Εξαλλη η Rihanna από τα δάκρυα του Chris Brown για την πρώην...

Μετά τη δριμεία κριτική που δέχθηκε η Rihanna για την επανασύνδεσή της με τον Chris Brown - ο οποίος παραλίγο να την στείλει στον άλλο κόσμο ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό – και ενώ καλά καλά δεν πέρασαν λίγες μέρες που το ζευγάρι είναι πάλι μαζί, ένα νέο επεισόδιο προστέθηκε στον ταραγμένο βίο τους.

Η Νατάσα Καραμανλή με τα παιδιά στον Παρνασό.........

Λάτρεις της οικογένειας και πέραν όλων των σημαντικών αρμοδιοτήτων της ζωής τους η Νατάσα Παζαΐτη και ο Κώστας Καραμανλής θέτουν σε πρωτεύοντα ρόλο την ήρεμη κι ευτυχισμένη ζωή των εννιάχρονων δίδυμων παιδιών τους, Αλίκης και Αλέξανδρου. Ο φωτογραφικός φακός του Hello! συνέλαβε τη Νατάσα Καραμανλή μαζί με τα δίδυμα στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασού..

Eurovision: Ακούστε τα ελληνικά τραγούδια. (Βίντεο)

Για πρώτη φορά σήμερα ακούστηκαν τα τέσσερα ελληνικά κομμάτια, που θα διεκδικήσουν μια θέση στη φετινή Eurovision, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Σουηδία. Σε μια ωραία εκδήλωση στο ξενοδοχείο Semiramis οι οικοδεσπότες..
Δέσποινα Βανδή και Γιώργος Καπουτζίδης παρουσίασαν τα τραγούδια, ενώ ο ελληνικός τελικός θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου. Ακούστε τα κομμάτια…

Υβριδικό αμάξι από την Πεζό-Σιτροέν κινείται με συμπιεσμένο αέρα


Στη μάχη ενάντια στη μόλυνση, αλλά και στην ηχορύπανση, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν εστιάσει εδώ και πολλά χρόνια το ενδιαφέρον τους στα υβριδικά αυτοκίνητα, δηλαδή αυτοκίνητα τα οποία μπορούν χρησιμοποιούν εναλλακτικά μηχανές εσωτερικής καύσης και ηλεκτρική ενέργεια.

Δολοφονήθηκε ηγέτης της αντιπολίτευσης στην Τυνησία Vds

Νεκρός από τα πυρά αγνώστου (ή αγνώστων) έπεσε ένας εκ των ηγετών της αντιπολίτευσης στην Τυνησία.
Ο Τσοκρι Μπελαΐντ, γενικός γραμματέας του αριστερού Δημοκρατικού Πατριωτικού Κόμματος, το οποίο μετείχε στον αντιπολιτευόμενο συνασπισμό του “Λαϊκού Μετώπου”, δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του,

Κύπρος και Ελλάδα στη λίστα των χωρών της CIA – Συνεργάστηκαν για απαγωγές και βασανιστήρια υπόπτων..

Ελλάδα και Κύπρος βρίσκονται στη λίστα των χωρών που συνεργάστηκαν για τις απαγωγές και τα βασανιστήρια, στα οποία προχώρησε η CIA μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με έκθεση από το Open Society Foundation, η CIA είχε βοήθεια στις απαγωγές υπόπτων χωρίς να τηρηθεί καμία νόμιμη διαδικασία, από 54 χώρες, ανάμεσα στις οποίες Ελλάδα και Κύπρος.

At least five dead after quake, tsunami, hit Solomon Islands

...

«Αποφασίζομεν και διατάσσομεν»

Δρόμος χωρίς γυρισμό είναι αυτός που έχει επιλέξει η κυβερνητική πλειοψηφία και ο Αντ. Σαμαράς. Ο εναγκαλισμός της Ν.Δ. με σειρά ακραίων ιδεών και αντιλήψεων και η πρακτική «αποφασίζομεν και διατάσσομεν»

Ρωμανός, Μιχαηλίδης, Μπουρζούκος: "Η ληστεία ήταν συνειδητή επιλογή αντίστασης"

Κείμενο μέσα από τη φυλακή έστειλαν οι συλληφθέντες της ληστείας στην Κοζάνη. Τι γράφουν για την κακοποίησή τους. Χαρακτηρίζουν τη ληστεία ως μέρος της επαναστατικής τους δράσης
news247 Φεβρουάριος 06 2013 09:54
Μήνυμα μέσα από τις φυλακές στέλνουν 3 από τους συλληφθέντες για τη ληστεία στον Βελβεντό Κοζάνης.

