Η Αντζελίνα Τζολί στο Βατικανό για την προβολή του «Αλύγιστου»

Στη Ρώμη βρέθηκε η Αμερικανίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης Αντζελίνα Τζολί, προκειμένου να παρευρεθεί στην προβολή της ταινίας που έχει σκηνοθετήσει με τίτλο «Αλύγιστος». Η προβολή της ταινίας έγινε έπειτα από πρόσκληση του Πάπα Φραγκίσκου.

Απονεμήθηκαν τα φετινά «People’s Choice Awards» Taylor Swift, Robert Downey Jr. και «The Big Bang Theory» ανάμεσα στους μεγάλους νικητές


Η 41η απονομή των βραβείων κοινού «People’s Choice Awards» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Nokia Theatre του Λος Άντζελες, με οικοδέσποινες τις Anna Faris και Allison Janney.

Σ. Αραβία: Δημόσια μαστίγωση για μπλόγκερ που «πρόσβαλε το Ισλάμ»


Σε δημόσια μαστίγωση για προσβολή του Ισλάμ υποβλήθηκε σήμερα ο Σαουδάραβας μπλόγκερ Ράιφ Μπαντάουι.
Σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία, ο Μπαντάουι υποβλήθηκε στις πρώτες 50 μαστιγώσεις δημοσίως μετά την προσευχή της Παρασκευής, μπροστά από το τέμενος αλ Τζαφάλι στη Τζέντα, ενώ για τις επόμενες 19 εβδομάδες θα υποβάλλεται σε 50 μαστιγώσεις την εβδομάδα.

Υπόδειγμα αγωγών για τα αναδρομικά από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων


Το υπόδειγμα αγωγής κατά του Ελληνικού Δημοσίου για τα οφειλόμενα αναδρομκά των δικαστών μετά από σχετική απόφαση του Μισθοδικείου οριστικοποίησε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων όπως αναφέρει σε «ενημερωτική ανακοίνωσή της».

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 :Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη η Ραχήλ Μακρή

Με προσωπική παρέμβασή του έληξε το θέμα ο Αλέξης Τσίπρας – Διαβεβαίωσε την κυρία Μακρή πως δεν θα υπάρξουν άλλες αντιδράσεις
Όταν ο πολιτικός έρωτας είναι δυνατός, καμιά κομματική οργάνωση και καμία κεντρική επιτροπή δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Η Ραχήλ Μακρή θα είναι τελικά υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη,

Ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ: «Κλείδωσαν» Βαρουφάκης και Χάρρυ Κλιν

Εκτός Ραχήλ Μακρή, Μάρκος Μπόλαρης, Χρυσούλα Γιαταγάνα και ο Κώστας Λαπαβίτσας - Οι περισσότεροι απερχόμενοι βουλευτές που συμπορεύτηκαν με την Κουμουνδούρου και ήλπιζαν να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια, μένουν εκτός ο ένας μετά τον άλλο - Υποψήφιοι στη Β' Αθήνας ο Γιάννης Βαρουφάκης και ο Χάρρυ Κλιν στην Α' Θεσσαλονίκης

Θα βαφτεί ο χάρτης στα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ; - Μια αναδρομή στις εκλογικές αναμετρήσεις από το 1974, μέχρι το 2012

.Στην μικρή αυτή έρευνα παρουσιάζονται όλες οι εκλογικές αναμετρήσεις για τη Βουλή των Ελλήνων από το 1974 έως το 2015.
Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν σύντομες σημειώσεις και σχόλια που περιγράφουν το πολιτικό πλαίσιο στο οποίο διεξάγονται. Όσο και αν κάθε φορά τονιζόταν η κρισιμότητα κάθε αναμέτρησης,

Bloomberg: Μην πιστεύετε ό,τι γράφεται -Η Μέρκελ χρειάζεται την Ελλάδα στην Ευρωζώνη

«Η Ευρώπη δεν θα αντέξει ένα Grexit και όποιος μιλάει γι' αυτό παίζει με τη φωτιά
 Παράλληλα μια έκθεση του Ιδρύματος Bertelsmann που είχε δει το φως της δημοσιότητας το 2013 εκτιμούσε πως οι απώλειες θα έφτασαν 1,2 τρισεκατομμύρια ευρώ (14.000 ευρώ ανά κάτοικο) 

Ουμπέρτο Έκο: Νέα μορφή ναζισμού το Ισλαμικό Κράτος

Ο Ιταλός φιλόσοφος και συγγραφέας Ουμπέρτο Έκο συνέκρινε σήμερα τους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος με τους ναζί, εκφράζοντας την άποψη ότι μοιράζονται την ίδια παράφορη, «αποκαλυπτική επιθυμία να κατακτήσουν τον κόσμο».

Έσβησε... ο Πύργος του Άιφελ - Σκοτείνιασε το Παρίσι [VIDEO]

Συγκλονιστική ήταν η στιγμή που τα φώτα στον Πύργο του Άιφελ, το σύμβολο του Παρισιού, της Πόλης του Φωτός, έσβησαν το βράδυ της Πέμπτης, σε ένδειξη πένθους για τα 12 θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης, στη σατιρική εφημερίδα Charlie Ebdo.

Ευρωλίγκα: Εύκολη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο *Highlights: Olympiacos Piraeus-EA7 Emporio Armani Milan

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός «ζέστανε» την ατμόσφαιρα στο παγωμένο ΣΕΦ και μαζί τους 7000 φίλους τους με μια μεστή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, διαλύοντας την Αρμάνι Μιλάνο (81-58).

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γ. Βαρουφάκης στη Β Αθήνας και ο Κων. Τσουκαλά στο Επικρατείας
Tου Ανδρέα Πετρόπουλου
Με εκπλήξεις, αλλά και αρκετές ...περικοπές ολοκληρώνονται τις επόμενες ώρες τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το βράδυ της Πέμπτης (8/1/2014) συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή όπου αναμένεται να συζητηθούν οι τελευταίες εκκρεμότητες.