Ρίο ντε Τζανέιρο- Η φτώχεια χτύπησε την Ολυμπιάδα

Ο κυβερνήτης του Ρίο ντε Τζανέιρο κήρυξε χθες την πολιτεία σε κατάσταση οικονομικής έκτακτης ανάγκης, ζητώντας ομοσπονδιακή χρηματοδότηση ώστε η πολιτεία να καλύψει τις υποχρεώσεις της προς τις δημόσιες υπηρεσίες κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, που ξεκινούν στις 5 Αυγούστου.

Όπως τονίζεται, η διοργάνωση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων

EURO 2016: Ιστορική νίκη τις Αλβανίας, σε τελική φάση Euro (1-0) τη Ρουμανία. (Φωτό+Βίντεο)

Η Αλβανία παίρνοντας την πρώτη της νίκη (1-0) στα χρονικά του Euro με «θύμα» της τη Ρουμανία, τερμάτισε 3η στον Α’ όμιλο και έχει ελπίδες να προκριθεί ως μία από τις τέσσερις καλύτερες 3ες που θα προκύψουν από τα υπόλοιπα γκρουπ.
Η ομάδα του Ντε Μπιάζι πατώντας πάνω στις θετικές εμφανίσεις των προηγούμενων δύο αγώνων στη διοργάνωση, κατέστρωσε το τέλειο πλάνο «εξόντωσης» των Ρουμάνων

Η Αργολίδα γιορτάζει. Έφτασε η ώρα του Danaon Cup 2016!

Η Αργολίδα γιορτάζει. Το Danaon Cup 2016-Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων ανοίγει τις πύλες του. Περισσότεροι από 400 αθλητές, προπονητές, συνοδοί θα είναι παρόντες στο σπουδαίο τουρνουά έως το Σάββατο 25 Ιουνίου με στόχο την διασκέδαση, τις παραστάσεις και τις εμπειρίες που θα θυμούνται για μια ζωή.

Αγνοείται παιδάκι στο φαράγγι του Βουραϊκού.. Εντοπίστηκε νεκρό το αγνοούμενο αγόρι (βίντεο)

Μεγάλη επιχείρηση αυτή την ώρα της ΕΜΑΚ στο φαράγγι του Βουραϊκού στο Αίγιο καθώς αγνοείται αγοράκι 7 ετών.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το παιδάκι, μαζί με την οικογένειά του και μία ακόμα οικογένεια φίλων, έκαναν πεζοπορία όταν οι γονείς του, την ώρα που περνούσαν πάνω από τη γέφυρα του Βουραϊκού, συνειδητοποίησαν ότι χάθηκε.

Η αποκαλυπτική Tawny Jordan Η χυμώδης Αμερικανίδα που δεν αγαπάει και πολύ τα ρούχα - Δείτε τις φωτογραφίες

Η Tawny Jordan είναι από τις γυναίκες που δεν μπορείς εύκολα να τις ξεχάσεις. Τα πληθωρικά προσόντα της έχουν κερδίσει το αντρικό κοινό που μπαίνει συχνά πυκνά στον λογαριασμό της στο Instagram τον οποίο φροντίζει να ανανεώνει με ολοένα και πιο σέξι πόζες της.
Η νεαρή Αμερικανίδα δεν αγαπάει και πολύ τα ρούχα και μίας και ο καιρός το επιτρέπει είπε να φορέσει όσα λιγότερα μπορεί.

Η Krystle Lina είναι κορίτσι… που καίει Αθώα και αισθησιακή τρελαίνει το αντρικό μυαλό

Η Krystle Lina είναι μοντέλο και φωτογράφος κι έχει μεγάλη αγάπη στο μπάσκετ. Με προσόντα που δύσκολα μπορείς να αψηφήσεις, η μελαχρινή σεξοβόμβα ξέρει να κάνει τους άντρες να καρφώνουν το βλέμμα τους πάνω της.
Με ταλέντο στις πόζες και με γνώσεις φωτογραφίας, ο λογαριασμός της στο Instagram δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από αποκαλυπτικός.

