Βατικανό Συνάντηση Εντι Ραμα με τον Παπα Φραγκίσκο στο Βατικανό ( Φωτό )

«Η ακρόαση με τον Πάπα, ήταν μία υπέροχη ώρα απέναντι στην απλότητα του ανθρώπου.» – γράφει ο πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα συναντήθηκε με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό.
Στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Twitter», ο Πρωθυπουργός χαρακτηρίζει υπέροχη την ακρόαση με τον Άγιο Πατέρα. «Η ακρόαση με τον Πάπα, ήταν μία υπέροχη ώρα απέναντι στην απλότητα του ανθρώπου.» – γράφει ο πρωθυπουργός.

Παντελής Καψής- Αντί να εξηγήσει πώς και γιατί έκανε προεκλογικό αγώνα ως υφυπουργός, επιτέθηκε στον πρώην πρωθυπουργό

Αφού χρησιμοποίησε τον υπουργικό του θώκο, όχι για να προσφέρει στον ρόλο που του ανατέθηκε αλλά για να προωθήσει την υποψηφιότητά του για την Ευρωβουλή με την Ελιά, ο Παντελής Καψής «ξαναχτύπησε» χθες βάλλοντας ακόμη μία φορά κατά των κυβερνήσεων της Ν.Δ.

Καλοκαιρινό σοκ μαζί με τα εκκαθαριστικά, το 95% των οποίων θα είναι χρεωστικά λόγω μείωσης αφορολογήτου

Εως και πέντε διαφορετικά χαράτσια για τα εισοδήματα και τα περιουσιακά στοιχεία τους θα κληθούν να πληρώσουν μέσα στο προσεχές δίμηνο εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι. Συγκεκριμένα, θα κληθούν να καταβάλουν:
* Τον φόρο εισοδήματος
* Την ειδική εισφορά αλληλεγγύης 1% - 4%
* Το τέλος επιτηδεύματος
* Τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης
* Τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων

Το Ρωσικό εκστρατευτικό σώμα στο μέτωπο της Θεσσαλονίκης -100 χρόνια από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο ( ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ )

Το φθινόπωρο του 1915 αποβιβάστηκε στη Θεσσαλονίκη το πρώτο αγγλογαλλικό εκστρατευτικό σώμα. Έτσι ξεκίνησε η ιστορία του μετώπου της Θεσσαλονίκης, στο οποίο τα γεγονότα διήρκησαν μέχρι το 1918 και όπως υποστηρίζουν οι ιστορικοί, αυτό είχε σημαντική συμβολή στη νίκη της Αντάντ.
Τον συμμαχικό στρατό στο μέτωπο της Θεσσαλονίκης αποτελούσαν κυρίως αγγλικές, γαλλικές και ιταλικές δυνάμεις.

Βρετανία: Ως εθνική μειονότητα αναγνωρίστηκαν οι κάτοικοι της Κορνουάλης -Βρετανία προς Σκωτία: «Ξεχάστε τη λίρα, αν ανεξαρτητοποιηθείτε»

Θα απολαμβάνουν πλέον τα ίδια δικαιώματα με αυτά των Σκωτσέζων, των Ουαλών και των Βορειοϊρλανδών, εκτός από τη λήψη επιπλέον κονδυλίων
Την απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης να αναγνωρίσει ως «εθνική μειονότητα» τους κατοίκους της Κορνουάλης, στα πρότυπα όσων ισχύουν για τους Σκωτσέζους, τους Ουαλούς και τους Βορειοϊρλανδούς, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο υφυπουργός Οικονομικών Ντάνι Αλεξάντερ.

Νότια Κορέα: Το πλήρωμα είχε εντολή να εγκαταλείψει το πλοίο και άφησε τα παιδιά να πνιγούν -(Live) KOREAN FERRY DISASTER

Ν.Κορέα: Ο μικρός ήρωας... που δεν πρόλαβε να τηλεφωνήσει στους γονείς του.
Νέα στοιχεία για το ναυάγιο των 29 νεκρών και 273 αγνοουμένων, μέχρι στιγμής - Δύο δύτες κατάφεραν να μπουν στο κουφάρι του πλοίου, αλλά, όπως είπαν, δεν μπορούσαν να δουν «ούτε τη μύτη» τους
Είναι άραγε μία γυναίκα η «πέτρα του σκανδάλου» πίσω από το ναυάγιο στις νότιες ακτές της Νοτίου Κορέας,

Πώς η μεσαία τάξη της Κίνας αλλάζει την παγκόσμια βιομηχανία τουρισμού

Μόνο το 2013 ταξίδεψαν 97,3 εκατ. Κινέζοι στο εξωτερικό
Είναι νέοι, έχουν χρήματα και θέλουν να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο -κατά προτίμηση, όχι με group, αλλά ως ανεξάρτητοι τουρίστες.

 Αυτή είναι η νέα γενιά των Κινέζων τουριστών της αναδυόμενης μεσαίας τάξης που, σε αντίθεση με τους γονείς τους, οι οποίοι το πολύ να είχαν πάει μέχρι το Χονγκ Κονγκ, έχουν «στόχο» να ταξιδέψουν στις ωραιότερες και ακριβότερες ευρωπαϊκές πόλεις!

Ποιος δισεκατομμυριούχος ξόδεψε 5 δισ. δολ. σε 5 μήνες και έβγαλε 1,5 δισ. σε μία μέρα

Πρόκειται για το 49χρονο δισεκατομμυριούχο ιδρυτή και εκτελεστικό πρόεδρο της Alibaba Group 
«Οσο περισσότερα ξοδεύεις τόσο περισσότερα... εισπράττεις», φαίνεται να είναι το αγαπημένο ρητό του Jack Ma, το οποίο μάλιστα επαληθεύεται στον έπακρον.

Ελλάς το μεγαλείο σου! Έλληνας κροίσος Κατέθεσε αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα πάει για το... 500άρικο

Κατέθεσαν αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα άνθρωποι με πισίνες, σκάφη και περιουσίες εκατομμυριών!
Τι να τα κάνεις τα εκατομμύρια, τα ακίνητα και τα σκάφη όταν μπορείς να κάνεις αίτηση για να λάβεις το κοινωνικό μέρισμα των 500 ευρώ; Κάπως έτσι... σκέφτηκαν εκατοντάδες συμπολίτες μας,

People: Η Λουπίτα Νιόνγκ'ο ομορφότερη στον κόσμο

Αναμφισβήτηα ένα πρόσωπο που έκλεψε τις εντυπώσεις, τόσο με την ερμηνεία της στο «12 χρόνια σκλάβος» που της χάρισε το Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου, όσο και με την ομορφιά της που ξεπερνά κάθε στερεότυπο. Ο λόγος για τη Λουπίτα Νιόνγκο, η οποία ανακηρύχθηκε ως η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο από το περιοδικό People, που δημοσίευσε την Τετάρτη τη λίστα του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 71-62 Ο πρωταθλητής Ευρώπης είναι εδώ! (vds+pics)

Η «καρδιά του πρωταθλητή» ίσως είναι τετριμμένο. Μα στην περίπτωση του Ολυμπιακού είναι πέρα για πέρα αληθινό. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν εκ νέου (71-62) τη Ρεάλ στο ΣΕΦ και ισοφάρισαν τη σειρά σε 2-2.

Πλέον πάνε την ερχόμενη Παρασκευή (25/4, 21:45) στη Μαδρίτη για να παίξουν τα... ρέστα τους, καθώς ο νικητής αυτής της αναμέτρησης θα είναι στο Μιλάνο!