Pakistan-Αστυνομικός χτυπάει με απίστευτη δύναμη δημοσιογράφο σε ζωντανή σύνδεση! (video)

Ο αστυνομικός αρχικά έσπρωξε τον κάμεραμαν, η δημοσιογράφος αντέδρασε και πήγε να του ζητήσει το λόγο, χωρίς να φαντάζεται τί την περιμένει στη συνέχεια!
«Για να φέρεται έτσι με τους δημοσιογράφους φανταστείτε τι θα κάνει στους ανθρώπους», σχολιάζει η δημοσιογράφος.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο Πάγκαλος επιστρέφει με ανανεωμένο… υβρεολόγιο – Προτείνει κόμμα υπό τον Κυριάκο

«Γηράσκω αεί διδασκόμενος» (σ.σ όσο ζω μαθαίνω). Το ίδιο συμβαίνει με τον πρώην υπουργό κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρο Πάγκαλο. Όσο ζει μαθαίνει, αλλά με συγκεκριμένη «μαθησιακή στόχευση», την ανανέωση του ήδη πλούσιου υβρεολόγιού του.
Και κρίνοντας από το άρθρο του στην «Καθημερινή», μάλλον τα πηγαίνει περίφημα:

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ «Χοντρά» ονόματα στη λίστα Μπόργιανς – Ο αρχηγός κόμματος και ο… λαλίστατος υπουργός

«Μεγάλα ψάρια» φαίνεται να περιέχει η νέα «φουρνιά» ονομάτων που περιλαμβάνονται στη λίστα Μπόργιανς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η λίστα, που περιέχει μόνο τα επίθετα και τις διευθύνσεις των προσώπων, περιέχει ακόμα και όνομα που συμπίπτει με εκείνο αρχηγού κόμματος που βρίσκεται στη βουλή.
Στη λίστα εντοπίζεται και εγγονός παραδοσιακού ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης και γιος πολιτικού, ο οποίος δηλώνει ανεπάγγελτος.

To αεροταξί του μέλλοντος αποκάλυψε η Airbus

Η ευρωπαϊκή εταιρεία αποκάλυψε το φιλόδοξο σχέδιό της με την ονομασία Vahana.

To πρότζεκτ της Airbus και των εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται στην Silicon Valley, μπορεί να χαρακτηριστεί μία κλεφτή ματιά στο μέλλον: ένα μικρό όχημα με δυνατότητα κάθετης απογείωσης και προσγείωσης και το οποίο χωρίς οδηγό, θα μπορεί να μεταφέρει 1 άτομο στον προορισμό του.

Η Formula 1 ψάχνει τους Σαλονικιούς με το χρυσό μετάλλιο.

«To όνειρό μας έγινε πραγματικότητα. Είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές», δηλώνουν με ενθουσιασμό οι πέντε μαθητές από τη Θεσσαλονίκη που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στον παγκόσμιο διαγωνισμό σχεδιασμού μικρών μοντέλων αγωνιστικών αυτοκινήτων Formula 1, που διεξήχθη στο Austin του Τέξας.

Μέσα από online κάμερες η επίθεση που έριξε το «μισό Διαδίκτυο»

Μέσα από routers, online κάμερες και συσκευές παρακολούθησης παιδιών έγινε η επίθεση DDoS (Distributed Denial of Service) την Παρασκευή που είχε ως απότελεσμα να καταστεί αδύνατη η πρόσβαση σε μερικά από τα μεγαλύτερα sites παγκοσμίως.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει το FBI, οι χάκερς εκμεταλεύτηκαν το κενό ασφαλείας που υπάρχει στις online συσκευές και με ειδικό λογισμικό τις «αξιοποίησαν» για να επιτεθούν στους DNS servers της εταιρείας Dyn.

Το νέο ηλεκτρικό Tesla Model 3 θα κοστίζει στον αγοραστή του 20.000 ευρώ.

