Τσακνής και Ταγματάρχης στην ΕΡΤ

Είναι οριστικό. Ο Διονύσης Τσακνής θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ και ο Λάμπης Ταγματάρχης ο νέος διευθύνων σύμβουλος. Στο ΔΣ θα συμμετέχουν ακόμη, ο  Νίκος Τρανός και η  Έλλη Παπακωνσταντίνου.

Συγκέντρωση της ΠΟΣΠΕΡΤ τη Δευτέρα στο Ραδιομέγαρο

Στις 11 Μαΐου ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00 Καλούμε όλους τους αγωνιζομένους εργαζόμενους της ΕΡΤ στα γραφεία της ΠΟΣΠΕΡΤ – ΕRTOPEN, ώστε να μπούμε στο ραδιομέγαρο και να απαιτήσουμε να ενταχτούμε στο πρόγραμμα της εργασίας μας, αφού και με την βούλα το δικαιούμαστε από τις 30/4/2015.

Παπαδόπουλος:Η Forthnet συζητά την έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου ύψους 100 εκ. ευρώ

Ο μεγαλύτερος πάροχος συνδρομητικής τηλεόρασης, επιταχύνει τις εξελίξεις, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με τις πιστώτριες τράπεζες για το θέμα της αναχρηματοδότησης,  είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet, Πάνος Παπαδόπουλος,  στο Bloomberg. Η Forthnet, η οποία έχει δεχτεί δύο ξεχωριστές προσφορές, μία από την Deutsche Telekom AG

Μόλις 30 εκατ. ευρώ η αξία του MEGA!

Με 30 εκατομμύρια ευρώ όποιος θέλει αγοράζει το MEGA. Η πραγματική αξία του πρώην μεγαλύτερου τηλεοπτικού σταθμού της χώρας έχει υποχωρήσει στα 30 εκατ. ευρώ και στην περίπτωση που δεν θα βρουν οι υφιστάμενοι μέτοχοι του Τηλέτυπου, υπάρχει η δυνατότητα για την είσοδο νέων μετόχων, είτε στη σχεδιαζόμενη αύξηση κατά 15 εκατομμύρια ευρώ.

Μελέτες αποκαλύπτουν: Η μεσογειακή διατροφή παραμένει κορυφαία στην πρόληψη του καρκίνου

Έχουν περάσει ήδη σχεδόν 70 χρόνια ερευνών και όπως αποδεικνύεται, η μεσογειακή διατροφή παραμένει κορυφαία στην πρόληψη του καρκίνου και των καρδιαγγειακών νοσημάτων.
Θα μπορούσε η μεσογειακή διατροφή να αποτελέσει τον κύριο μηχανισμό πρόληψης των καρδιαγγειακών νοσημάτων και του καρκίνου;

Κουρκουμάς ή κιτρινόριζα ως αντιφλεγμονώδες, αντικαρκινικό, για τον διαβήτη, την χοληστερινη, το Αλτσχάιμερ, την ακμή, τις πανάδες

Πρόκειται για ένα  ριζωματοειδές πολυετές φυτό, προέρχεται από την τροπική Νότιο Ασία και το κύριο συστατικό της κιτρινόριζας είναι η κουρκουμίνη.
Το μπαχαρικό, προέρχεται απο το ρίζωμα του φυτου Curcuma longa, που ανηκει στην οικογένεια των Ζιγγιβεριδων (συγγενης δηλαδη και του τζιντζερ), και είναι ιθαγενές της Νοτιο-Ανατολικης Ασιας..

Μ.Βρετανία: Πολιτικός σεισμός μετά τον θρίαμβο Κάμερον - Παραιτήθηκαν Μίλιμπαντ, Κλεγκ και Φάρατζ ( picture+video )

Ανατρέποντας όλες τις δημοσκοπήσεις, το Συντηρητικό Κόμμα της Βρετανίας & ο Ντέιβιντ Κάμερον είναι ο αδιαμφισβήτητος νικητής των εκλογών.
Τα αποτελέσματα στη βρετανία φέρνουν σημαντικές παραιτήσεις στις ηγεσίες των κομμάτων.

Ο Πάπας μαθαίνει μπάσκετ, παίζει την μπάλα στα δάχτυλα και αποκτά τη δική του φανέλα! Το βίντεο της ημέρας

Τη γνωριμία του με ένα καθαρά αμερικάνικο άθλημα έκανε ο Πάπας Φραγκίσμος στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό.
Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα «The Harlem Globetrotters» από το Χάρλεμ της Νέας Υόρκης τον επισκέφθηκε και προς αναταπόδοσιν της θείας χάρης που έλαβε, του έμαθε και μερικά κολπάκια με την μπάλα.

