Ο Ν.Δένδιας δήλωσε ότι η ελληνική κοινότητα στην Μαριούπολη δεν υφίσταται πλέον – Μ.Ζαχάροβα: «Υπάρχει και στέλνεις όπλα εναντίον της»!

 «Έλα να επισκεφτείς την Μαριούπολη για να δεις το παράλογο των λόγων σου»!

Ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του στον STATUS FM, δήλωσε ότι η ελληνική κοινότητα της Μαριούπολης δεν υφίσταται πλέον εξοργίζοντας την Μόσχα, η οποία του απάντησε διαμέσου της Μαρία Ζαχάροβα, πως όχι μόνο υπάρχει αλλά θα πρέπει να εξηγήσει η ελληνική κυβέρνηση γιατί στέλνει όπλα στους Ουκρανούς με τα οποία πλήττουν Έλληνες ομογενείς!

Στις 13 Ιουνίου 2014 - Το Αζόφ κατέλαβε τη Μαριούπολη.   Δείτε το βιντεο

Η Βερχόβνα Ράντα έχει ήδη αρχίσει να συζητά την ειρηνευτική πρόταση του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Βιάτσεσλαβ Βολοντίν. Σημείωσε ότι το ουκρανικό κοινοβούλιο, μετά τη λήξη της προεδρικής θητείας του Βλαντιμίρ Ζελένσκι, παραμένει το μόνο νόμιμο υποκείμενο εξουσίας στο Κίεβο.

Ο καγκελάριος Σολτς απέρριψε την ειρηνευτική πρωτοβουλία του Πούτιν για την Ουκρανία

 Ο Γερμανός ομοσπονδιακός καγκελάριος Όλαφ Σολτς δήλωσε ότι οι χώρες της G7 δεν συζήτησαν την πρωτοβουλία που πρότεινε ο Βλαντιμίρ Πούτιν για επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία, καθώς τη θεωρούν επιπόλαια, αναφέρει το ZDF. Σύμφωνα με τον Scholz, οι προτάσεις του Ρώσου ηγέτη στοχεύουν μάλλον στο να αποσπάσουν

Βρετανικό Ναυτικό: βυθίζεται εμπορικό πλοίο που έπιασε φωτιά μετά από επίθεση στα ανοικτά των ακτών της Υεμένης

 Ένα εμπορικό πλοίο που προηγουμένως έπιασε φωτιά μετά από επίθεση στα ανοικτά των ακτών της Υεμένης εξακολουθεί να καίγεται και βυθίζεται, ανακοίνωσε το Γραφείο Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων του Βασιλικού Ναυτικού του Ηνωμένου Βασιλείου (UKMTO).

Αυτή είναι η πιο «απίστευτα απρόσιτη» πόλη στον κόσμο – Η πιο ακριβή για να αγοράσει κανείς σπίτι

 Αν θεωρείτε ότι οι τιμές των ακινήτων στην Ελλάδα είναι απλησίαστες, που να δείτε πόσο έχουν εκτοξευθεί σε άλλες χώρες.

Μια νέα έκθεση επιβεβαιώνει αυτή την αίσθηση των πιθανών αγοραστών χαρακτηρίζοντας μάλιστα ορισμένες μεγάλες πόλεις του κόσμου ως «απίστευτα απρόσιτες».

Οι πόλεις των ΗΠΑ στη Δυτική Ακτή και η Χαβάη καταλαμβάνουν πέντε από τις 10 θέσεις των πλέον απρόσιτων πόλεων, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση Demographic International Housing Affordability, η οποία παρακολουθεί τις τιμές των κατοικιών εδώ και 20 χρόνια.

Ν.Τραμπ: «Έχω τόσους μαύρους φίλους που αν ήμουν ρατσιστής δεν θα ήταν φίλοι μου»

 Υπερασπίζοντας τον εαυτό του σε συνέντευξη που μεταδόθηκε χθες, Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ, υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, δήλωσε ότι δεν είναι «ρατσιστής», με τον μεγιστάνα να λέει ότι έχει πολλούς «μαύρους φίλους».

«Έχω τόσους μαύρους φίλους που αν ήμουν ρατσιστής, δεν θα ήταν φίλοι μου», τόνισε ο πρώην πρόεδρος στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Semafor. «Δεν θα στεκόντουσαν δίπλα μου ούτε λεπτό αν πίστευαν ότι είμαι ρατσιστής – και δεν είμαι!», συνέχισε.

Γαλλία: Ως υποψήφιος βουλευτής με το νέο Λαϊκό Μέτωπο θα κατέβει στις εκλογές ο Φρανσουά Ολάντ

 Υποψήφιος βουλευτής με το νέο Λαϊκό Μέτωπο, τη σύμπραξη των κομμάτων της Αριστεράς ενόψει των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία, ανακοίνωσε ότι θα είναι ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Σύμφωνα με εφημερίδα της περιοχής της πόλης Τουλ, στην οποία ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας είχε διατελέσει δήμαρχος με το Σοσιαλιστικό κόμμα, ο Φρανσουά Ολάντ θα κατέλθει υποψήφιος στις εκλογές της 30ής Ιουνίου.

Τα κόμματα της Αριστεράς ανακοίνωσαν χθες ότι στο πλαίσιο των διαβουλεύσεών τους για τη δημιουργία ενός «νέου Λαϊκού Μετώπου» συμφώνησαν επί ενός κοινού προγράμματος.

