Πιανίστας, μόνος, παίζει στον Αρκτικό Ωκεανό

Ο Ιταλός συνθέτης και πιανίστας, Ludovico Einaudi, ερμηνεύει το κομμάτι του «Ελεγεία για την Αρκτική» πάνω σε μία πλωτή πλατφόρμα, μέσα στους πάγους που λιώνουν διαρκώς.

EURO 2016: ο Κριστιάνο έσωσε την Πορτογαλία, πρώτη η Ουγγαρία και πρόκριση για την Ισλανδία

Στο κορυφαίο παιχνίδι της διοργάνωσης ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσωσε την Πορτογαλία με 2 γκολ και μία ασσίστ για να πάρει την ισοπαλία 3-3 από την εκπληκτική Ουγγαρία, που τερμάτισε πρώτη. Μάλιστα οι Πορτογάλοι πήραν και δώρο από την Ισλανδία, που ήταν μέχρι το 94 3η στον όμιλο με την ισοπαλία, που κρατούσε με νύχια και με δόντια από την Αυστρία στο β μέρος, αλλά έβαλε το νικητήριο γκολ, που της έδωσε

Δικαστική κόντρα για τις τηλεοπτικές άδειες των σταθμών Αlpha, Star Channel και Έψιλον

Τηλεοπτικών αδειών συνέχεια με τρεις ακόμη αιτήσεις τηλεοπτικών σταθμών οι οποίοι πρόκειται να συζητηθούν, κεκλεισμένων των θυρών στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, στις 30 Ιουνίου.

Αμέσως μετά τη συζήτησης της αίτησης του Mega Channel, σειρά παίρνουν για να συζητηθούν οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Αlpha, Star

Υγεία Ομορφιά: Superfoods: μύθος ή πραγματικότητα;

Σπόροι chia από το Μεξικό, ένα μπολ με δημητριακά και μούρα acai από τη Βραζιλία και κάθε είδους βιταμινούχα ροφήματα smoothie.
Προϊόντα που κερδίζουν ολοένα περισσότερους φίλους με την υπόσχεση ότι δίνουν στον οργανισμό κάτι παραπάνω από τις συνηθισμένες τροφές. Και δεν είναι λίγοι αυτοί που βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τις αγοράσουν.

Υγεία Ομορφιά: Τρόφιμα που προστατεύουν από τον ήλιο

Η διατροφή μπορεί να βοηθήσει στην προστασία της επιδερμίδας μας από τον ήλιο.

Xάρη στα αντιοξειδωτικά συστατικά που περιέχουν συγκεκριμένες τροφές, ενισχύουν αποδεδειγμένα την άμυνα του οργανισμού ενάντια στις ακτίνες UV, ενώ την ίδια στιγμή προάγουν μια συνολική αίσθηση ευεξίας που λειτουργεί και ως ασπίδα πρόληψης.

Έρχεται το Suzuki EXTRIGGER Ο ηλεκτρικός αντίπαλος του Honda Grom, κοντά στην παραγωγή picture+video

Μετά την εξαιρετική επιτυχία των Grom, η Honda δεν προλαβαίνει να τα πουλάει στις ΗΠΑ. Η ζήτηση έχει δημιουργήσει απίστευτα φαινόμενα, όπως για παράδειγμα τον διπλασιασμό της τιμής του μικρού διαβόλου.
Η Ελάχιστη Συνιστώμενη Τιμή Λιανικής εκεί είναι 2.999 δολάρια, αλλά ένα Grom αυτόν τον καιρό, όταν το βρει κανείς σε έκθεση, πουλιέται αντί 6.000 δολαρίων. Βέβαια, η Honda είχε πάντα τον τρόπο της με τα μοτοσυκλετάκια.

Με ηλεκτρικό scooter καλύπτεις απόσταση 500 χλμ. με 1 ευρώ!

Μετά από 5 χρόνια λειτουργίας και εκατοντάδες πελάτες, η EMW αποτελεί την πρωτοπόρο εταιρεία στην ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα, με στόχο την εύκολη και απόλυτα οικονομική μετακίνηση με μηδενική ρύπανση και χαμηλό κόστος συντήρησης.
Σήμερα η EMW εισάγει σε αποκλειστικότητα ηλεκτρικά μοντέλα scooter από 250W έως και 5000W, ικανά να εξυπηρετήσουν

Διακοπές στη Χαβάη για την Beyonce Φήμες ήθελαν την τραγουδίστρια να περνάει κρίση στο γάμο της

Στην Χαβάη με τον σύζυγό της Jay Z και την κόρη τους κάνει διακοπές η Beyonce. H 34χρονη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα στην πολυτελή τους κατοικία στο Λος Άντζελες με το ζευγάρι να μην σταματάει να αγκαλιάζεται, να ανταλλάζει φιλιά και να βγάζει φωτογραφίες.

