ΣΔΟΕ - Ο καφετζής που έκρυβε 3,7 εκ. ευρώ και άλλες τρελές ιστορίες φοροδιαφυγής

Όργιο φοροδιαφυγής αποκάλυψε πάλι το ΣΔΟΕ - Στη δημοσιότητα τα στοιχειοθετημένα περιστατικά. Περιπτώσεις φορολογικής απόκρυψης. Γιατροί, δικηγόροι, αγρότες, ιδιωτικοί υπάλληλοι, επιχειρηματίες, ακόμη και ανεπάγγελτοι πιάστηκαν στη τσιμπίδα των διασταυρώσεων
Γιατροί, δικηγόροι, αγρότες, ιδιωτικοί υπάλληλοι, επιχειρηματίες, ακόμη και ανεπάγγελτοι κατά δήλωση τους, πιάστηκαν στη τσιμπίδα των διασταυρώσεων των φορολογικών τους δηλώσεων με τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Χιούστον-- Ο σπαρακτικός θρήνος του έφιππου αστυνομικού για το νεκρό του άλογο (Photo)

Το υπερήφανο και πανύψηλο άλογο ξεψυχούσε στη μέση του δρόμου. Ο αστυνομικός αναβάτης του, το χάιδευε και του ψιθύριζε ήρεμα λόγια αγάπης μέχρι να «φύγει»…
Το περιστατικό συνέβη στο Χιούστον του Τέξας, πριν λίγες ημέρες και η φωτογραφία έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου. Η Σάρλοτ, το πανύψηλο άλογο της αστυνομίας, έκανε όπως κάθε μέρα μαζί με τον αστυνομικό αναβάτη της, έκαναν την συνηθισμένη περιπολία τους στις κεντρικές λεωφόρους της πόλης.

Aπό καριερίστα έγινε πρόσφυγας - Η συγκλονιστική ιστορία της μητέρας που αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στην Ευρώπη (Photos)

Άφησε μια καριέρα πίσω της, ταξίδεψε από την Ελλάδα στη Γερμανία με δυο μικρά παιδιά στα χέρια της κι άλλο ένα στα σπλάχνα της, όπως αποκάλυψε η πρόσφυγας Κορίν Ρέντφερν στο Marie Claire.
Διαβάστε τη συγκλονιστική ιστορία της:
«Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι τον εαυτό μου ως πρόσφυγα. Συνήθιζα να μένω σε ένα υπέροχο μέρος του Χαλεπίου, όπου πέρασα  τα είκοσί μου ταξιδεύοντας στη χώρα εργαζόμενη ως πολιτικός μηχανικός για την κυβέρνηση.

Τέλος εποχής στην Αργεντινή - αποχωρεί η Κίρχνερ

Στη τελευταία της ομιλία ως πρόεδρος της Αργεντινής χθες, η Κριστίνα Φερνάντες Κίρχνερ παρακάλεσε τους χιλιάδες υποστηρικτές της που είχαν συγκεντρωθεί να την αποχαιρετήσουν στο κέντρο του Μπουένος Άιρες να εγγυηθούν ότι τα επιτεύγματά της δεν θα απαλειφθούν από τη νέα κυβέρνηση.

Βραζιλία: Αναστέλλεται η διαδικασία αποπομπής της προέδρου Ρούσεφ

Το ανώτατο δικαστήριο της Βραζιλίας ανέστειλε τη διαδικασία αποπομπής της προέδρου Ντίλμα Ρούσεφ μέχρι να αποφασίσει για τη νομιμότητα μιας κρυφής ψηφοφορίας, με την οποία θα συγκροτούνταν μια βουλευτική επιτροπή από μέλη της αντιπολίτευσης ώστε να εξασφαλιστεί η αποπομπή της.

Βενεζουέλα: Παραίτηση του υπουργικού συμβουλίου ζήτησε ο Μαδούρο μετά την ήττα του Σοσσιαλιστικού κόματος

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο ζήτησε σήμερα από τους υπουργούς του να παραιτηθούν προκειμένου να προχωρήσει άμεσα σε "ανασχηματισμό" της κυβέρνησης, δύο ημέρες μετά τη συντριπτική νίκη της αντιπολίτευσης στις βουλευτικές εκλογές, η οποία της δίνει ευρείες εξουσίες ακόμη και να εξαναγκάσει σε πρόωρη αποχώρηση τον αρχηγό του κράτους.

Πρόσω ολοταχώς για οριοθέτηση ΑΟΖ Τι συμφώνησαν Τσίπρας, Αναστασιάδης και Αλ Σίσι (Φωτό+Βίντεο)

Με τη Διακήρυξη των Αθηνών και με δέσμευση για εντατικοποίηση των εργασιών για την οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης για την κάθε χώρα «όπου αυτό είναι δυνατό και πάντα στο πλαίσιο του Διεθνούς δικαίου» έπεσαν οι τίτλοι τέλους της τρίτης τριμερούς διάσκεψης Ελλάδας - Κύπρου - Αιγύπτου, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκαν η ενέργεια, και η οικονομική και πολιτική συνεργασία.