Έλον Μασκ: «Να βάλουμε τέλος στην ηλεκτρονική ψηφοφορία – Το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο»

 Να μπει ένα τέλος στο λεγόμενο e-voting ζήτησε ο Έλον Μασκ, καθώς τα ρίσκα είναι μεγάλα. Αντιδρώντας σε ανάρτηση του  Robert F. Kennedy Jr, αναφορικά με τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην ηλεκτρονική ψηφοφορία στο Πουέρτο Ρίκο ο Μασκ ανέφερε:

«Πρέπει να καταργήσουμε τις ηλεκτρονικές μηχανές ψηφοφορίας. Ο κίνδυνος χακαρίσματος από ανθρώπους ή τεχνητή νοημοσύνη, αν και μικρός, εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλός.»


Το βλέμμα.. αηδίας της Τζόρτζια Μελόνι μετά τη χειραψία με τον Ε.Μακρόν (βίντεο)

 Η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, δεν κατάφερε να κρύψει τα συναισθήματά της μετά την χειραψία με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

Η Μελόνι χαιρετούσε τους υψηλούς προσκεκλημένους της ως οικοδέσποινα της συνόδου της G7 που διεξάγεται στην Ιταλία.

Κατά τη χειραψία με τον Μακρόν, η Μελόνι φαίνεται τυπική, μόνο να μην φανεί αγενής. Και μόλις περνά από μπροστά της ο Γάλλος πρόεδρος, το βλέμμα της τα λέει όλα για τα αισθήματα που τρέφει.

Κοσμος Βίντεο: Oι ηγέτες των άλλων χωρών τοποθέτησαν τους εαυτούς τους «στρατηγικά» γύρω από τον Τ.Μπάιντεν έτσι ώστε να μην «χάνει» το δρόμο!

 Πρωτοφανή πράγματα συνέβησαν στην Σύνοδο των G7 καθώς όπως αποκαλύφθηκε όχι μόνο η υγεία του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν χειροτερεύει ραγδαία αλλά και ότι οι υπόλοιποι ηγέτες των δυτικών κρατών εφαρμόζουν σχέδιο «στρατηγικών τοποθετήσεων» δίπλα του ώστε να μην «χαθεί» ή να μην πάρει λάθος κατεύθυνση!

Με λίγα λόγια οι Δυτικοί ηγέτες, χρησιμοποιούν τους εαυτούς τους σαν φυσικά «εμπόδια» για να αναγκαστεί ο Αμερικανός πρόεδρος να μένει στα σωστά μονοπάτια!


Έξαλλη η εκπρόσωπος της προεκλογικής καμπάνιας των Δημοκρατιών για τα βίντεο με τον Μπάιντεν: «Είναι παραπληροφόρηση»!

 Έξαλλη εμφανίστηκε η Adrienne Elrod η οποία είναι εκπρόσωπος Τύπου της προεκλογικής εκστρατείας του Τζο Μπάιντεν για τις προεδρικές εκλογές του 2024, με τα τα βίντεο που τον δείχνουν να μην έχει επαφή με το περιβάλλον κατά την δάκρυα τόσο της παρουσίας του στην 80η επέτειο για την απόβαση στη Νορμανδία όσο και για την παρουσία του στη διάσκεψη των G7 στην Ιταλία.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Πρέπει όλη η ΕΟΚ και η ΚΕΔ να παραιτηθεί – Όλα όσα είδαμε στους πέντε τελικούς ήταν ντροπή»

 Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξαπέλυσε πυρά κατά της ΚΕΔ και της ΕΟΚ μετά το τέλος των τελικών της Basket League. Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε ότι η ΕΟΚ και η ΚΕΔ πρέπει να παραιτηθεί, χαρακτηρίζοντας ντροπή όλα όσα έγιναν στους τελικούς της Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Ο Ν.Δένδιας δήλωσε ότι η ελληνική κοινότητα στην Μαριούπολη δεν υφίσταται πλέον!


 ️ΕΠΙΚΟ: Ο Ν.Δένδιας δήλωσε ότι η ελληνική κοινότητα στην Μαριούπολη δεν υφίσταται πλέον!🤮

👉Μ.Ζαχάροβα: «Υπάρχει και στέλνεις όπλα εναντίον της»! Έλα να επισκεφτείς την Μαριούπολη για να δεις το παράλογο των λόγων σου»!

Ο Πούτιν αποκάλυψε το ιστορικό της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης και τις λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων με την Ουκρανία και τη Δύση

 Η ουκρανική κρίση δεν είναι μια σύγκρουση μεταξύ δύο κρατών. οι ρίζες της σύγκρουσης ήταν αποτέλεσμα των επιθετικών πολιτικών της Δύσης.

 ▪️Η Δύση προσπαθεί να παράσχει μια ιδεολογική βάση για τον διαμελισμό της Ρωσίας για εθνοτικούς λόγους.

 ▪️Το ΝΑΤΟ προσπάθησε να μετατρέψει την Ουκρανία στο εφαλτήριο του ενάντια στη Ρωσική Ομοσπονδία, έκανε τα πάντα για να βάλει τους λαούς εναντίον του άλλου.

 ▪️Η νοτιοανατολική Ουκρανία είχε διαμορφωθεί διαφορετικά, ήταν αδύνατο να μην ληφθεί υπόψη αυτό, η δυαδικότητα ήταν εγγενής στην ουκρανική ηγεσία.