F1 δοκιμές εξέλιξης Χερέθ, 2η μέρα δοκιμών: Ταχύτερος ο Σουμάχερ!

Ο Γερμανός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής χρησιμοποιώντας το περσινό μονοθέσιο της Mercedes σημείωσε σήμερα νωρίς το πρωί τον ταχύτερο χρόνο στη δεύτερη μέρα χειμερινών δοκιμών εξέλιξης στην Ισπανία και την πίστα της Χερέθ..

355 μέτρα ύψος με 1.608 δωμάτια Το Ντουμπάι απέκτησε το υψηλότερο ξενοδοχείο του κόσμου

Ο ξενοδοχειακός όμιλος Marriot ανήγγειλε σήμερα ότι πριν από την πρωτοχρονιά του '13 θα λειτουργεί - τμηματικώς - στο Ντουμπάι μονάδα του, η οποία θα είναι συγχρόνως το υψηλότερο κτήριο ξενοδοχείο του πλανήτη-355 μέτρα ύψος-με 1.608 δωμάτια σε όλες τις κατηγορίες. Η μονάδα ονομάστηκε "JW Marriot Marquis Dubai".

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Νέα hot φωτογράφηση Nina Agdal: Φωτιά στα κόκκινα!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και οι περισσότερες εταιρείες εσωρούχων βάζουν φωτιά μέσα στο καταχείμωνο παρουσιάζοντας τις σέξι δημιουργίες της..

Ολλανδικό μπλόκο στην ένταξη Βουλγαρίας και Ρουμανίας στη ζώνη Σένγκεν

Επιμένει η Ολλανδία στο «όχι» της στην ένταξη της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας στη ζώνη Σένγκεν, θεωρώντας ανεπαρκείς ακόμη τις βελτιώσεις στο σύστημα συνοριακών ελέγχων των δύο νεότερων χωρών της ΕΕ.

Βίντεο-σοκ με γονείς που αναγκάζουν το παιδί τους να τρέχει ημίγυμνο στο χιόνι

Θυελλώδεις αντιδράσεις προκάλεσε στην Κίνα βίντεο, που αναρτήθηκε στο Ίντερνετ, όπου εμφανίζεται ένα τετράχρονο αγόρι να τρέχει στο χιόνι στη Νέα Υόρκη..

Liberation: Χαστούκι στους Ελληνες πολιτικούς για τις βουλευτικές αποζημιώσεις

Χαστούκι στους Ελληνες βουλευτές από δημοσίευμα της Liberation που δικαιολογεί την οργή των πολιτών εις βάρος τους..

Άλμπρεχτ Ριτσλ: Αν οι Ελληνες διεκδικήσουν αποζημιώσεις από τη Γερμανία θα μας τα πάρουν όλα

Σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel, ο καθηγητής του φημισμένου βρετανικού πανεπιστημίου London School of Economics (LSE), Άλμπρεχτ Ριτσλ, προειδοποιεί τους Γερμανούς..

Στα «λευκά» η Αττική Μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία σε όλη τη χώρα

Συνεχίζεται και σήμερα Τετάρτη το κύμα κακοκαιρίας, που πλήττει τα τελευταία δυο 24ωρα τις βόρειες και ηπειρωτικές περιοχές της χώρας.

Σε ισχύ είναι μερικό απαγορευτικό απόπλου, λόγω των ισχυρών ανέμων που κατα τόπους φθάνουν τα 9 με 10 μποφόρ..

Η Deutsche Welle στη δικτατορία. Συνεντεύξεις – μαρτυρίες για μια από τις πιο δύσκολες πολιτικές περιόδους της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.

Η Deutsche Welle στη δικτατορία. Συνεντεύξεις – μαρτυρίες για μια από τις πιο δύσκολες πολιτικές περιόδους της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Μια παραγωγή της ελληνικής σύνταξης της Deutsche Welle.
Η DEUTSCHE WELLE ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ..

Το Βερολίνο προωθεί τον ελληνικό τουρισμό

Η αναζήτηση πολιτικών προώθησης του ελληνικού τουρισμού ήταν το ζητούμενο της χθεσινής συνεδρίασης πολιτικών και τουριστικών παραγόντων από την Ελλάδα και τη Γερμανία στο γερμανικό κοινοβούλιο..
Οι χώρες της ΕΕ πρέπει να μειώσουν δραστικά τις εκπομπές CO2 αν θέλουν να πετύχουν τους περιβαλλοντικούς στόχους τους. Η Κομισιόν προτείνει τη ριζική ανανέωση του ευρωπαϊκού ενεργειακού τομέα..

H κινεζική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι απαγόρευσε στις αεροπορικές εταιρείες της χώρας να συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό σύστημα εμπορίας ρύπων.

H κινεζική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι απαγόρευσε στις αεροπορικές εταιρείες της χώρας να συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό σύστημα εμπορίας ρύπων..

Η Mitsubishi κλείνει εργοστάσιο στην Ολλανδία, το οποία «θα πουλούσε ένα ευρώ»

Για ένα... ευρώ λέει ότι θα πωλούσε το εργοστάσιό της στην Ολλανδία η Mitsubishi Motors, μία ημέρα αφότου η ιαπωνική αυτοβιομηχανία ανακοίνωσε ότι σταματάει την παραγωγή στην ευρωπαϊκή χώρα..

Από αντιπολίτευση και συμπολίτευση Πυρ ομαδόν κατά Μέρκελ για τη στήριξη στον Σαρκοζί

Δριμεία κριτική στην απόφαση της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ άσκησε σύσσωμη η αντιπολίτευση όσο και οι Φιλελεύθεροι που συμμετέχουν με το CDU στον κυβερνητικό..