Τζόκερ: Δύο δελτία μοιράζονται τα 8 εκατ. ευρώ του Τζακ Ποτ

Το ποσό-ρεκόρ των 8 εκατ. ευρώ μοιράζονται δύο άτομα από το Τζακ Ποτ του Τζόκερ, όπως ανέδειξε η αποψινή κλήρωση.

Οι 5+1 τυχεροί αριθμοί που βγήκαν από την αποψινή κλήρωση του Τζόκερ είναι:
4-5-8-13-14 και τζόκερ ο αριθμός 9.

GP Βελγίου: Ο Ρικιάρντο νίκησε τις Mercedes, πάλι!

Ανατροπή στο Σπα μετά τη σύγκρουση των Χάμιλτον - Ρόσμπεργκ που κατέστρεψε τον αγώνα των Mercedes, δίνοντας την ευκαιρία στον Αυστραλό να πάρει την 3η φετινή του νίκη.
Ο Ρικιάρντο εκκινούσε από την 5η θέση και σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να θεωρηθεί φαβορί δεδομένης της υστέρησης των Red Bull σε ιπποδύναμη. Οι Ταύροι χτες είχαν επιλέξει ρυθμίσεις για στεγνό οδόστρωμα και αυτό εν μέρει τους δικαίωσε σήμερα, όμως δεν αρκούσε αυτό για να πάρει τη νίκη ο Αυστραλός.

Ισλανδία: Έκλεισε ο εναέριος χώρος πάνω από το ηφαίστειο « Μπαρνταρμπούνγκα»

Η συνεχής σεισμική δραστηριότητα που σημειώθηκε στην περιοχή του ηφαιστείου Μπαρνταρμπούνγκα ανάγκασε τις αρχές να κλείσουν τον εναέριο χώρο για λόγους ασφαλείας.

Στο σημείο σπεύδουν επιστήμονες που θα παρατηρήσουν τη συμπεριφορά του ηφαιστείου.

Φιλορώσοι αποσχιστές οργάνωσαν «παρέλαση» Ουκρανών αιχμαλώτων

Φιλορώσοι αποσχιστές αντάρτες υποχρέωσαν την Κυριακή, ημέρα της εθνικής εορτής της Ανεξαρτησίας της Ουκρανίας, δεκάδες Ουκρανούς αιχμαλώτους πολέμου να παρελάσουν σε κεντρικό δρόμο της ουκρανικής πόλης Ντονέτσκ.

Συγκλονιστικό βίντεο: Πώς κατέρρευσε η πολυκατοικία 13 ορόφων στη Γάζα

Μόνο συντρίμμια έμειναν από το κτίριο όπου ζούσαν 44 οικογένειες - Έπειτα από την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή - 17 οι τραυματίες σύμφωνα με ιατρικές πηγές
Λίγες ώρες αφότου η Αίγυπτος κάλεσε την Παλαιστίνη και το Ισραήλ να συνεχίσουν τις συνομιλίες τους για να καταλήξουν σε συμφωνία ειρήνευσης, οι ισραηλινές Δυνάμεις Ασφαλείας πραγματοποίησαν σφοδρή επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας.

559 Έλληνες κροίσοι με περιουσία 76 δισ. δολαρίων - 140 δισ. έχουν Έλληνες στο εξωτερικό

Oι δισεκατομμυριούχοι παγκοσμίως, από 2.170 το 2013 θα φτάσουν τους 3.873 το 2020 - Στην Ελλάδα της εξαετούς ύφεσης, περίπου 16.000 οικογένειες, σύμφωνα με κορυφαίους τραπεζίτες, διαθέτουν, όπως αναφέρει το Βήμα της Κυριακής, πάνω από 1 εκατ ευρώ, αποκλειστικά για επενδύσεις σε διάφορα ενεργητικά
Οι ανισότητες στην κατανομή του πλούτου παραμένουν, με τους σούπερ πλούσιους του πλανήτη, που αποτελούν μόλις το 0,7% του παγκόσμιου πληθυσμού, να ελέγχουν πλέον το 41% του πλούτου.

"Real News" Αλ. Τσίπρας: Δεν ερχόμαστε να διαχειριστούμε την υποταγή της Ελλάδας, αλλά να την καταργήσουμε

Κατάργηση των μνημονίων, δημοκρατία παντού, άμεσα μέτρα κοινωνικής αλληλεγγύης, κατάργηση της αθλιότητας του ΕΝΦΙΑ, αποκατάσταση του βασικού μισθού και της κατώτερης σύνταξης, θα είναι μερικά από τα πρώτα μέτρα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Real News".

WRC Ράλι Γερμανίας: Άνετα ο Latvala, νέο ατύχημα για Ogier-Leg 2 - 2014 WRC Rallye Deutschland - Best-of-Rally

Ακόμα πιο κοντά σε μία πολύ σημαντική νίκη για τη μάχη του φετινού τίτλου, βρίσκεται πλέον ο Jari-Matti Latvala...
O Φινλανδός οδηγός κέρδισε 5 από τις 7 ειδικές που έλαβαν χώρα στο πλαίσιο του δεύτερου σκέλους του Ράλι Γερμανίας, παρότι όπως παραδέχθηκε, ακολουθεί πλέον συντηρητικό ρυθμό. Άλλωστε με προβάδισμα ενός λεπτού από τον πλησιέστερο αντίπαλο,

Βενιζέλος: Ναι, πήρα το Eμπραέρ για να γλιτώσω τις διακοπές μου

Σάλος από το δημοσίευμα και τις φωτογραφίες που αποκαλύπτουν ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πήρε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να πάει από τη Σκιάθο στις Βρυξέλλες και επέστρεψε στο νησί των Σποράδων – Τι απαντά το ΘΕΜΑ
Ένα άκρως αποκαλυπτικό δημοσίευμα σχετικά με τον τρόπο μετακίνησης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στις Βρυξέλλες για το συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ της 15ης Αυγούστου φιλοξενεί σήμερα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Βίντεο: Νέο παγκόσμιο ρεκόρ από τον Μπολτ!

Ο Γιουσέιν Μπολτ έκανε 9.98 στη Βαρσοβία, επίδοση που αποτελεί νέο παγκόσμιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο!
Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ έκανε... ντεμπούτο στον κλειστό στίβο και κατάφερε με τη μία να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ! Τα 9.98 αποτελούν κορυφαία επίδοση, αφού ο αμέσως προηγούμενος καλύτερος χρόνος ήταν τα 10.05 από τον Φρέντερικς το 1996.