Η φωτογραφία του Βαρουφάκη με διάσημο μουσικό Συναντήθηκαν στην Ιρλανδία

Στην Ιρλανδία βρέθηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, προσκεκλημένος από τους διοργανωτές του Dalkey Literary Festival.
Το ετήσιο φεστιβάλ βιβλίου πραγματοποιείται στην πόλη Dalkey που βρίσκεται κοντά στο Δουβλίνο.
Φυσικά δεν παρέλειψαν να βγάλουν και τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Η Ελλάδα κυριαρχεί ως τουριστικός προορισμός για το 2016

Το 2016 εξελίσσεται σε "χρονιά τουρισμού των κρατήσεων της τελευταίας στιγμής" και σε αυτές, κυρίαρχη θέση φέρεται να έχει και πάλι η Ελλάδα, σύμφωνα με αυστριακά τουριστικά γραφεία.
Οπως τονίζει σε σημερινές δηλώσεις του ο διευθυντής του "Χρηματιστηρίου Υπόλοιπων Θέσεων", του μεγαλύτερου αυστριακού

Η Ελλάδα ο τρίτος πιο δημοφιλής προορισμός κρουαζιέρας στην Ευρώπη

Στους τρεις πιο δημοφιλείς προορισμούς κρουαζιέρας στην Ευρώπη συγκαταλέγεται η Ελλάδα σύμφωνα με στοιχεία της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας (CLIA).

Τα εν λόγω στοιχειά δείχνουν πως η οικονομική απόδοση του κλάδου της κρουαζιέρας στην Ευρώπη το 2015 κατέρριψε κάθε προηγούμενο ρεκόρ,

EURO 2016: Τσεχία-Τουρκία 0-2.οι Τούρκοι στην κερκίδα έστηναν πάρτυ..

Οι Τούρκοι ήθελαν νίκη με αρκετά γκολ για να καλύψουν την συνολική διαφορά, ενώ και οι Τσέχοι με τρίποντο μπορούσαν να ξεπεράσουν την Κροατία. Η ομάδα του Τερίμ ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ με τον Μπουράκ Γιλμάζ στο 10, από ενέργεια του νέου αστεριού τους 18χρονου Εμρέ Μορ.

EURO 2016: έλαμψε η Κροατία στον δ όμιλο, νίκησε την Ισπανία και την έστειλε στην Ιταλία στους "16"

Μια νεανική Κροατία, με 5 αλλαγές πήρε δίκαια τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Ισπανία εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση στον Δ όμιλο και βγάζοντας μεγάλο ντέρμπυ των Ισπανών με την Ιταλία στους "16". Η Τουρκία επικράτησε με 2-0 της Τσεχίας, ξεπέρασε στις ισοβαθμίες την Αλβανία και θα περιμένει την τελευταία ημέρα σε Ε και ΣΤ όμιλο για να ξεπεράσει μια ακόμη ομάδα.

Καμμένος υπέρ ψήφου στα 17, εκλογής ΠτΔ από το λαό

 Γεννηματά: Πυροτέχνημα ο εκλογικός νόμος
Αναλογικότερο εκλογικό νόμο, δικαίωμα ψήφου στα 17, εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας: αυτές είναι μερικές από τις θέσεις των ΑΝΕΛ σχετικά με τις υπό συζήτηση παρεμβάσεις της κυβέρνησης, τόσο στον εκλογικό νόμο, όσο και σε θεσμικά/συνταγματικά ζητήμα, όπως τις ανέπτυξε ο πρόεδρος του κόμματος και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος

Καμμένος υπέρ ψήφου στα 17, εκλογής ΠτΔ από το λαό

 Γεννηματά: Πυροτέχνημα ο εκλογικός νόμος.
 Δ. Κουτσούμπας: Πάγια θέση του ΚΚΕ η απλή και άδολη αναλογική

Αναλογικότερο εκλογικό νόμο, δικαίωμα ψήφου στα 17, εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας: αυτές είναι μερικές από τις θέσεις των ΑΝΕΛ σχετικά με τις υπό συζήτηση παρεμβάσεις της κυβέρνησης, τόσο στον εκλογικό νόμο, όσο και σε θεσμικά/συνταγματικά ζητήμα,

ΗΠΑ: Νέοι κανονισμοί για τη χρήση drones

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν σήμερα τους νέους κανονισμούς για τη χρήση των μικρών, μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones).

Με βάση τους νέους κανονισμούς, που θα τεθούν σε εφαρμογή στα τέλη Αυγούστου, τα μη επανδρωμένα, τηλεχειριζόμενα αεροπλάνα βάρους μικρότερου των 25 κιλών θα επιτρέπεται να πετούν σε ύψος μέχρι 122 μέτρων και με μέγιστη ταχύτητα 161 χιλιομέτρων την ώρα.

Το ελληνικό παράθυρο που επέλεξε η Google για την ανακαίνιση των γραφείων της

Πρόσφατα, ο διάσημος τεχνολογικός κολοσσός Google αποφάσισε να ανακαινίσει τα γραφεία του στη Νέα Υόρκη.
Η διάσημη αμερικάνικη εταιρεία θέλοντας να αναβαθμίσει την αισθητική αξία, αλλά και την ενεργειακή απόδοση των γραφείων της στη Νέα Υόρκη, σε ένα από τα μεγαλύτερα κτίρια της πόλης, χρειαζόταν ένα προηγμένο παράθυρο το οποίο θα ενσωμάτωνε όλα αυτά τα σημαντικά χαρακτηριστικά, όντας ταυτόχρονα στιβαρό και εξαιρετικά ανθεκτικό.

48 ώρες αγωνίας για το deal Σκλαβενίτη - Μαρινόπουλου

Κρίσιμες αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν μέσα στις επόμενες 48 ώρες σχετικά με την πορεία της αλυσίδας σουπερμάρκετ Μαρινόπουλος στην εγχώρια αγορά του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την στιγμή πραγματοποιούνται διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες τράπεζες,