COSMOTE: «Πλοήγηση στον Κόσμο» σε σχολεία απομακρυσμένων χωριών...

Κέντρο Ανώπολης και στα Δημοτικά Σχολεία Ασκύφου και Βουβών, ανοίγοντας νέους δρόμους στην εκπαίδευση των μαθητών της περιοχής. «Ο τρόπος πρόσβασης στη γνώση εξελίσσεται και οι ασύρματες ευρυζωνικές υπηρεσίες είναι ένα βασικό μέσο για την απόκτησή της. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι η τεχνολογία είναι ένα.
κοινωνικό αγαθό, στο οποίο όλοι έχουν δικαίωμα, διότι προσφέρει νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη και καλύτερη ποιότητα ζωής. Η COSMOTE μέσω του προγράμματος ‘Πλοήγηση στον Κόσμο’ αναδεικνύει για ακόμα μια φορά την κοινωνική διάσταση της τεχνολογίας και πώς αυτή μπορεί να αξιοποιηθεί και στη σύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία της πατρίδας μας», επεσήμανε στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων, ERM & BCM της COSMOTE, κ. Μαριλένα Φατσέα.
Σημαντική ήταν η δωρεά πενήντα φορητών υπολογιστών στους μαθητές του Δήμου Σφακίων από τον Ερευνητή, Διευθυντή Πληροφορικής, Media Lab, MIT και μέλος του Δ.Σ. του ΟΤΕ, κ. Μιχάλη Μπλέτσα. Συγκεκριμένα, ο κ. Μπλέτσας, με αφορμή τη διεθνή διάκρισή του από πολυεθνική εταιρεία, για την προσφορά του στην έρευνα και την εκπαίδευση, διέθεσε το χρηματικό ποσό της βράβευσής του στη δωρεά των φορητών υπολογιστών, προσφέροντας στους μαθητές της περιοχής ένα πολύτιμο εργαλείο. «Τα laptops είναι τα όπλα της νέας γενιάς που κερδίζουν πολέμους ιδεών και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, μπορούμε να δώσουμε σε καθένα μαθητή της περιοχής από ένα laptop και με εφόδιο το προηγμένο δίκτυο της COSMOTE, κάθε παιδί να έχει πρόσβαση στη νέα τεχνολογία και στη νέα ψηφιακή εποχή», δήλωσε ο κ. Μπλέτσας, ο οποίος τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...