Miley Cyrus: Το πιο άτακτο κορίτσι του Χόλιγουντ είναι έγκυος

Τη γνωρίσαμε σαν ένα γλυκό και πανέμορφο κορίτσι, που υποδυόταν τη Hannah Montana, ωστόσο μέσα στα επόμενα χρόνια την είδαμε να αλλάζει και να μεταμορφώνεται σε μια φλογερή και πολύ εκκεντρική γυναίκα.

Ο λόγος για τη Miley Cyrus, η οποία μετά τις εκκεντρικές εμφανίσεις της επί σκηνής, τις καταχρήσεις και τις πολύ κακές συναναστροφές, αποφάσισε να τα ξαναβρεί με τον πρώην της Liam Hemsworth

Στις Κάννες ο George Clooney με την Amal Alamuddin!

Στη Γαλλία για το «Φεστιβάλ των Καννών» βρέθηκε ο George Clooney με τη σύζυγό του Amal Alamuddin.

Οι παπαράτσι «τσάκωσαν» το ζευγάρι την ώρα που έφτανε στο ξενοδοχείο «Eden Roc», με την 38χρονη δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων να μαγνητίζει τα βλέμματα όλων τόσο με το στιλ της όσο και με την αδυνατισμένη της σιλουέτα.

Το «φτωχό μοντέλο» που προδόθηκε από το Facebook

Η 32χρονη Carina Reid που ζούσε σε ένα διαμέρισμα στο Δυτικό Λονδίνο και δηλώνει μοντέλο και αισθητικός είχε βρει τον τρόπο να εξασφαλίζει κρατικά προνόμια όπως επίδομα στέγασης και ειδικά πλεονεκτήματα στους φόρους δηλώνοντας οικονομικά ασθενής, ακόμη και ότι δεν είχε χρήματα για να φάει.
Στην πραγματικότητα, ξόδευε τα χρήματα που είχε σε πολυτελείς διακοπές και ακριβά ρούχα. Σύμφωνα με την Daily Mail,

Έτσι διατηρείται σε φόρμα η Jennifer Lopez Τι αποκάλυψε ο personal trainer της τραγουδίστριας

Η Jennifer Lopez έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της σόουμπιζ, αλλά για να το διατηρήσει εργάζεται πολύ σκληρά, όπως αποκαλύπτει ο γυμναστής της, David Kirsch.

Τα αγγελικά οπίσθια της Vita Sidorkina Δείτε το πολλά υποσχόμενο μοντέλο της Victoria’s Secret

Η Vita Sidorkina τα έχει όλα. Αγγελικό πρόσωπο και θεϊκό κορμί. Η 22χρονη καλλονή από τη Ρωσία και αγγελάκι της Victoria's Secret είναι ένα από τα νέα, σχετικά, «αστέρια» της Victoria’s Secret.
Ξεκίνησε την καριέρα της από τις πασαρέλες της Μόσχας στα 16 της χρόνια. Το μεγάλο της ατού είναι τα καλογυμνασμένα της οπίσθια τα οποία συνηθίζει να υπερτονίζει στις φωτογραφίσεις της δίνοντας πάντα τον καλύτερό της εαυτό.

Το sex toy της Paltrow για γερά πορτοφόλια

Η Gwyneth Paltrow έχει δημιουργήσει ένα lifestyle ιστότοπο όπου μεταξύ άλλων μπορεί κανείς να βρει μία λίστα με «Όχι και τόσο συνηθισμένα sex toys».
Εκεί κανείς μπορεί να βρει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων για να κάνει την ερωτική του ζωή πιο… πικάντικη. Ανάμεσά τους υπάρχουν και κάποια που για να τα αποκτήσεις πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Η Socialab αναλαμβάνει την digital παρουσία της Dodekanisos Seaways

Η Dodekanisos Seaways, η μεγαλύτερη ναυτιλιακή των Δωδεκανήσων και νησιών Βορείου- Βορειοανατολικού Αιγαίου, αναθέτει την digital εκπροσώπηση της στην Socialab, μετά από σχολαστική έρευνα αγοράς. Ο σκοπός της συνεργασίας αυτής, είναι να επεκταθεί η online παρουσία της Dodekanisos Seaways στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πλέοντας δυναμικά και μέσα στα digital δρώμενα.

