Περίεργη ασυλία για φοροφυγάδες

Απόφαση «βόμβα» του Συμβουλίου της Επικρατείας τινάζει στον αέρα τους αναδρομικούς ελέγχους στις λίστες φοροδιαφυγής, κρίνοντας αντισυνταγματικές τις συνεχείς παρατάσεις στην παραγραφή του φορολογικών παραβάσεων.

Eπιτέλους... τέλος...Εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας από τον λαό

Η κατάργηση του νόμου περί ποινικής ευθύνης των υπουργών και της ασυλίας των πολιτικών ταγών, μετουσιώθηκε από λόγια σε πρόταση.

Ο νόμος Βενιζέλου που -μέχρι σήμερα- κάλυπτε την πολιτική διαφθορά, κόντρα στο περί δικαίου αίσθημα και στις κορόνες διαφάνειας που λειτουργούν ως μηχανισμός εκτόνωσης της κοινωνικής κατακραυγής, μπαίνει πλέον στο δημόσιο διάλογο για τη συνταγματική αναθεώρηση προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης του κράτους δικαίου.

Φωτογραφία από το διάστημα: Η φωτιά στη Χίο

Μία εικόνα ισούται χίλιες λέξεις.

Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία έδωσε μία φωτογραφία στη δημοσιότητα από την φωτιά που κατακαίει από χθες τα ξημερώματα δασική έκταση στη Χίο.

Μήνυμα ενότητας από τον Σάντερς στο συνέδριο

Η πρώτη ημέρα του Συνεδρίου των Δημοκρατικών ήταν ημέρα Μπέρνυ Σάντερς. Ο μέχρι πρότινος συνδιεκδικητής του χρίσματος γνώρισε την αποθέωση από το σύνολο των εκλεκτόρων οι οποίοι επί 6 περίπου λεπτά των επευφημούσαν συνεχώς.

Η ομιλία της Μισέλ στο συνέδριο των Δημοκρατικών που συγκίνησε τον Ομπάμα

Η ομιλία της Μισέλ στο συνέδριο των Δημοκρατικών που συγκίνησε τον ΟμπάμαΗ Μισέλ Ομπάμα ξέρει να συγκεντρώνει τα βλέμματα και να κερδίζει τις εντυπώσεις κι αυτό έκανε, για μια ακόμη φορά, με την ομιλία της στο συνέδριο των Δημοκρατικών, «αναγκάζοντας» τον πρόεδρο των ΗΠΑ και σύζυγό της, να «υποκλιθεί» και να δηλώσει δημόσια το πόσο την αγαπάει.