Φόβος για τρομοκρατικό χτύπημα στο αμαρτωλό show της Victoria's Secret (foto vds)

Aνησυχία και φόβοι για ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα φέρεται να έχει προκαλέσει η απόφαση της εταιρίας Victoria's Secret να μεταφέρει το ετήσιο lingerie show από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι.
Δημοσιεύματα στο βρετανικό Τύπο αναφέρουν ότι εκπρόσωποι της Victoria's Secret καθυστέρησαν να αποκαλύψουν την νέα τοποθεσία του show για το 2016 για να μην γίνει στόχος πιθανής τρομοκρατικής επίθεσης.

Ο Βέρνερ Χέρτζογκ μας καλεί σε ένα κολαστήριο, αυτό της φύσης Foto-Vds.

Η ιστοσελίδα Indiewire γράφει μια ελεγεία για το νέο, πολυαναμενόμενο, δημιούργημα του εμβληματικού Γερμανού κινηματογραφιστή Βέρνερ Χέρτζογκ. "Δημιουργός με την ξεχωριστή αυστηρή φωνή, μεγάλη δύναμη στο παγκόσμιο σινεμά τα τελευταία 50 χρόνια, σφυρηλάτησε τον μύθο του πεθαίνοντας στα γέλια" γράφει για τον άντρα που μας καλεί με αφορμή ακόμη ένα ιδιότυπο ντοκιμαντέρ στην "κόλαση" μας.

Σας μοιάζει χοντρή; Η παράνοια πίσω από τον αποκλεισμό της Μις Ισλανδία για «περιττά κιλά»

H Miss Iceland για το 2015, Arna Ýr Jónsdóttir, δεν περίμενε ότι θα της συμβεί κάτι τέτοιο. Ωστόσο, μετά από όσα συνέβησαν στο Λας Βέγκας η 20χρονη καλλονή από τη μακρινή Ισλανδία αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τα καλλιστεία Miss Grand International, καθώς "είναι χοντρή". Μόνη προυπόθεση για να συνεχίσει θα ήταν να χάσει κιλά.
Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η Jónsdóttir, το "αφεντικό" του διεθνούς διαγωνισμού, ο Ταϊλανδός τηλεπαρουσιαστής Nawat Itsaragrisil απαίτησε περισσότερα από όσα εκείνη ήταν πρόθυμη να κάνει για να διεκδικήσει ακόμη ένα τίτλο ομορφιάς.

Η μεγαλοπρεπής εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Κρεμλίνο – Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο

Στη Μόσχα ταξίδεψε την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας τραγούδησε στο Κρατικό Ανάκτορο του Κρεμλίνου, στο πλαίσιο της μεγαλοπρεπούς εκδήλωσης  που διοργάνωσε η  Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, του Στρατιωτικού Ιστορικού Ιδρύματος της Ρωσίας, της ομάδας για συνεργασία του Συμβουλίου

Μαγική βραδιά με τον Σάκη Ρουβά στo Κρεμλίνο

Το βράδυ της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στο «Έτος Ελλάδας-Ρωσίας 2016» στο Κρεμλίνο, με τον Σάκη Ρουβά να είναι επικεφαλής του καλλιτεχνικού προγράμματος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ανδρική χορωδία του Πατριαρχείου Μόσχας με το «Παλαιό ρωσικό άσμα» και την πολύ γνωστή βυζαντινή χορωδία «Thessalonikeis Umnodei» με τον μαέστρο Ιωάννη Λιάκο.

Σε πανικό η Rihanna! Πολύ δικό της πρόσωπο αγνοείται!

Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται η Rihanna, αφού πολύ κοντινό της πρόσωπο αγνοείται.

Πρόκειται για τη χορεύτρια Shirlene Quigley, η εξαφάνιση της οποίας, έχει προκαλέσει αναστάτωση τόσο στην οικογένειά της όσο και στους φίλους της. Η Shirlene είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού έχει συνεργαστεί με αρκετούς.

ΣΤΙΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα στα μέσα Νοεμβρίου, ανακοινώθηκε επίσημα από τον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με την αμερικανική προεδρία, ο Ομπάμα θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις 15 Νοεμβρίου για να συζητήσουν την προσφυγική κρίση και τις μεταρρυθμίσεις στην οικονομία.

