Αυτά είναι τα κορίτσια που ακολουθούν εκατομμύρια στο Instagram (ΦΩΤΟ)

Είναι ένα από τα πιο ανερχόμενα social media γιατί «παίζει» με τις φωτογραφίες και οι κοπέλες με το νευρικό μας σύστημα

Αν αναρωτιέσαι γιατί τις παρακάτω κοπέλες τις ακολουθούν εκατομμύρια followers τότε δεν θα σου δώσουμε εμείς την απάντηση, αλλά θα την πάρεις μόνο σου.
Αυτές είναι οι σούπερ κομμάρες που ποζάρουν πάντα με χάρη και μας κόβουν την ανάσα..
Θέλει πολλά κότσια για να διατηρείς το κορμί

Ο προπονητής - "γάτος", που έσωσε ένα κοριτσάκι από βέβαιο βαρύ τραυματισμό (Video)

Ο Βιτάλι είναι προπονητής ενόργανης γυμναστικής, Ρωσικής καταγωγής, ζει και εργάζεται στον Καναδά. Προπονεί μικρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα αθλήματα της ενόργανου. Κρίκους, ζυγοί, δοκοί, ίπποι, μονόζυγο, δίζυγο.
Θεωρείται ένας καλός προπονητής και με την παιδεία που έχει από τη χώρα που γεννήθηκε, δεν δυσκολεύτηκε να βρει δουλειά στον Καναδά στο αντικείμενο του.

Υγεία Ομορφιά: Χάστε 3 φορές περισσότερο λίπος με αυτό το μπαχαρικό

Αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, τότε σίγουρα ακολουθείτε κάποια δίαιτα και ασκείστε όσο πιο τακτικά μπορείτε. Αλλά, υπάρχει ένα μυστικό κρυμμένο στο ντουλάπι της κουζίνας σας, το οποίο θα σας βοηθήσει περισσότερο από ό,τι φαντάζεστε.
Αυτό το μπαχαρικό για πιο εύκολο αδυνάτισμα είναι το κύμινο!

Τα μαγικά κόλπα του Γιάννη Αλαφούζου...Οι «μαϊμουδιές» στον ισολογισμό

Μαγικά πράγματα συμβαίνουν στο Νέο Φάληρο, ενόψει της αδειοδότησης των καναλιών. Ο όμιλος ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις άδειες σε ραδιόφωνο και τηλεόραση και, με το εύρημα της συγχώνευσης των δύο κεντρικών εταιρειών του ΣΚΑΪ, παρουσιάζει μια άλλη εικόνα, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά χωρίς να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ετσι, το κενό των αρνητικών ιδίων κεφαλαίων ύψους 14 εκατομμυρίων ευρώ της Ειδήσεις Ντοτ Κομ

ΜEGA: Η Εθνική και η Eurobank δεν καταγγέλουν τις δανειακές συμβάσεις με το κανάλι

Προχτές η Τράπεζα Πειραιώς κατήγγειλλε την δανειακή σύμβαση που είχε με την "Τηλέτυπος" ιδιοκτήρια εταιρεία του ΜEGA , ζητώντας να καταβληθούν τα 11 συν 1,5 εκατομμύρια προκειμένου να μην καταγγελθεί το δάνειο, δημιουργώντας ασφυκτικό τοπίο στο Μεγάλο κανάλι καθώς

Ταξίδια Τουρισμός: Το νεότερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου έδεσε στον Πειραιά (VIDEO)

Την παρθενική του άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά πραγματοποίησε το νεότερο κρουζιερόπλοιο του κόσμου. Ο λόγος για το πλοίο Konigsdam της ναυτιλιακής εταιρίας Holland America Line, το οποίο πραγματοποιεί το παρθενικό του ταξίδι στα νερά της Μεσογείου.

Ραγδαίες εξελίξεις: Κλείνει την ΟΝΝΕΔ ο Κυριάκος - Δεν αναγνωρίζει τους συνέδρους

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο της Νέας Δημοκρατίας μετά το μπάχαλο που επικράτησε το Σάββατο στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ το οποίο εξελίχθηκε σε φιάσκο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με δήλωσή του το μεσημέρι της Δευτέρα γνωστοποιεί ότι δεν αναγνωρίζει τους συνέδρους που προέκυψαν από το συνέδριο ενώ προχωρώντας ένα βημα παραπέρα προανήγγειλε τη διάλυση της

Μαλέλης: Με διέγραψαν από την ΕΣΗΕΑ επειδή κάνω σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Μιλώντας στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου», ανέφερε, μεταξύ άλλων:
 «Εμένα με διέγραψαν γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι εξέφρασαν, λέει, άποψη υπέρ του “ναι”.