Γκλέτσος: Αντίσταση, αλλιώς θα γίνουμε μία φτωχή Τουρκο-γειτονιά

"Ή θα αντισταθούμε ή θα μας τελειώσουν ως Έλληνες και θα μας κάνουν μία φτωχή Τουρκο-γειτονιά", λέει χαρακτηριστικά στον STAR FM 97,1 ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, σχολιάζοντας τους απανωτούς φόρους, αλλά και τις κλιμακωτές μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.

Μαλάλα Γιουσουφζάι: "Ο Θεός μου έδωσε μία καινούρια ζωή"

Τη δημιουργία ενός ταμείου για την επίτευξη του οράματος της, την παροχή εκπαίδευσης σε όλα τα παιδιά, ανακοίνωσε η Πακιστανή μαθήτρια Μαλάλα Γιουσουφζάι, που επέζησε αφού πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τους Ταλιμπάν λόγω της καμπάνιας της. Πρόκειται για την πρώτη συνέντευξη που δίνει μετά την επίθεση που δέχτηκε.

Μεγέθους 8 Ρίχτερ ανοικτά των Νήσων Σολομώντος Σεισμός - «τέρας» στον Ειρηνικό


Ισχυρή σεισμική δόνηση 8 Ρίχτερ σημειώθηκε ανοικτά των Νήσων Σολομώντος στον Ειρηνικό Ωκεανό, την Τετάρτη στις 12:12 τοπική ώρα (03:12 ώρα Ελλάδος)  με αποτέλεσμα να εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι, η οποία ήρθη λίγο μετά.

Σεισμός 5,1 SANTA CRUZ Μέγεθος ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ - 6 Φεβρουαρίου του 2013

Μέγεθος 5,1 M
Περιοχή SANTA CRUZ ΝΗΣΩΝ
Ημερομηνία ώρα 05:01:54.5 UTC 06/02/2013
Τοποθεσία 10,94 S? 165,03 E
Βάθος 10 χιλιόμετρα
Αποστάσεις 91 χιλιόμετρα W Lata

Η Dell επιστρέφει στα χέρια του ιδρυτή της

Εικοσιεννέα χρόνια μετά την ίδρυσή της, ο Michael Dell παίρνει και πάλι στα χέρια του τη νούμερο 3 εταιρεία κατασκευής υπολογιστών στον κόσμο.
Στο σχήμα εξαγοράς μετέχουν, εκτός από τον ιδρυτή της εταιρείας, η επενδυτική εταιρεία Silver Lake και η Microsoft, που με αυτό τον τρόπο αποκτά πρόσβαση στην κατασκευή υπολογιστών, κάτι που επιδίωκε συστηματικά το τελευταίο διάστημα.

Απεργία των υπαλλήλων της ΕΕ κατά των περικοπών

Δύο ημέρες πριν από την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής για τον κοινοτικό προϋπολογισμό οι υπάλληλοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης κήρυξαν 24ωρη απεργία κατά της περικοπής μέρους των προνομίων τους αλλά και της περικοπής του 5% των προσλήψεων στα ευρωπαϊκά όργανα μέχρι το 2017.

Ορκίστηκε η 19η Κνεσέτ του Ισραήλ

Για τους περισσότερους από τους 120 βουλευτές τα έδρανα ήταν οικεία, όμως αυτή τη φορά υπήρχαν ανάμεσά τους και 48 νέοι βουλευτές
Ο ισραηλινός πρόεδρος Σιμόν Πέρες έχει δώσει και επίσημα στον Βενιαμίν Νετανιάχου την εντολή σχηματισμού νέας κυβέρνησης συνασπισμού.