Πιστή στο ραντεβού της η Tesla
, η αμερικανική αυτοκινοτοβιομηχανία με την αποκλειστικά ηλεκτρική γκάμα, παρουσίασε την τελευταία ημέρα του Μαρτίου, το νέο και πιο φιλόδοξο μοντέλο της, το Model 3, στο οποίο στηρίζει στην ουσία το μέλλον της. Στην επίσημη εκδήλωση το παρόν έδωσε φυσικά και ο ιδιοκτήτης της μάρκας, ο πολύς Elon Musk, ο οποίος με ένα στυλ αλά Steve Jobs εκθείασε το Model 3, χωρίς όμως να μπει σε τεχνικές λεπτομέρειες.

Ποια (ακριβή) μάρκα ξεπέρασε τις Mercedes και BMW στις ΗΠΑ;

Τα μοντέλα των Mercedes και BMW είναι ιδιαίτερα επιτυχημένα στις ΗΠΑ
, ιδιαίτερα δε στην κορυφαία κατηγορία, τη αποκαλούμενη και πολυτελείας. Και όμως τον τελευταίο καιρό, πιο συγκεκριμένα το 3ο τρίμηνο του 2016, αντιμετώπισαν ισχυρό εγχώριο ανταγωνισμό, ο οποίος μάλιστα κατόρθωσε να πουλήσει περισσότερα αυτοκίνητα από όσα και οι δύο premium γερμανικές εταιρείες μαζί.
Η εταιρεία που τις έχει ξεπεράσει στο ράλι των πωλήσεων δεν είναι άλλη από την Tesla του πολύ Elon Musk

F1: τελευταία ευκαιρία του Χάμιλτον που ξεκινά πρώτος στο Grand Prix της Αμερικής

Τις ελπίδες για τον τίτλο θα κυνηγήσει ο Λιούις Χάμιλτον στο Αμερικανικό Grand Prix καθώς θα είναι πρώτος στην γραμμή εκκίνησης και θα επιδιώξει να τερματίσει μπροστά από το Νίκο Ρόσμπεργκ, που πάντως μπορεί να φτάσει πλέον στην κατάκτηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος ακόμη και αν δεν κερδίσει σε κανέναν άλλο αγώνα μέχρι το τέλος.
Ο Λιούις Χάμιλτον έκανε ρεκόρ γύρου στην ιστορία της πίστας και εξασφάλισε την pole position για το αμερικανικό Grand Prix.

Υψηλοι στόχοι από τον Τσάβι Πασκουάλ για την εφετινή σεζόν του Παναθηναϊκού

Τους στόχους της εφετινής χρονιάς για τον Παναθηναϊκό Superfoods έθεσε ο Τσάβι Πασκουάλ, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Καταλονίας και ξεκαθάρισε ότι θέλει πρωτάθλημα και συμμετοχή στο Final 4 της Euroleague.

Οι Καταλανοί από την ώρα που έγινε γνωστή η συμφωνία του Τσάβι Πασκουάλ με τον Παναθηναϊκό παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις και καλύπτουν την δραστηριότητα του πρώην τεχνικού της Μπαρτσελόνα στην Αθήνα.

«Αόρατα» στα αρχεία της ΔΕΗ εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα ακίνητων

Στην απώλεια εσόδων εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από δημοτικά τέλη οδηγούνται οι ΟΤΑ, καθώς χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα ακινήτων είτε δηλώνονται μειωμένα στη ΔΕΗ, είτε δεν αποτυπώνονται ποτέ στα αρχεία της.

Μετά από διασταυρώσεις στοιχείων, έχει εντοπισθεί από τις αρμόδιες Αρχές ότι εκατομμύρια ευρώ που θα μπορούσαν να εισπραχθούν από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν φτάνουν ποτέ στα ταμεία τους.

Ισπανία: Οι Σοσιαλιστές κρατούν το «κλειδί» της πολιτικής λύσης

Στην Ισπανία, έπειτα από 10 μήνες πολιτικού αδιεξόδου, το Σοσιαλιστικό Κόμμα, αναμένεται να αποφασίσει, σήμερα, αν θα επιτρέψει στον αντίπαλό του,  το Λαϊκό Κόμμα (PP) να σχηματίσει κυβέρνηση μειοψηφίας.

Θα εκτοπίσουν οι Podemos τους σοσιαλιστές;

 Η ομοσπονδιακή επιτροπή του Σοσιαλιστικού Κόμματος θα συγκληθεί σήμερα στη Μαδρίτη