Τα δάνεια αυτά σήμερα δεν εξυπηρετούνται στην πλειοψηφία τους ενώ κάποια από αυτά, που δόθηκαν στον εφοπλιστή Μιχάλη Ζολώτα έχουν φορτώσει την Τράπεζα με 730 εκατομμύρια ευρώ.

Προτάσεις για εξορμήσεις το σαββατοκύριακο Αγαπημένοι προορισμοί σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα

Η ιδέα για μια μικρή εξόρμηση μακριά από όλους και από όλα μοιάζει πάντα ιδανική! Πόσο μάλλον όταν προορισμός γίνονται αγαπημένοι ελληνικοί τόποι, οι οποίοι μας προσφέρουν πανέμορφες εικόνες, απίστευτη ξεγνοιασιά και αξέχαστες εμπειρίες.
Αφήνουμε πίσω, λοιπόν, την καθημερινότητα και τη ρουτίνα του κλεινόν άστυ και ετοιμαζόμαστε για μια εκδρομή που τα έχει όλα. Ανάμεσα στους αγαπημένους μας κοντινούς προορισμούς από την Αθήνα η Αράχωβα, το Ναύπλιο, οι Δελφοί, τα Καλάβρυτα και -γιατί όχι- και το Πήλιο.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Ρεάλ-Μπαρτσελόνα

Φόβος για νέο τρομοκρατικό χτύπημα από τον ISIS μετά τα όσα έγιναν στο Παρίσι
«Θα είναι το παιχνίδι με τα μεγαλύτερα μέτρα ασφαλείας που έχει γίνει ποτέ». Ο Φρανθίσκο Μαρτίνεθ Βάσκεθ, γραμματέας ασφαλείας της ισπανικής κυβέρνησης παραδέχθηκε ότι τα μέτρα τα οποία έχουν προβλεφθεί για τον αυριανό μεγάλο αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα είναι τέτοια που δεν έχουν ληφθεί ποτέ ξανά.

Ελεγχόμενη έκρηξη ύποπτου αντικειμένου έξω από το μετρό του Λονδίνου

Σε ελεγχόμενη έκρηξη ενός ύποπτου αντικειμένου που εντοπίστηκε έξω από το σταθμό του μετρό Baker Street στο Λονδίνο προχώρησε τις πρώτες πρωινές ώρες η αστυνομία.

Ένοπλοι τζιχαντιστές κρατούν ομήρους 140 πελάτες και 30 υπαλλήλους σε ξενοδοχείο στο Μάλι-Στους 27 οι νεκροί

Ομηρία σε ξενοδοχείο της πολυτελούς αλυσίδας Radisson στο Μπαμάκο, την πρωτεύουσα του Μάλι, βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι δράστες είναι ένοπλοι τζιχαντιστές. Επισήμως έχουν ανακοινωθεί ότι νεκροί είναι δυο όμηροι και τραυματίες δυο υπάλληλοι ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας. Άγνωστος αριθμός ομήρων έχουν απελευθερωθεί από τις δυνάμεις ασφαλείας που επιχειρούν στο σημείο.

ΟΧΙ στην TTIP – ΝΑΙ στη Δημοκρατία*Οχι στη δικτατορία των πολυεθνικών..

Περιβάλλον, εργασιακά, δημόσιος τομέας, ασφάλεια τροφίμων και κυρίως το σύστημα επίλυσης διαφορών Επενδυτή – Κράτους, (ISDS), είναι τα χαρακτηριστικά σημεία που θίγει η χάρτα απορρύθμισης της TTIP και αναδείχθηκαν για άλλη μια φορά από εκπροσώπους διαφόρων φορέων, σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Τρίτη, 17/11/2015.

Εκπληκτικές εικόνες στον ουρανό από το Βόρειο Σέλας

Ο φωτογράφος Neil Zeller ζει και εργάζεται στον Καναδά και ειδικεύεται στις νυχτερινές λήψεις του ουρανού, με έμφαση στα αστρονομικά φαινόμενα.

Πρόσφατη δουλειά του ήταν η παρατήρηση του Βόρειου Σέλαος σε διάφορα σημεία του πλανήτη με σκοπό τη δημιουργία μιας συλλογής με πανέμορφα τοπία από τον ουρανό τη νύχτα, έτσι όπως αυτός ζωγραφίζεται από το Βόρειο Σέλας.

Επιμένει για παράλληλο τραπεζικό σύστημα

«Μόνο όταν η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, όπως θέλει να τη κάνει η κυβέρνηση, συνδυαστεί με την αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων και μια πολιτική ανάκαμψης της απασχόλησης, μόνο τότε θα κριθεί ως επιτυχής» τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κ. Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος αφού επισήμανε πως το πρόβλημα δεν αντιμετωπίστηκε ποτέ, έθεσε ως στόχο της σημερινής κυβέρνησης την οριστική αντιμετώπισή του.

Γερμανία: Οι Πράσινοι στέλνουν στα δικαστήρια τον Σόϊμπλε για το Grexit

Προσφυγή στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας εναντίον του κυβερνητικού συνασπισμού με αφορμή το σχέδιο για «προσωρινό Grexit» που παρουσίασε ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τον Ιούλιο κατέθεσε η κοινοβουλευτική ομάδα των Πρασίνων, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Σόιμπλε έπληξε το δικαίωμα πληροφόρησης και σύμπραξης του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου, το οποίο δεν είχε ενημερώσει έγκαιρα για τις προθέσεις του.

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ βορειοδυτικά της Ιθάκης

Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο βορειοδυτικά της Ιθάκης. Η σεισμική δόνηση, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ήταν της τάξεως των 4, 8 Ρίχτερ με εστιακό βάθος 5 χλμ.