Κούγιας: «Σιχαίνομαι τον Πλατανιά, αλλά ο Κομίνης έκανε πάλι το θαύμα του»

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε δήλωση για το πέναλτι που έδωσε ο Κομίνης στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πλατανιά...
Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Όλοι γνωρίζουν πόσο σιχαίνομαι την ομάδα του Πλατανιά και όλους αυτούς τους διαιτητές (Αμπάρκιολη – Κάμπαξη – Ιωαννίδη) και τον αρχηγό τους τον Δούρο, που μας στήσανε όταν είχα την Παναχαϊκή και ανέβασαν τον Πλατανιά, αντί αυτής της ομαδάρας που είχαμε τότε, γιατί όλη αυτή η συμμορία του Koriopolis δεν με ήθελαν στα πόδια τους, για να κάνουν τις βρωμιές τους.

Ελληνικό ποδόσφαιρο: Συμπληρώθηκαν οι 3 κατηγορίες

Μετά το αποψινό μπαράζ του «Γεντί Κουλέ» γνωρίζουμε το ποιος θα συμμετάσχει που στο νέο ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη, εκτός και αν υπάρξουν εξωαγωνιστικές αλλαγές Μετά από ένα συναρπαστικό ματς ο ΟΦΗ κέρδισε τον Πλατανιά με 3-2 και παρέμεινε στη μεγάλη κατηγορία. Το αποψινό ήταν το τελευταίο επίσημο επαγγελματικό ματς της σεζόν 2018/19 και αυτόματα γνωρίζουμε το ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν του χρόνου στις 3 νέες κατηγορίες.

Η FIFA εγκατελείπει το πλάνο 48 ομάδων για το Κατάρ

Η FIFA θα εγκαταλείψει το πλάνο των 48 ομάδων για το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ παρά την αρχική επιθυμία της.
Ο Τζιάνι Ινφαντίνο ήθελε οι ομάδες να αυξηθούν σε 48 από Μουντιάλ του Κατάρ το 2022, όμως σύμφωνα με τους Times η FIFA θα εγκαταλείψει το πλάνο, που εξ’ αρχής ήταν δύσκολο.
Ο λόγος είναι ότι οι πολιτικές εντάσεις της περιοχής απέκλειαν κάποιες χώρες από το να φιλοξενήσουν κάποια παιχνίδια, ενώ οι χώρες που θα μπορούσαν να το κάνουν δεν έχουν τις κατάλληλες υποδομές για να υποστηρίξουν μία τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Συγκλονιστικός ο τελικός του «Γεντί Κουλέ», παρέμεινε στη Super League o ΟΦΗ

Ο συγκλονιστικός τελικός του «Γεντί Κουλέ» έδωσε στο 95' το εισιτήριο παραμονής στη Super League στον ΟΦΗ με το 3-2 επί του Πλατανιά κι ενώ οι Χανιώτες στο 92' βρήκαν γκολ ανόδου! Φοβερό ματς με 5 γκολ, 2 κόκκινες κάρτες κι ένα ανύπαρκτο πέναλτι που υπέδειξε ο Κομίνης!
Ένεκα της τιμωρίας του Γιαννούλη, ο Χάιμε Βέρα αναγκάστηκε να αλλάξει την 11αδα σε σχέση με αυτή που παρέταξε στο πρώτο παιχνίδι στα Περιβόλια. Συγκεκριμένα ο Νάστος βρέθηκε στο κέντρο της άμυνας, ενώ στο κέντρο ο Σακόρ έπαιξε δίπλα στον Μεγιάδο, με τον Νέιρα να παίρνει τη θέση του Ναμπί πίσω από τον προωθημένο Σάσι. Οι υπόλοιποι (Σωτηρίου, Κοροβέσης, Παπάζογλου, Μπράουν, Μεγιάδο, Φερέιρα, Βαζ) διατηρήθηκαν στο αρχικό σχήμα.