Κινηματογραφικές πρεμιέρες- - Οι ταινίες της εβδομάδας

Αρκετές επιλογές δίνει η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα, καθώς πρεμιέρα κάνει η κινηματογραφική μεταφορά του δημοφιλούς βίντεοπαιχνιδιού «Angry Birds», τη βιογραφία μίας μαθηματικής ιδιοφυΐας, καθώς και τρία ντοκιμαντέρ, μεταξύ των οποίων και η νέα δουλειά του Άρη Χατζηστεφάνου.

Ήρθε η μεγάλη αλλαγή στο Instagram Παρελθόν το καφέ λογότυπο και το μπλε περίγραμμα

Το Instagram άλλαξε, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις από τους χρήστες που δηλώνουν ότι προτιμούσαν την παλιά εμφάνιση.
Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο προχώρησε σε έναν επανασχεδιασμό και άλλαξε εντελώς στυλ τόσο όσον αφορά το λογότυπό του, όσο και ως προς την εσωτερική του εικόνα. Η πιο μεγάλη αλλαγή φαίνεται ήδη από το λογότυπο. καθώς το παλιό καφέ-κρεμ με το σχέδιο της φωτογραφικής μηχανής έχει αντικατασταθεί με ένα πολύχρωμο που τραβάει αμέσως τα βλέμματα.

Πηγές Ευρωζώνης: Συνολική συμφωνία- πακέτο στο Eurogroup της 24ης Μαΐου

Την πεποίθηση ότι με «σκληρή δουλειά», ως το Eurogroup της 24ης Μαΐου θα μπορούσε να υπάρξει συνολική συμφωνία-πακέτο για την αξιολόγηση, τον ρόλο του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα και για το χρέος, εξέφρασαν σήμερα πηγές της ευρωζώνης από τις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι θεσμοί αναμένεται να ανακοινώσουν εντός των επομένων ημερών την ολοκλήρωση της

Στη φυλακή ο Γαρδέλης για προσβολή της δημοσίας αιδούς που έζησε στην Κωνσταντινούπολη

Στη φυλακή βρέθηκε ο Σταμάτης Γαρδέλης για προσβολή της δημοσίας αιδούς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε γιαυτή την εμπειρία του στο περιοδικό  «Εγώ Weekly».
Πώς συνέβη αυτό;
«Πριν από χρόνια είχαμε πάει με ένα συνάδελφο στην Κωνσταντινούπολη με αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή θέλαμε να κάνουμε την ανάγκη μας. Κάναμε μια παράκαμψη, βγήκα από το αμάξι και πήγα πίσω από ένα δέντρο.

Την καταδίκη του ζεύγους Παπαντωνίου για το πόθεν έσχες ζητά η αντιεισαγγελέας του ΑΠ

Να απορριφθεί η αίτηση με την οποία ο τέως υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του  ζητούν την αναίρεση της απόφασης με την οποία τους έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης 4 ετών για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες του  έτους 2008, εισηγήθηκε στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου η αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ξένη Δημητρίου.

Τζορτζ Κλούνεϊ: Δεν θα υπάρξει Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ

Ο αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζορτζ Κλούνεϊ προέβλεψε σήμερα, από τις Κάννες, ότι «δεν θα υπάρξει Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ» στις ΗΠΑ, ενώ επέρριψε ευθύνες στα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για την υψηλή δημοτικότητα που απολαμβάνει ο δισεκατομμυριούχος, καθώς «δεν του υποβάλλουν τις σωστές ερωτήσεις».
«Δεν θα υπάρξει πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Ιωνάς Νικολάου για Βγενόπουλο: Ο κλοιός αρχίζει σιγά-σιγά να σφίγγει

Στο πλαίσιο προσπαθειών «είτε πολιτικοποίησης, είτε υπόσκαψης των δικαστικών διαδικασιών για την κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας», εντάσσει η κυπριακή κυβέρνηση τις πρόσφατες ενέργειες του Ανδρέα Βγενόπουλου.
Μιλώντας στο ΡΙΚ, ο υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου, δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει οποιοδήποτε ενδεχόμενο παρακώλυσης των διαδικασιών, που βρίσκονται σε εξέλιξη ή παρέμβασης στο ανακριτικό έργο.