Η απίστευτη τούμπα του Τζάστιν Μπίμπερ επί σκηνής

Ατύχημα επί σκηνής είχε ο Τζάστιν Μπίμπερ, κατά τη διάρκεια συναυλίας στον Καναδά. Το βίντεο από την απότομη... προσγείωση του νεαρού ποπ σταρ κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Ευτυχώς, ο Μπίμπερ δεν τραυματίστηκε και κατάφερε να συνεχίσει τη συναυλία του.

Η Ava Sambora είναι κορίτσι του καλοκαιριού Δείτε τις φωτογραφίες της

Είναι 18 ετών, κόρη της Ηeather Locklear και του διάσημου κιθαρίστα των Bon Jovi, Richie Sambora και έχει μεγάλο ταλέντο στις πόζες. Η Ava Sambora βαδίζει στα χνάρια της διάσημης μαμά της, η οποία ακολούθησε καριέρα στο μοντέλινγκ και στην ηθοποιία.
Εάν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της στο Instagram που είναι κυρίως με μαγιό, η Ava Sambora είναι κορίτσι του καλοκαιριού και των υψηλών θερμοκρασιών.

Τα εντυπωσιακά όμορφα τοπία της Ιρλανδίας Ταξίδι για φυσιολάτρες στο «Σμαραγδένιο Νησί»

Απόκρημνες ακτές, πράσινα λιβάδια, μεσαιωνικές πόλεις και άγρια φύση αποτελούν έναν συνδυασμό από πολύ καλούς λόγους για να γνωρίσει κανείς την Ιρλανδία. Και αν δεν μπορεί να κάνει αυτό το ταξίδι, πράγμα πιθανό, τότε μια γνωριμία μέσα από φωτογραφίες εξηγεί γιατί αποτελεί αγαπημένο προορισμό και των φωτογράφων.
Μια απομακρυσμένη νησιωτική χώρα στη βορειοδυτική Ευρώπη,

Ο Μπαν Κι Μουν με τους προσκόπους της Μυτιλήνης

Του μικρούς “ήρωες” του Αιγαίου, τους ανιχνευτές προσκόπους της Μυτιλήνης, οι οποίοι προσφέρουν με το δικό τους τρόπο το έργο τους στη στήριξη των προσφύγων συνάντησε ο γ. γ. του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν, που πραγματοποιεί επίσκεψη στο νησί.


Οι πέντε πρόσκοποι, οι οποίοι υποδέχτηκαν τον γ.γ. , χάρισαν στον Μπαν Κι Μουν το,

Στρουθοκάμηλος εμφανίζεται σε κεντρική λεωφόρο και κάνει τη μία σφήνα πίσω από την άλλη (vid) 吉隆坡 - 路上驚見奔跑的~鴕鳥!!

Αυτό που σου επισημαίνουν οι δάσκαλοι οδήγησης αυτοκινήτων είναι να είσαι πολύ προσεκτικός με τα μηχανάκια και ενίοτε και με τα ποδήλατα. Κανείς, όμως, ποτέ δεν σου είπε να προσέχεις τις στρουθοκαμήλους...

Λογικό, διότι και να εμφανιστούν από το πουθενά κι εκεί που δεν το περιμένεις, πηγαίνουν πολύ πιο γρήγορα από ότι το αυτοκίνητό σου.

Τούρκοι συνοριοφύλακες άνοιξαν πυρ κατά Σύρων προσφύγων και σκότωσαν 11 άτομα

Τούρκοι συνοριακοί φρουροί πυροβόλησαν και σκότωσαν τουλάχιστον 11 Σύρους που επιχείρησαν να περάσουν τα σύνορα. Τα περισσότερα από τα θύματα ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας.

Οι πρόσφυγες δέχτηκαν τα πυρά των Τούρκων συνοριοφυλάκων όταν, σύμφωνα με το ΑΠΕ, που επικαλείται το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,

Ημέρα του πατέρα: Η Google τιμά τους μπαμπάδες όλου του κόσμου

Ημέρα του Πατέρα: Ο πρώτος ήρωας του γιου. Η πρώτη αγάπη της κόρης. Όλοι οι μπαμπάδες του κόσμου έχουν σήμερα την τιμητική τους. Η google με το σημερινό doodle της τιμά τους μπαμπάδες.

Βρείτε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις και ευχηθείτε στον μπαμπά σας «Χρόνια πολλά», δώστε του ένα φιλί ή μία τεράστια αγκαλιά.

