Τσίπρας στη Μέρκελ: Τέλος στην καταστροφική 5ετία, λύση για τις γερμανικές επανορθώσεις, δικαστική συνδρομή για Siemens ΒΙΝΤΕΟ

Θέμα κατοχικού δανείου για λόγους πρωτίστως ηθικούς αλλά και τη δικαστική συνδρομή της γερμανικής κυβέρνησης ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη για τα πεπραγμένα της Siemens έθεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με την Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ.

Kurier: Η Ελλάδα πόλος έλξης για τους Αυστριακούς τουρίστες

«Σε πείσμα της συζήτησης περί κρίσης, η Ελλάδα προσελκύει τους Αυστριακούς για τουρισμό περισσότερο από ποτέ», επισημαίνει σε δημοσίευμά της, με τίτλο «Οι Αυστριακοί είναι νησιώτικος λαός», η αυστριακή εφημερίδα “Kurier”, παραθέτοντας δηλώσεις εκπροσώπων της αυστριακής τουριστικής αγοράς, στις οποίες επισημαίνεται, ότι η Ελλάδα θα καταγράψει φέτος ένα νέο ρεκόρ αφίξεων.

Πάνος Σκουρλέτης και Δημήτρης Σταμάτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους "στον ενικό" με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Απόψε στις 11:30 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» και στο STAR, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πάνος Σκουρλέτης και ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης. 

Με τα "επίμαχα" συμφωνητικά απαντά ο Κατρούγκαλος, καταθέτει αγωγή κατά "Βήματος" και "Bild"

Σε άσκηση αγωγής κατά της εφημερίδας "Το Βήμα", του δημοσιογράφου Βασίλη Χιώτη και της "Bild", προχωρά  ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος.

Deutsche Welle: Ο Νίκος Κοτζιάς υπογραμμίζει τη φιλία με τη Γερμανία

Με στόχο την αποκλιμάκωση των διμερών εντάσεων και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας, πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο η συνάντηση των υπ. Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και Φρανκ Βάλτερ Στάινμαϊερ.

H επίσκεψη Τσίπρα κυριαρχεί στον γερμανικό Τύπο

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο και η συνάντησή του απόψε στις 17:00(τ.ώρα.) με την Καγκελάριο 'Αγκελα Μέρκελ απασχολεί σήμερα το σύνολο του γερμανικού Τύπου. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Bild κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο γραμμένο στα γερμανικά και στα ελληνικά, με τον τίτλο «Καλωσήρθατε στη Γερμανία, κ. Τσίπρα» και υπότιτλο «Ακριβή μου Ελλάδα: 50 λόγοι για τους οποίους μας είναι αγαπητοί οι Έλληνες».

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου βουλευτής ΑΚΕΛ: Ο Βγενόπουλος προστατευόταν από τον Σαμαρά (Video)

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, βουλευτής του ΑΚΕΛ, υποστήριξε σε τηλεοπτική εκπομπή πως υπουργός της κυπριακής κυβέρνησης τής εκμυστηρεύθηκε πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος προστατευόταν από τον Αντώνη Σαμαρά.

Με κοστολογημένες μεταρρυθμίσεις στο Βερολίνο ο Τσίπρας

O πρωθυπουργός θα κάνει μια πρώτη παρουσίαση της λίστας που αποφασίστηκε στην οχταμερή συνάντηση των Βρυξελλών - Πυρετώδεις οι διαβουλεύσεις με το οικονομικό επιτελείο - Στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας η συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ 
Το πρώτο κρας-τεστ για τον κατάλογο των μεταρρυθμίσεων τον οποίο δεσμεύθηκε να

Προβάδισμα τίτλου για την Μπαρτσελόνα μετά τη νίκη στο clasico

Στους τέσσερις βαθμούς η διαφορά από τη δεύτερη Ρεάλ με τα γκολ των Ματιέ και Σουάρες
Προβάδισμα τίτλου πήρε η Μπαρτσελόνα, η οποία ήταν η μεγάλη νικήτρια του «clasico» στο «Καμπ Νου», αυξάνοντας τη διαφορά από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης στου 4 βαθμούς.

Με 3-0 επί της Κέρκυρας πιο κοντά στον τίτλο ο Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι έκρυψαν την μπάλα (στο α’ μέρος) με ηγέτη τον Τσόρι και σκόρερ τον Αργεντινό, τον Μποτία, και τον Χάρα
Σε μια από τις πιο χορταστικές φετινές του εμφανίσεις ο Ολυμπιακός ήταν για μεγάλο διάστημα απολαυστικός κόντρα στην Κέρκυρα.