Η Jennifer Η Jennifer Lopez λυπάται τον Marc

H Jennifer Lopez νιώθει πολύ ασχημα μετά το χωρισμό της από τον Marc Anthony, με πηγές να υπστηρίζουν ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση καθόλου καλά.

MTV Hit List Hellas








Μαζωνάκης live για 2 ακόμη νύχτες

Οι εμφανίσεις του Γιώργου Μαζωνάκη στο Thalassa ολοκληρώνονται το Σάββατο 8 Οκτωβρίου κι έτσι θα πέσει θριαμβευτικά η αυλαία ενός κύκλου εμφανίσεων που γνωρίζει ιδιαίτερη απήχηση και έχει αναδειχθεί ως το πιο πολυσυζητημένο πρόγραμμα του καλοκαιριού..

Νέα σέξυ Shaya!


Αυτές τις μέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του νέου εντυπωσιακού video-clip της Shaya, για τις ανάγκες του “If Only (OtherView Mix)”, δεύτερου σε σειρά single από το ντεμπούτο άλμπουμ της “Resurrection”, ή αλλιώς του νέου hit single που φέρει την υπογραφή του Mark F. Angelo.

Έτοιμοι για... πρωινό καφέ

Το νέο διευρυμένο πρωινό του ΑΝΤ1 είναι έτοιμο να κάνει πρεμιέρα στις 17 Οκτωβρίου, με Γιώργο Παπαδάκη, Χρήστο Φερεντίνο και Σίσσυ Χρηστίδου.

Δεν πτοείται ο Στόνερ

Να μην έχει αντίπαλο φέτος δείχνει η Repsol Honda, που κυριάρχησε και σήμερα, όπως και χθες στις ελεύθερες δοκιμές. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική ομάδα είδε τον Κέισι..

.Στόνερ: «Μας ταιριάζει το Μότετζι»

Έτοιμος για τη νίκη δείχνει να είναι ο Κέισι Στόνερ, έπειτα από την κατάκτηση της pole position στο Μότετζι, και δήλωσε πως η ιαπωνική πίστα ταιριάζει στη Honda. Όλα πήγαν πολύ..

Μαλδίβες! Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα

Κλείσε τα μάτια... Παραλίες με αστραφτερή άσπρη άμμο, πυκνές φοινικιές, λίμνες με τιρκουάζ νερά, τροπικά ψάρια και πολύχρωμα κοράλλια. Όχι, δεν είναι όνειρο. Είναι οι Μαλδίβες..

Έρευνα: Κίνδυνοι κατά τη χρήση του Διαδικτύου για τα παιδιά

Το καλοκαίρι πέρασε και μικροί, μεγάλοι έχουν επιστρέψει στη βάση τους. Τα σχολεία έχουν ανοίξει και αρκετή μελέτη περιμένει τους μικρούς επισκέπτες του Διαδικτύου, ενός αρκετά..

COSMOTE: «Πλοήγηση στον Κόσμο» σε σχολεία απομακρυσμένων χωριών...

Κέντρο Ανώπολης και στα Δημοτικά Σχολεία Ασκύφου και Βουβών, ανοίγοντας νέους δρόμους στην εκπαίδευση των μαθητών της περιοχής. «Ο τρόπος πρόσβασης στη γνώση εξελίσσεται και οι ασύρματες ευρυζωνικές υπηρεσίες είναι ένα βασικό μέσο για την απόκτησή της. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι η τεχνολογία είναι ένα.