Οι διεκδικητές του τροπαίου του Copa America Centenario

Στην Ευρώπη όλα κινούνται στους ρυθμούς του EURO 2016, αλλά στη άλλη πλευρά του Ατλαντικού οι φίλαθλοι έχουν συγκεντρώσει την προσοχή τους στο επετειακό Κόπα Αμέρικα, που φιλοξενείται στα γήπεδα της Αμερικής και μπήκε στην τελική ευθεία, με τις 4 ομάδες των ημιτελικών, να προέρχονται από δύο ομίλους της πρώτης φάσης.

Επέστρεψε στις νίκες στην Formula 1 στην πίστα του Μπακού ο Ρόσμπεργκ

Μετά από τρεις αγώνες, ο Νίκο Ρόσμπεργκ επανήλθε στις νίκες στο εφετινό πρωτάθλημα της Formula 1 νικώντας στην πίστα του Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν (πρώτος αγώνας που φιλοξενήθηκε εκεί), στην 5η του νίκη εφέτος. Άνοιξε έτσι πάλι την διαφορά στην βαθμολογία του πρωταθλήματος από τον Χάμιλτον στους 24 βαθμούς. Ήταν πάντως μάλλον ένας ανιαρός αγώνας δίχως μεγάλη δράση.

To «Le Figaro Magazine» ταξιδεύει και φωτογραφίζει την Κρήτη

H Κρήτη ταξίδεψε στη Γαλλία και από εκεί σε όλο τον κόσμο.

Tο «Le Figaro Magazine», ταξίδεψε σε κάθε γωνιά της Μεγαλονήσου και φωτογράφισε τους ανθρώπους και τις ομορφιές της Κρήτης.
Το αποτέλεσμα ήταν ένα δεκασέλιδο αφιέρωμα στην Κρήτη το οποίο μπορείτε να το δείτε και στην ηλεκτρονική έκδοση  του «Le Figaro Magazine» με ακόμη περισσότερες πληροφορίες και ακόμη περισσότερες φωτογραφίες.

Θαρραλέα μητέρα εξουδετέρωσε λιοντάρι και έσωσε τον 5χρονο γιο της

 Το τελευταίο που περιμένει μια μητέρα, τα παιδιά της οποίας παίζουν αμέριμνα στην αυλή του σπιτιού, της είναι να βρεθεί ξαφνικά αντιμέτωπη με ένα λιοντάρι και να πρέπει να το εξουδετερώσει για να σώσει τη ζωή των απογόνων της.

Κι όμως... Το παραπάνω ατυχές περιστατικό συνέβη σε μια γυναίκα από το δυτικό Κολοράντο, η οποία είδε το ένα από τα δύο της παιδιά, ένα πεντάχρονο αγοράκι,

Η Συμφωνική Ορχήστρα της Εθνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης της Αλβανίας στα Ιωάννινα

Για μια συναυλία έρχεται στα Ιωάννινα η διεθνούς φήμης Συμφωνική Ορχήστρα της Εθνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης της Αλβανίας. Η συναυλία θα δοθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 21:00 στο Υπαίθριο Θέατρο της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών.

Η Ρωσία αποκτάει τη δική της Disneyland

O Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε το πράσινο φως και το "παραμύθι" θα αρχίσει να ανοικοδομείται στην περιοχή Καλούγκα, 200 χιλιόμετρα μακριά από τη Μόσχα.

Στην παράδοση των θεματικών πάρκων του αμερικανικού κολοσσού ψυχαγωγίας, της Disney, η κατασκευή για τον "Μαγικό Κόσμο της Ρωσία" εγκρίθηκε από τις ρωσικές αρχές με την κατασκευή να ξεκινάει μέσα στο 2017.

EURO 2016: ο Κριστιάνο δεν σκόραρε και η Πορτογαλία έμεινε στο μηδέν με την Αυστρία

Μοιάζει "καταραμένη" η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο, που έμεινε σε δεύτερο ματς δίχως νίκη, απέναντι στην Αυστρία. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έπαιξε μονότερμα (23 τελικές), είχε 2 δοκάρια, χαμένο πέναλτυ με τον Κριστιάνο, που δεν μπόρεσε με κανένα τρόπο να νικήσει τον τερματοφύλακα της αντιπάλου του.