Μαθητές από την Κρήτη εκτόξευσαν δορυφόρο και κέρδισαν ευρωπαϊκό διαγωνισμό

Η έλλειψη κονδυλίων είναι ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς της επιστημονικής έρευνας στην Ελλάδα. Αυτό όμως δεν σταμάτησε τους μαθητές του Λυκείου Βιάννου από την Κρήτη, να κατασκεύασουν ένα δορυφόρο για τον οποίο μάλιστα βραβεύτηκαν γι΄ αυτό σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Planet Stars Fashion: Αέρινα τοπ, φορέματα και φουλάρια με prints: Τα must ρούχα & αξεσουάρ για να υιοθετήσετε το στυλ και να γίνετε ένα Bohemian girl (φωτό)

Αέρινα τοπ, φορέματα και φουλάρια με prints, τσάντες με χάντρες και πολύχρωμα πέδιλα εισβάλλουν στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα.

Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014: ΓΚΑΝΑ - ΗΠΑ 1-2 Το American... dream της πρόκρισης! (vid+pics)

 Το dream της πρόκρισης στους «16» του Mundial σε έναν όμιλο με φαβορί τις Γερμανία-Πορτογαλία, είναι American μετά το 2-1 των ΗΠΑ επί της Γκάνας σε ένα ματς με επική έναρξη και φινάλε-θρίλερ.

Και γιατί λέμε επική αρχή και φινάλε-θρίλερ… Διότι πολύ απλά οι Αμερικανοί προηγήθηκαν στα 29 δεύτερα, ισοφαρίστηκαν στο 83' και στο 86' είδαν τον Μπρουκς να εξελίσσεται σε χρυσή αλλαγή και να διαμορφώνει το τελικό 2-1 υπέρ των ΗΠΑ.

Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014: Γερμανία Οι «αετοί» διέσυραν την Πορτογαλία με 4-0 (vds+pics)

Το 100ο ματς των Γερμανών σε Mundial – η πρώτη ομάδα που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό - δεν ήταν απλά νικηφόρο, αλλά θριαμβευτικό. Οι «αετοί» διέσυραν την Πορτογαλία με 4-0ξεκινώντας εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις τους στο Mundial της Βραζιλίας - σε αντίθεση με τους Ίβηρες που απογοήτευσαν - κι έδειξαν ότι δικαίως συγκαταλέγονται στα φαβορί για κατάκτηση της κούπας.