Έσπασαν το Παγκόσμιο ρεκόρ κάθετης, ελεύθερης πτώσης


Το παγκόσμιο ρεκόρ κάθετης, ελεύθερης πτώσης κατάφεραν να σπάσουν 138 αθλητές από όλο τον κόσμο οι οποίοι, χωρίς κανένα δισταγμό, βούτηξαν στο κενό, προσφέροντάς μας ένα μοναδικό θέαμα που κόβει την ανάσα..

Σκύλος έσωσε νεογέννητο μωρό από βέβαιο θάνατο

Άξιος ήρωας μπορεί να χαρακτηριστεί ένας σκύλος ο οποίος έσωσε ένα νεογέννητο κοριτσάκι από βέβαιο θάνατο.

Ο Δούκας όπως είναι το όνομά του, ανέβηκε στο κρεβάτι των αφεντικών του γαυγίζοντας και στριφογυρίζοντας. Ο προ έξι μηνών αδέσποτος Δούκας λοιπόν με αυτόν τον τρόπο έκανε τους ιδιοκτήτες του να υποπτευθούν πως κάτι συμβαίνει.

Παρουσίαση: Acura NSX Concept (2013)

Στο NAIAS 2013 Acura παρουσίασε ένα νέο NSX Concept που παρουσιάζει την εξέλιξη του στυλ και το σχεδιασμό της επόμενης γενιάς του supercar, συμπεριλαμβανομένου για πρώτη φορά μια ματιά σε μια πιθανή κατεύθυνση για την επόμενη γενιά NSX εσωτερικό σχεδιασμό.

Σουηδία: μια επιβατική αμαξοστοιχία σφηνώθηκε σε κατοικία Video

Ένα νεαρό κορίτσι έκλεψε μια επιβατική αμαξοστοιχία σε προάστιο της Στοκχόλμης, όμως έχασε τον έλεγχό της, και το τρένο, σπάζοντας το φράγμα στο τέλος της σιδηροδρομικής γραμμής, έτρεξε άλλα 25 μέτρα και χτύπησε στον τοίχο μιας πολυκατοικίας, πληροφορεί η πύλη ειδήσεων Local (Φωτογραφίες: http://www.thelocal.se/gallery/stockholm/2792/ ).

Ο Άσαντ βρήκε καταφύγιο σε πολεμικό πλοίο

Ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Άσαντ μπήκε σε πολεμικό πλοίο, το οποίο προστατεύεται από τις ρωσικές ειδικές υπηρεσίες. Τη σχετική είδηση δημοσίευσε η εκδιδόμενη στη Σαουδική Αραβία εφημερίδα "Al Watan",

Ο Cristiano ιδρώνει, η Irina λιάζεται Η αγαπημένη του σούπερ σταρ της μπάλας σε παραλία του Μαϊάμι

Η αγαπημένη του σούπερ σταρ της μπάλας σε παραλία του Μαϊάμι
Η Irina Shayk είναι βεβαίως γνωστή για τα φυσικά της προσόντα, αλλά και για τη σχέση της με τον σούπερ σταρ τω γηπέδων, Cristiano Ronaldo..

Το επτά είναι ο τυχερός της αριθμός! Η Rihanna πραγματοποίησε περιοδεία με τίτλο 777 Rihanna Apologizes for Ignoring Disgruntled Journalists on Her 777 Tour .Video.Foto.

Rihanna's seven-day, seven-country, seven-concert 777 tour will likely go down in history as one of the worst-ever catastrophes to strike music journalists.
our editor recommends
Rihanna's 'Unapologetic': What the Critics Are Saying
Rihanna 777 Tour Incites Chaos, Journalist Rebellion (Video)..FOTO concert 777 tour

Ντουέτο με τον πατέρα της ετοιμάζει η Στεφανία Γονίδη,


Τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι κάνει η Στεφανία Γονίδη, κόρη του Σταμάτη Γονίδη.

«Ακούω τα πάντα, οτιδήποτε έχει αίσθημα και ποιότητα, αλλά είμαι πολύ του λαϊκού ρεπερτορίου. Ίσως σε αυτό έχει παίξει ρόλο το... DNA», αποκαλύπτει σε πρόσφατη συνέντευξη της. .