Παίρνει εκπομπή στην ΕΡΤ ο Μπέζος

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Μπέζος φαίνεται πως πολύ σύντομα θα αποκτήσει την δική του εκπομπή, περνώντας έτσι για πρώτη φορά στη μακρά τηλεοπτική του πορεία από το ρόλο του πρωταγωνιστή σειρών σε εκείνον του παρουσιαστή

Με το… ένα πόδι έξω από το Mega η Όλγα Τρέμη

Αρκετοί είναι οι δημοσιογράφοι του Mega που τις τελευταίες ημέρες απευθύνθηκαν στην Όλγα Τρέμη, μετά τις φήμες περί υποβολής της παραίτησής της.
Όπως αναφέρει το «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του καναλιού έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό πως δεν σκοπεύει να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο κανάλι.

Δημοσιογράφος μεταδίδει LIVE – βόμβα σκάει δίπλα του και τα θραύσματα τον τραυματίζουν ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο ρεπόρτερ Ιμπραήμ Αλ Χαντίμπ, είναι από τους γνωστότερους πολεμικούς ανταποκριτές της Μέσης Ανατολής. Εργάζεται για το τηλεοπτικό δίκτυο Οριεντ που έχει έδρα το Ντουμπάι.
Ο Ιμπραήμ βρέθηκε στον πόλεμο της Συρίας πριν από λίγες ημέρες και αμέσως έσπευσε στην πρώτη γραμμή, στην πόλη Χανταράτ. Οι μάχες μαίνονταν και ο Ιμπραήμ άρχισε να μεταδίδει ζωντανά με το Live U,

Στη Δικαιοσύνη ο Ψυχάρης για τα «χαμένα» παραστατικά

Στην δικαιοσύνη, για περαιτέρω διερεύνηση, στέλνει την υπόθεση των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη, η Επιτροπή Ελέγχου «Πόθεν Έσχες» της Βουλής, ύστερα από ομόφωνη απόφαση της.
Στην συγκεκριμένη απόφαση οδηγήθηκε η αρμόδια επιτροπή της Βουλής καθώς εξέπνευσε και η νέα προθεσμία μιας εβδομάδας που είχε δοθεί στον «ισχυρό άνδρα» του ΔΟΛ να

Κλαίει… από τα γέλια το Twitter για τη διάλυση της ΟΝΝΕΔ!

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει, η απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, να διαλύσει και να επανιδρύσει τη νεολαία του κόμματός του.

 Οι χρήστες του Twitter, από την άλλη βλέπουν λίγο πιο… μακριά και προειδοποιούν για τον αντίκτυπο που θα έχει η εν λόγω απόφαση, σε τουρισμό και επιχειρηματικότητα.

«Φωτιά» στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν έβαλε η Βαλένθια που «άλωσε» το Καμπ Νου

Δεν έχει τελειωμό ο αγωνιστικός κατήφορος της Μπαρτσελόνα που λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχασε και από την Βαλένθια μέσα στο Καμπ Νου και απέκτησε «συγκάτοικο» στην κορυφή καθώς την «έπιασε» η Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ ακολουθεί κατά πόδας και η Ρεάλ Μαδρίτης!
Οι «νυχτερίδες» πέρασαν νικηφόρα 2-1 από την έδρα της Μπαρτσελόνα,

Μόναχο: Μαγεύει η βιολονίστρια Ζανίν Γιάνσεν παίζοντας Σιμανόφσκι (Φωτό+Βίντεο)

Η 38χρονη Ολλανδέζα βιολονίστρια Ζανίν Γιάνσεν είναι ένα από τα κορυφαία αστέρια της διεθνούς μουσικής ζωής.
Υπερδραστήρια και πολυβραβευμένη, κάνει διεθνή σταδιοδρομία σε Ευρώπη και Αμερική, διαθέτει πλούσια δισκογραφία, ισορροπημένα μοιρασμένη σε κοντσέρτα και μουσική δωματίου.
Καταθέτει δισκογραφικά τις ερμηνείες της σε μείζονα έργα του βασικού ρεπερτορίου.