Η δημοσιογράφος που … «ερωτεύτηκε» τον Τσίπρα (Photos)

Το «μια εικόνα, χίλιες λέξεις» φαίνεται να ισχύει… θριαμβευτικά στις φωτογραφίες που απεικονίζουν μία από τις Ευρωπαίες δημοσιογράφους που συναντήθηκαν σήμερα με τον πρωθυπουργό, τον οποίο δεν… άφηνε από τα μάτια της.
Η Alice Petrén δεν πόζαρε καν κανονικά για την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία, συνεχίζοντας να κοιτάει τον πρωθυπουργό, ενώ δεν έφυγε από δίπλα του και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας των δημοσιογράφων μαζί του.

Μοσκοβισί: Η σημερινή εκταμίευση των 2,8 δισ. αποτελεί αναγνώριση της ελληνικής προόδου

Την άποψη ότι με τη σημερινή έγκριση της εκταμίευσης των 2,8 δις. από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας «αναγνωρίζεται» πως η Ελλάδα κάνει «πραγματική» πρόοδο, εξέφρασε μέσω Twitter ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, υπογραμμίζοντας πως τώρα είναι «ζωτικής σημασίας» η «αποτελεσματική εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων».

«Έφυγε» ο αρχηγός της «μαγικής» Βραζιλίας του 1970 (Video)

Ένας θρύλος του ποδοσφαίρου, ο Κάρλος Αλμπέρτο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών.
«Ζενίθ» της λαμπρής του καριέρας ήταν όταν ως αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας στα γήπεδα του Μεξικού σήκωσε το 1970 το τελευταίο κύπελλο Ζιλ Ριμέ (στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Παγκόσμιο Κύπελλο, γνωστό και ως Mundial).

Αναγκαστική προσγείωση στο Βανκούβερ - Στο νοσοκομείο 25 άτομα με αναπνευστικά προβλήματα (Video)

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Βανκούβερ υποχρεώθηκε να κάνει πτήση της British Airways από το Σαν Φρανσίσκο προς το Λονδίνο, όταν κατά τα φαινόμενα η καμπίνα των επιβατών γέμισε καπνό.
Σύμφωνα με τις αρχές του Βανκούβερ, 25 επιβάτες και μέλη του πληρώματος της πτήσης οδηγήθηκαν σε νοσοκομεία λόγω εισπνοής καπνού. Για την ώρα ουδείς διατρέχει κίνδυνο.

Αυτό είναι το νέο ρωσικό υπερόπλο (Photo)

Εν μέσω των προειδοποιήσεων Αμερικανών στρατηγών για έναν πόλεμο μεταξύ  των ΗΠΑ και της Κίνας ή της Ρωσίας θα ήταν εξαιρετικά θανατηφόρος και γρήγορος, καθώς κατόπιν δημοσιευμάτων του δυτικού τύπου πως η διάθεση του ψωμιού στη Ρωσία μέσω δελτίου μπορεί και να σημαίνει ότι η χώρα ετοιμάζεται για πόλεμο, η Ρωσία ‘εδωσε στη δημοσιότητα τα σχέδιά της για το νέο υπερόπλο που πρόκειται να κατασκευάσει

Σας σκέφτονται οι γάτες και οι σκύλοι σας όταν κοιμούνται; (pics-vds)

Υπάρχει μια εικόνα την οποία όσοι έχουν ζώα σίγουρα ξεχωρίζουν γιατί τους φαίνεται εκτός από αστεία και πολύ οικεία και ζεστή. Συνήθως αφορά σκυλιά τα οποία την ώρα που κοιμούνται κουνούν τα πόδια τους σαν να τρέχουν, είτε για να ξεφύγουν επειδή κάποιος τα κυνηγά, είτε επειδή απλώς διασκεδάζουν.
Η μοναδική γνώση που έχουν οι επιστήμονες για τα όνειρα και τα ζώα περιορίζεται σε δύο γορίλες και συγκεκριμένα την Koko, γνωστή - και - για τη συναναστροφή της με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς (αξίζει να δείτε και να μάθετε για τη γνωριμία

Καρχαρίας καταβρόχθισε μια πελώρια αγελάδα στη μέση του Ινδικού ωκεανού (vid)