Και... δίκτυο κινητής τηλεφωνίας από την Google

Τη νέα της υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας και mobile internet ανακοίνωσε η Google, η οποία ουσιαστικά γίνεται πάροχος κινητής τηλεφωνίας και υπόσχεται καλύτερες χρεώσεις.
Σύμφωνα με το BBC, Η εταιρία θα ενοικιάσει δυνατότητες για συνδέσεις φωνής και δεδομένων από τους παρόχους Sprint και T-Mobile, ενώ θα χρησιμοποιήσει WiFi hotspots.

Η άνοδος της θερμοκρατίας θέτει σε κίνδυνο 16% των βιολογικών ειδών

Η ανθρώπινη δραστηριότητα απειλεί να αποδεκατίσει το ένα στα έξι βιολογικά είδη στον πλανήτη, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο τελευταίο τεύχος της επιθεώρησης «Science». Ο υφηγητής Οικολογίας στο Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ, Μαρκ Έρμπαν, υπέβαλε σε προσομοίωση 131 διαφορετικές μελέτες για εξαφάνιση βιολογικών ειδών,

Νέες ενημερώσεις από τo Google+Collections

Τη διάθεση του Google+ Collections, ενός νέου χαρακτηριστικού που ενσωμάτωσε στην υπηρεσία της και το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν φωτογραφίες, άρθρα και άλλο περιεχόμενο που σχετίζεται με ένα συγκεκριμένο θέμα, όπως ταινίες και φαγητό, ανακοίνωσε το Google+.

Την πρώτη ΜΟΜΑ εγκαινίασε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος στο 747 ΕΤΜΧ της Σχολής Μηχανικού στο Λουτράκι. (Φωτό+Βίντεο)

O ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, παρέστη στην τελετή ενεργοποίησης-λειτουργίας της Διακλαδικής Διοίκησης Κατασκευής Έργων Ειδικού Σκοπού «ΔΕΙΝΟΚΡΑΤΗΣ», με επιχειρησιακό τίτλο «ΔΙΔΕΡΓΩΝ», που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Μηχανικού και του 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού (747 ΕΤΜΧ),

Eξι τραυματίες, ο ένας σοβαρά, είναι ο απολογισμός της πυρκαγιάς που ξέσπασε το πρωί στα διυλιστήρια των Ελληνικών Πετρελαίων στον Ασπρόπυργο.

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής στα διυλιστήρια Ασπροπύργου, η οποία κατασβέστηκε σε μικρό χρονικό διάστημα με ίδια μέσα της επιχείρησης παρά το γεγονός ότι και δυνάμεις της πυροσβεστικής είχαν σπεύσει στο σημείο.

Εκλογές στη Βρετανία: Θρίαμβος Κάμερον και στο βάθος δημοψήφισμα για την ΕΕ...Election results: Conservatives on course for majority


Μεγάλη νίκη των Συντηρητικών στις βουλευτικές εκλογές της Μεγάλης Βρετανίας. Σε δύσκολη θέση ο Μίλιμπαντ μετά τη συντριβή των Εργατικών. Πολύ πιθανό πλέον το δημοψήφισμα για την παραμονή της χώρας στην ΕΕ

Στις 20 μονάδες η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ

Διαφορά 20,2 μονάδων ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ δίνει δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το SBC. Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 36,7%, η ΝΔ 16,5%, το Ποτάμι 6,1%, η Χρυσή Αυγή 5,4%, το ΚΚΕ 3,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 3,1%, το ΠΑΣΟΚ 2,5%.

Επίθεση σε Σαμαρά στις Σέρρες. Αποδοκιμασίες από αγρότες..."Είσαι αλήτης, ήρθαμε στην Κηφισιά να σε δούμε κι εσύ μας έπνιξες στα χημικά"

 Η αξιωματική αντιπολίτευση δε θα ψηφίσει τη φορολογία των επιδοτήσεων, μέτρο που είχε όμως αποφασιστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση Ν.Δ- ΠΑΣΟΚ. Επεισόδια με αγρότες, που διαμαρτύρονταν γιατί είχαν καθυστερήσει επί πρωθυπουργίας Σαμαρά οι αποζημιώσεις για τη χαλαζόπτωση. Επίσκεψη στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές