Με «ήρωες» Σμάιχελ και Πόουλσεν η Δανία λύγισε το Περού με 1-0 .

Νίκη με 1-0 για τους Σκανδιναβούς, χάρη στις αποκρούσεις του γκολκίπερ τους..Η Δανία μπορεί να... υπέφερε από τις διαρκείς επιθέσεις του Περού, μπορεί να στάθηκε και τυχερή, βλέποντας τον αντίπαλό της να χάνει πέναλτι στο α' μέρος, ωστόσο κατάφερε στο τέλος να βγει νικήτρια. Με το τέρμα του Πόουλσεν και τις επεμβάσεις των Σμάιχελ (MVP ο κίπερ της, με καθοριστικές αποκρούσεις στο δεύτερο μέρος ιδίως) και Κίερ κράτησε ένα... ηρωικό 1-0. Ομάδα να χαίρεσαι να τη βλέπεις το Περού, αλλά πολλές χαμένες ευκαιρίες. Ωστόσο το τελικό 1-0 το αδικεί κατάφωρα...

Πρέσπες:Υπογράφεται την Κυριακή παρουσία Τσίπρα-Ζάεφ η συμφωνία για το ονοματολογικό της πΓΔΜ

Σε μια τελετή γεμάτη συμβολισμούς στη Μεγάλη Πρέσπα, τη λίμνη που ενώνει την Ελλάδα, την ΠΓΔΜ και την Αλβανία, υπογράφεται την Κυριακή η συμφωνία για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.
Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να φθάσει γύρω στις 10:30 το πρωί στο παραλίμνιο χωριό Ψαράδες, μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, τον ειδικό απεσταλμένο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, την αντιπρόεδρο της Κομισιόν και Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ, Φεντερίκα Μογκερίνι, τον επίτροπο της ΕΕ αρμόδιο για τη Διεύρυνση, Γιοχάνες Χαν και την εκπρόσωπο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γουτιέρες, Ροζμαρί Ντι Κάρλο, αναπληρώτρια γ.γ. για Πολιτικές Υποθέσεις.

Live arena και δεξιοτεχνία φουσκωτών σκαφών στο 8o Patras Motor Show

Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά το Patras Motor Show (P.M.S), στις 22, 23 και 24 Ιουνίου 2018, στο Μόλο της Αγ. Νικολάου, με Συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας και την υποστήριξη του Δήμου Πατρών και του Λιμεναρχείου Πατρών. Το PMS φέτος αλλάζει σελίδα και ανανεώνεται πλήρως αφού εκτός από την στατική έκθεση οχημάτων, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και Live Show σε Arena από πολλούς και διάφορους καλεσμένους.

Κίνημα υπέρ των Ιρανών γυναικών στο Μουντιάλ της Ρωσίας

«Βοηθείστε τις γυναίκες να έχουν πρόσβαση στα γήπεδα»… Αυτό είναι ένα από τα κεντρικά συνθήματα του κινήματος «OpenStadiums», που διεκδικεί το δικαίωμα το γυναικών να παρακολουθούν αθλητικές συναντήσεις στο Ιράν, όπως συνέβη στην Αγία Πετρούπολη και στην αναμέτρηση με το Μαρόκο, για το Μουντιάλ 2018.

Κοτζιάς: Συμφωνία που τα παίρνεις όλα δικά σου γίνεται μόνο μετά από πόλεμο

«Τη λύση για το Σκοπιανό δεν τη θέλει κανείς άλλος πιο πολύ από μας», είπε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία.Χαρακτήρισε τη συμφωνία «πατριωτική» και διερωτήθηκε «από ποιους κινδυνεύει η χώρα; Απ’ αυτούς που δεν έχουν ούτε πολεμική αεροπορία ή από αυτούς που αγοράζουν F-35;».
«Κάνουμε συμβιβασμό», παραδέχθηκε τονίζοντας: «έχει κανείς την εντύπωση πως μία διεθνής συμφωνία γίνεται χωρίς συμβιβασμούς; Χωρίς συμβιβασμούς κερδίζονται πόλεμοι, κερδίσατε πόλεμο κ. Μητσοτάκη;».

Θεοδωράκης: Η βοήθεια στην πατρίδα δεν σημαίνει στήριξη στην κυβέρνηση ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..

«Στο Μακεδονικό οι ευθύνες των πολιτικών εδώ και 25 χρόνια είναι τεράστιες», είπε ξεκινώντας την ομιλία του στη Βουλή το απόγευμα του Σαββάτου ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της συμφωνίας, ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, ότι δεν στηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.«25 χρόνια χάνουμε ευκαιρίες. Αποτέλεσμα; Μηδέν. Όλες οι χώρες του πλανήτη έχουν αναγνωρίσει τη γείτονα ως Μακεδονία σκέτο. Εκτός αν μας αρκεί η αντίσταση της Κύπρου. Αλλά εδώ δεν είναι Eurovision. Διακινδυνεύει η σταθερότητα της περιοχής.

Πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα

Σε ένα υπόγειο, δίπλα σε γκαράζ, που είχε διαμορφωθεί σε δωμάτιο και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα ζούσε εδώ και μήνες ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας.
Μαζί του ήταν ένα ακόμη άτομο μέλος της «συνέλευσης Ελλήνων» και ο οποίος έβγαινε κάθε τρεις ημέρες για τα τρόφιμα και επέστρεφε πάλι στο σημείο που κρυβόταν ο Σώρρας.
Το πρωί έφτασε η πληροφορία σε διαβαθμισμένη υπηρεσία της ΕΛΑΣ, και οι αστυνομικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας ειδοποίησαν την ασφάλεια δίνοντας της την διεύθυνση στον Άλιμο όπου κρυβόταν ο Σώρρας.