Ο Τσίπρας εγκαινιάζει τον περιφερειακό διάλογο από τα Ιωάννινα

Με την συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα θα αρχίσουν οι εργασίες της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στα Ιωάννινα.
Ο Τσίπρας εγκαινιάζει τον περιφερειακό διάλογο από τα Ιωάννινα

Διεθνής Αμνηστία: Να σταματήσει η παράνομη αστυνομική βία στις διαδηλώσεις

Την ανησυχία της για τις αναφορές σχετικά με την υπερβολική χρήση βίας και την κακή χρήση των «λιγότερο θανατηφόρων όπλων» κατά διαδηλωτών, την κακομεταχείριση περαστικών και τις επιθέσεις εναντίον φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφων από μέλη των σωμάτων ασφαλείας κατά τη διάρκεια και τη λήξη των διαδηλώσεων στην Αθήνα στις 13 και στις 17 Νοεμβρίου 2014 εκφράζει η Διεθνής Αμνηστία.

«Λουκέτο» στη χώρα: 24ωρη γενική απεργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα την Πέμπτη

Γενική πανεργατική 24ωρη απεργία έχουν προκηρύξει για μεθαύριο Πέμπτη τα συνδικάτα του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, αντιδρώντας στις «πολιτικές της λιτότητας» και στις προβλέψεις του νέου προϋπολογισμού.

Στο σταθμό «Κορυδαλλός» έφτασε ο μετροπόντικας

Στο Σταθμό «Κορυδαλλός» έφτασε σήμερα ο μετροπόντικας, έχοντας κατασκευάσει συνολικά 2,110 μέτρα σήραγγας της επέκτασης της Γραμμής 3 «Αγία Μαρίνα – Δημοτικό Θέατρο» (μήκους 7,6 χλμ. σήραγγας, με 6 σταθμούς).

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο δώρο στο Παρίσι από τον Πούτιν

Τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει οι τοπικές επιχειρήσεις γύρω από την περίφημη «Νotre Dame De Paris» δυστυχώς δεν επέτρεπαν την αγορά του παραδοσιακού δέντρου που βάζει τα γιορτινά του, όπως κάθε χρόνο, έξω από την Παναγία των Παρισίων - Τη λύση έδωσε η χώρα του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου

Για τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη μίλησε ο Πάπας στην Ευρωβουλή!

«Η Ευρώπη χρειάζεται φροντίδα, να υπερασπίζεται και να προστατεύει τον κάθε άνθρωπο, κάθε άνδρα και γυναίκα»
Επίσημη επίσκεψη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο πραγματοποίησε ο Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος απευθύνθηκε στην ολομέλεια του Σώματος,

Φέργκιουσον- Αθώος ο αστυνομικός που σκότωσε τον Μάικλ Μπράουν ( picture+video )

Άγρια επεισόδια ξέσπασαν στο Φέργκιουσον του Μιζούρι μετά την ανακοίνωση της μη παραπομπής σε δίκη του αστυνομικού που δολοφόνησε τον 18χρονο αφροαμερικανό Μάικλ Μπράουν.