Όλη η showbiz παίζει μπάσκετ για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Καλάθια πολλών… αστέρων αναμένεται να μπουν την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015, στις 18:00, στο κλειστό γήπεδο «Α. Παπανδρέου» του Περιστερίου. Όχι, το ιστορικό γήπεδο δεν θα φιλοξενήσει κάποιο μεγάλο μπασκετικό γεγονός. Αυτή την Κυριακή, τα καλάθια θα μπουν από αστέρια του ελληνικού πενταγράμμου, της τηλεόρασης και γενικότερα του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου -και θα είναι καλάθια ανθρωπιάς για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού.

Ομπάμα: H ελευθερία μας συνδέεται με την ελευθερία των άλλων, ανεξαρτήτως του παρουσιαστικού ή θρησκείας

O πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα άδραξε σήμερα την ευκαιρία, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης για το τέλος της δουλείας, για να απευθύνει μια έκκληση υπέρ της ανεκτικότητας και του σεβασμού, δύο ημέρες μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ, που πρότεινε να απαγορευτεί η είσοδος των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ.

Θρίλερ στη Ρώμη – Πέρασε η Τσέλσι, «εκτός» η Βαλένθια

Ματς-θρίλερ έγινε στο «Ολύμπικο» όπου Ρόμα και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 και οι «τζιαλορόσι» πέρασαν στους «16» στην ισοβαθμία με τη Λεβερκούζεν (1-1 με τα «δεύτερα» της Μπαρτσελόνα).  Οι «Ρωμαίοι» κινδύνευσαν όμως άμεσα από τη ΜΠΑΤΕ που σε περίπτωση νίκης, θα είχε κάνει το μεγάλο «μπαμ». Τώρα, έμεινε τελευταία, ενώ στο Europa συνεχίζει η Λεβερκούζεν.

Στο κόκκινο άνοιξαν οι ευρωπαϊκές αγορές...

Αρνητικό ήταν σήμερα το πρόσημο κατά την έναρξη της διαπραγμάτευσης στα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, ο δείκτης FTSE-100 σημείωσε απώλειες κατά 0,49% στις 6.096,77 μονάδες.

Επίθεση του ΡΚΚ με ρωσικά όπλα στη ΝΑ Τουρκία και κατάληψη ολόκληρων πόλεων...Video

Σε πεδίο μάχης έχουν μεταβληθεί ολόκληρες περιφέρειες της της νοτιοανατολικής Τουρκίας με το ΡΚΚ, εφοδιασμένο με ρωσικά οπλικά συστήματα πλέον, να εξαπολύει συνεχείς επιθέσειςστις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και να παίρνει τον έλεγχο ολόκληρων πόλεων.

Η πόλη Νουσαϊμπίν της επαρχίες Μαρντίν ελέγχεται από το ΡΚΚ και επιχείρηση ανακατάληψής της από ειδικές δυνάμεις του τουρκικού Στρατού και της

Μετά από 23.500 νεκρούς ο συριακός Στρατός ανακατέλαβε την Χομς από τους ισλαμιστές - Παραδόθηκαν σήμερα!

Μετά από 2 χρόνια σκληρών μαχών και 23.500 νεκρούς η μάχη της Χομς τελείωσε με την παράδοση των ισλαμιστών ("μετριοπαθών" και μη...) στον συριακό Στρατό!(Video)

Πριν λίγο ξεκίνησε η αποχώρηση των τελευταίων ανταρτών-τρομοκρατών οι οποίοι αποχωρούν με τον ελαφρύ οπλισμό τους και τις οικογένειές τους, καθώς κάθε ελπίδα για βοήθεια διαλύθηκε μέσα στο σύνεφο των ρωσικών βομβαρδισμών

Οι σιίτες της ταξιαρχίας Badr προειδοποιούν την Τουρκία

"Απέσυρε τώρα τα στρατεύματα-εισβολής στη Μοσούλη αλλιώς θα γίνουν σκόνη με πυραύλους Scud"
Οι δυνάμεις της “ταξιαρχίας Badr”, ο πιο ισχυρός και μεγάλος συνασπισμός των παραστρατιωτικών ομάδων των σιιτών στον Ιράκ, που διατηρεί άμεσες σχέσεις με το Ιράν και έχει τη στήριξη του μπαίνει μπροστά και απειλεί την Τουρκία με πόλεμο αν δεν αποσύρει άμεσα τις δυνάμεις με τις οποίες έχει εισβάλει στη Μοσούλη.

Πολιτική αλητεία από ΔΝΤ: Αλλάζει τους κανονισμούς του για να σώσει από χρεοκοπία... τους νεοναζί του Κιέβου ενώ ζητάει γη και ύδωρ από την Ελλάδα

Το ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εξυπηρετεί πολιτικά συμφέροντα και είναι το μακρύ χέρι των αγορών για να καταδυναστεύει λαούς είναι γνωστό. Το ότι όμως, το ΔΝΤ αλλάζει τους κανονισμούς του προκειμένου να χρηματοδοτηθούν οι νεοναζί του Κιέβου για να μπορέσουν να αποπληρώσουν τα χρέη τους προς τη Ρωσία και την ίδια στιγμή ζητά από την Ελλάδα γη και ύδωρ, αυτό είναι τουλάχιστον πολιτική αλητεία.