ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ- Επιδοτήσεις για ειδικές ομάδες παραγωγών

Φλέβα κοινοτικών επιδοτήσεων κρύβει η σύσταση ομάδων παραγωγών στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα γενναίες ενισχύσεις πενταετούς διάρκειας σε νυν και επίδοξους καλλιεργητές οπωροκηπευτικών φέρνει η ένταξή τους σε αυτές. Το ύψος της επιδότησης ανέρχεται στο 4,1% επί του τζίρου ή στο 50% των δαπανών που έχουν πραγματοποιηθεί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ- Κέρδη έως 2.000€ ανά στρέμμα από το βατόμουρο

Το πιο περιζήτητο από όλα τα άγρια φρούτα του δάσους, το βατόμουρο, υπόσχεται υψηλά κέρδη στους παραγωγούς, ενώ η καλλιέργειά του δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητική Χρυσές αποδόσεις υπόσχεται το βατόμουρο, το πιο περιζήτητο από όλα τα άγρια φρούτα του δάσους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ- Επιδοτήσεις έως 65% για μεταποίηση μελιού

ο νέο πρόγραμμα καλύπτει επενδύσεις μεταποίησης από μελισσοκόμους με ελάχιστο προϋπολογισμό τις 100.000 ευρώ Με bonus επιδότηση οι Ελληνες μελισσοκόμοι μπορούν να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους, αρκεί να επενδύσουν στη μεταποίηση του μελιού, να παράγουν δηλαδή επώνυμο προϊόν, ενώ την ίδια δυνατότητα έχουν και όσοι θελήσουν να ασχοληθούν με τη μελισσοκομία.

Τσίπουρο, ούζο, ρακή, κρασί, ρετσίνα, λικέρ και άλλα ποτά που παράγονται στη χώρα μας.. μπορούν να αποκτήσουν το σήμα ελληνικότητας και να γίνουν ανάρπαστα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ-
Τσίπουρο, ούζο, ρακή, κρασί, ρετσίνα, λικέρ και άλλα ποτά που παράγονται στη χώρα μας μπορούν να αποκτήσουν το σήμα ελληνικότητας και να γίνουν ανάρπαστα Τις καλύτερες θέσεις στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων αλλά και των επιχειρήσεων που βρίσκονται σε ξένες αγορές μπορεί να δώσει το ελληνικό σήμα στα παραδοσιακά αλκοολούχα ποτά.

Ρωσικές μυστικές υπηρεσίες: Στο Αφγανιστάν το χαμένο Boeing - Ζωντανοί οι επιβάτες ( picture+video )

Για αεροπειρατεία κάνουν λόγο στελέχη της πρώην KGB - Θρίλερ και με το τηλεφώνημα που φέρεται να έκανε εν μέσω πτήσης ο συγκυβερνήτης
Μία νέα πτυχή στο μυστήριο με το εξαφανισμένο Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ την 8η Μαρτίου, θέτουν στο τραπέζι των ερευνών οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Ο «θησαυρός» με τα αντικείμενα της Αλίκης Βουγιουκλάκη δεν καταστράφηκε

H εταιρία θεατρικών παραγωγών, Ελληνική Θεαμάτων, σε ανακοίνωση της, δίνει μία εικόνα για το μέγεθος της καταστροφής που υπέστη το θέατρο «Αλίκη» και επιβεβαιώνει την ματαίωση των τελευταίων παραστάσεων του έργου «Ψύλλοι στ΄αφτιά»

«Ξέφυγε» η Rihanna: Ποζάρει χωρίς εσώρουχο για γαλλικό περιοδικό!

Η 27χρονη από τα Barbados, φορώντας μόνο ένα ροζ t-shirt και με εμφανή τα σημάδια του μαυρίσματος από το μαγιό, σύρθηκε στα πατώματα, παίρνοντας τις ανάλογες πόζες
Ημίγυμνη και στα τέσσερα συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι την τραγουδίστρια της r’n’b Rihanna, η οποία τα πέταξε για άλλη μια φορά σε πολυτελή βίλα του Λος Αντζελες για τις ανάγκες φωτογράφησης γαλλικού περιοδικού.

Ο Μέρντοχ «ομολογεί» την απιστία της γυναίκας του με τον Μπλερ

Ο Αυστραλός μεγιστάνας των ΜΜΕ αποκαλύπτει τι οδήγησε στο χωρισμό με τη Γουέντι Ντενγκ
«Χείμαρρος» ο Αυστραλός μεγιστάνας των ΜΜΕ, Ρούπερτ Μέρντοχ, στην πρώτη του συνέντευξη εφ' όλης της ύλης από το 2009 στο περιοδικό "Fortune", όπου επιβεβαιώνει, μεταξύ άλλων, τις φήμες της εξωσυζυγικής σχέσης της πρώην γυναίκας του, Γουέντι Ντενγκ, με τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ.

Στην αγκαλιά του Αλέν Ντελόν βρήκε παρηγοριά η Βαλερί Τριερβελέρ!

Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας απαθανατίστηκε να απολαμβάνει βόλτες στο Παρίσι έχοντας στο πλευρό της το γοητευτικό - 78χρονο - Γάλλο ηθοποιό...
Ο περασμένος Ιανουάριος έμεινε βαθιά χαραγμένος στη μνήμη της, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο σύντροφός της και πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, διατηρούσε ερωτική σχέση με τη νεαρότερη και γοητευτική ξανθιά ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.

Χάρβαρντ: Αληθινός και όχι πλαστός ο πάπυρος που λέει ότι ο Χριστός ήταν παντρεμένος

Περιέχει διάλογο στον οποίο ο Ιησούς αναφέρεται στη σύζυγό του Μαρία και περιλαμβάνει τη φράση «ο Ιησούς τούς είπε, η γυναίκα μου...», αλλά και άλλες, όπως: «θα μπορεί να είναι μαθήτριά μου», «η Μαρία το αξίζει αυτό» και «όσο για μένα, θα σταθώ πλάι της προκειμένου να...»

ΔΝΤ: Η Ελλάδα θα χρειαστεί κι άλλη βοήθεια την επόμενη διετία..Δραματική ομολογία της καγκελαρίου: «Στον άνεργο το πλεόνασμα δεν λέει απολύτως τίποτα.

«Καμπανάκι» από τον οικονομολόγο και επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος του Ταμείου, Reza Moghadam - «Μήνυμα» προς την Ευρώπη για περαιτέρω στήριξη, στην οποία το Ταμείο δεν είναι διατεθειμένο να συμμετάσχει
Είναι πιθανό η Ελλάδα να χρειαστεί περαιτέρω βοήθεια από την ευρωζώνη κατά τα επόμενα δύο χρόνια, παρά την επιτυχημένη επιστροφή της στις αγορές ομολόγων χθες, προειδοποιεί ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Reza Moghadam.