Κλειστό Λογω Διακοπών- Σε Λίγες Ημέρες και Πάλι Μαζί ...


Μετά τον καύσωνα έρχονται βροχές, χαλάζι και μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας (foto-vds)

Τροπικό το κλίμα στη χώρα αυτές αφού μόλις μας αποχαιρετίσει ο καύσωνας θα έρθει αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, βροχές, ακόμη και χαλάζι!
Ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει από το Σάββατο το βράδυ πρώτα στη βόρεια Ελλάδα, με κύρια χαρακτηριστικά τις μπόρες, τις βροχές και τις τοπικές καταιγίδες. Θα σημειωθεί σταδιακή πτώση της

Παιχνιδιάρικα δελφίνια στην Ακράτα - Έπαιξαν στην ακτή! (βίντεο)

Ένα μοναδικό θέαμα είχαν την τύχη να δουν το πρωί του Σαββάτου οι λουόμενοι στην παραλία της Ακράτας. Ξαφνικά, τρία δελφίνια έκαναν την εμφάνιση τους και άρχισαν να παίζουν λίγα μέτρα από την ακτή! Οι παραθεριστές απολάμβαναν, κάνοντας μπάνιο, τις φιγούρες των δελφινιών. 

20 παράξενα-extreme δωμάτια ξενοδοχείων (φωτό)

Δείτε τα 20 απο πιο παράξενα δωμάτια ξενοδοχείων που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο…
 

Από τη σουρεαλιστική δημιουργία του αγαπημένου Βέλγου σχεδιαστή μόδας Καρλ Λάγκερφελντ εξ ολοκλήρου από σοκολάτα μέχρι ένα δωμάτιο ζωγραφισμένο με καρτούν αλά Τζέσικα Ράμπιτ ή ένα ονειρεμένο χώρο με ασυνήθιστη θέα στο βυθό, να είστε σίγουροι ότι ένα προς ένα τα 20 πιο παράξενα δωμάτια ξενοδοχείων στον κόσμο που ακολουθούν είναι πάνω από τις προσδοκίες σας. Και ένα είναι σίγουρο:

Η Sara Underwood ημίγυμνη στα σοκάκια της Οίας

Τις διακοπές της στην Σαντορίνη συνεχίζει η Αμερικανίδα σεξοβόμβα και πρώην κουνελάκι του Playboy, Sara Underwood.
Έχοντας ήδη «ανεβάσει» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις ημίγυμνες «αναζητήσεις» της στο ελληνικό νησί, η 33χρονη καλλονή κάνει τη βόλτα της στα σοκάκια της γραφικής Οίας με όσο λιγότερα ρούχα μπορεί.

Η Ζοζεφίν καίει καρδιές στη Μύκονο Η τραγουδίστρια στο Νησί των Ανέμων

Η Ζοζεφίν μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση και όχι άδικα. Η τραγουδίστρια στη Μύκονο και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την τραγουδίστρια σε παραλία της Μυκόνου να φοράει το σέξι μαγιό της και να κόβει την ανάσα με την εμφάνισή της.

Η Ιzabel Goulart κάνει διακοπές στη Μύκονο

Η Βραζιλιάνα καλλονή και «άγγελος» της Victoria's Secret Ιzabel Goulart, βρίσκεται στη Μύκονο και έχει ξεσηκώσει το νησί με την καυτή παρουσία της.
Το 32χρονο μοντέλο, σχεδόν καθημερινά, ανεβάζει φωτογραφίες της από τις διακοπές και οι 3,7 εκατομμύρια followers της στο Instagram δεν χορταίνουν να την βλέπουν.