Το πλοίο της Ειρήνης στον Πειραιά Αντιπροσωπεία ακτιβιστών επισκέφθηκε το δημαρχείο Περάματος

«Είναι μεγάλη τιμή που αντιπροσωπεία από το πλοίο της Ειρήνης επισκέπτεται σήμερα το Πέραμα, μια πόλη που γεννήθηκε από την προσφυγιά. Είσαστε οι πρεσβευτές του μεγαλύτερου μηνύματος που αφορά την ειρήνη αλλά και την αλληλεγγύη των προσφύγων». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, το μεσημέρι ο δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης, υποδεχόμενος στο δημαρχείο αντιπροσωπεία του πλοίου της Ειρήνης,

Hyperloop: Μεταφορές με ταχύτητα έως και 1.200 χλμ. την ώρα

Μία άκατος στο μέγεθος ενός αυτοκινήτου, η οποία τροφοδοτείται από ηλεκτρομαγνήτες, πραγματοποίησε πρόσφατα την πρώτη της επιτυχημένη δοκιμαστική διαδρομή, ταξιδεύοντας με τουλάχιστον 160 χιλιόμετρα την ώρα μέσα από την έρημο της Νεβάδα των ΗΠΑ. Η εταιρεία Hyperloop One, που ανέπτυξε το σύστημα hyperloop επιδιώκει να δημιουργήσει έναν εναλλακτικό τρόπο με τον οποίο, μελλοντικά,

Ντάισελμπλουμ: Ο ελληνικός πλούτος είναι κρυμμένος ή έχει μεταφερθεί στο Λονδίνο

«Το πιο λυπηρό πράγμα για την Ελλάδα είναι ότι υπάρχει πολύς πλούτος, αλλά είναι κρυμμένος ή έχει μεταφερθεί στο Λονδίνο», τόνισε ο  επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ απόψε απαντώντας σε ερωτήσεις στο Oxford Union, το φόρουμ διαλόγου του πανεπιστημίου της Οξφόρδης.
Όπως είπε ο κ. Ντάισελμπλουμ ήρθε η ώρα να ανοίξει στο Eurogroup το θέμα της ελάφρυνσης του ελληνικού δημόσιου χρέους

ΤΤΙΡ - ΕΕ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο

Ο 13ος γύρος των μυστικών διαπραγματεύσεων για τη Συμφωνία Διατλαντικού Εμπορίου και Επενδύσεων, γνωστή και ως ΤΤΙΡ («Transatlantic Trade and Investment Partnership») μεταξύ ΗΠΑ και Ε.Ε., ολοκληρώθηκε στις 29 Απριλίου στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με την Κομισιόν, αυτός ο γύρος «σηματοδότησε την έναρξη μιας περιόδου εντατικοποιημένων διαβουλεύσεων»,

Ο χλιδάτος «χρηματιστής» και η παγίδα αξίας 60 εκατ. ευρώ σε διάσημο εφοπλιστή

Χειροπέδες στους "αρχιτέκτονες" της πυραμίδας
Τα κέρδη πολλαπλασιάζονται και μαζί με το κεφάλαιο προσεγγίζουν τα 500 εκατομμύρια ευρώ!
Τρανταχτά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου συγκαταλέγονται στη λίστα με τα θύματα του κυκλώματος του πανούργου «χρηματιστή», ο οποίος υπόσχονταν επενδύσεις με υψηλές αποδόσεις στους πελάτες τους.
Ένας γνωστός Έλληνας εφοπλιστής μάλιστα πείστηκε, από το 47χρονο αρχηγικό μέλος της οργάνωσης από την Αγία Παρασκευή, να του εμπιστευτεί 60 εκατ. ευρώ,