Η παρέα χαλάρωνε πάνω στο σκάφος της βλέποντας τα γαλαζοπράσινα νερά στα ανοιχτά του νησιού Mayotte στον Ινδικό Ωκεανό όταν συνέβη κάτι το πρωτοφανές.
Ξαφνικά οι αναταραχές σε ένα συγκεκριμένο σημείο της θάλασσας τους προξένησαν μεγάλη εντύπωση. Αυτό που είδαν ήταν άκρως σουρεαλιστικό: Έναν τεράστιο καρχαρία- τίγρη που είχε στα δόντια του μια αγελάδα, την οποία καταβρόχθιζε.

Τραγωδία στο μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Αυστραλίας

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα στο μεγαλύτερο θεματικό πάρκο «Dreamworld» στο Queensland της Αυστραλίας μεταδίδει το Reuters.
Η τραγωδία στο μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της χώρας σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού που ονομάζεται Thunder River Rapids, όταν μια σχεδία κατά τα φαινόμενα ανατράπηκε μέσα σε ποτάμι. Το παιχνίδι χρησιμοποιεί συρόμενες κυκλικές σχεδίες έξι θέσεων.

Άδωνις: "Οι αριστεροί δεν είναι δημοκράτες". Οργή από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη για την αριστερά και τους κομμουνιστές.
Μιλώντας σε εκδήλωση στη Χίο, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι ήταν πάντα από εκείνους που «έλεγαν ότι οι αριστεροί δεν είναι δημοκράτες» και συνέχισε:

Ο Κουμουτσάκος αδειάζει τον Γεωργιάδη: Ήταν μια λάθος δήλωση

Τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη σε ομιλία του την Κυριακή στη Χίο, ο οποίος είπε ότι "ήμουν πάντα από αυτούς που έλεγαν ότι οι αριστεροί δεν είναι δημοκράτες", σχολίασε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, κάνοντας λόγο για μία «λάθος δήλωση».
"Προφανώς ήταν μια λάθος δήλωση. Γι αυτό και ο κ. Γεωργιάδης την ανασκεύασε χθες στη Βουλή.

Η κρίση στην ΕΡΤ, η απομάκρυνση Καπάκου και η γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ

Παρελθόν από την ΕΡΤ, αποτελεί από την Δευτέρα, ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης Σταύρος Καπάκος, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που έκαναν λόγο για μία κρίση που κρυβόταν εδώ με μήνες. Τελικά η απομάκρυνση του κ. Καπάκου ήρθε μέσω δικαστικού κλητήρα, ενώ ακολούθησαν επιστολές και σκληρές ανακοινώσεις με υπονοούμενα.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ ΑΕ αποφάσισε να απαλλάξει από τα καθήκοντά του τον μέχρι σήμερα

Ν. Παππάς: Τα δικαστήρια κρίνουν και δεν νομοθετούν

"Αναμένουμε τις εξελίξεις κατά περίπτωση. Εμείς προχωράμε κατά το σχεδιασμό μας", δηλώνει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς κληθείς να σχολιάσει τις εν εξελίξη συνεδριάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM», και αναφερόμενος στις άδειες ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ανέφερε, μεταξύ άλλων:

Ποτάμι: Τι περιλαμβάνει η πρόταση για τις τηλεοπτικές άδειες

Ένα 24ωρο πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του ΣτΕ που αναμένεται να αποφασίσει για τη συνταγματικότητα ή όχι του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, ο Σταύρος Θεοδωράκης σε μια απόπειρα άρσης του αδιεξόδου παρουσίασε την πρόταση του Ποταμιού και ζήτησε λύση πολιτική και όχι δικαστική.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού καταθέτοντας στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση τις θέσεις του κόμματός του,

Τσίπρας : Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από δικαστικές αποφάσεις

Στην πορεία της διαπραγμάτευσης και στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος που διήρκεσε περίπου δύο ώρες.
«Κάποιοι ίσως να πιστεύουν ότι οι κυβερνήσεις πέφτουν από δικαστικές αποφάσεις. Τις κυβερνήσεις, όμως, τις εκλέγει ο λαός και τις κρίνει μόνο ο λαός.